LAJMI I FUNDIT:

GDP

32 Artikuj

Prodhimi i Brendshëm Bruto i Kosovës arrin në rreth 9 miliardë euro, për kokë banori është mbi 5 mijë euro

Prodhimi i Brendshëm Bruto i Kosovës arrin në rreth 9 miliardë euro, për kokë banori është mbi 5 mijë euro

Financa
Studimi i UNDP: Turizmi në Shqipëri u ringrit pas pandemisë, por ka nevoja për punonjës të kualifikuar

Studimi i UNDP: Turizmi në Shqipëri u ringrit pas pandemisë, por ka nevoja për punonjës të kualifikuar

Shqipëri
Banka Botërore: Ngadalësohet rritja ekonomike e Kosovës në 3.1 për qind

Banka Botërore: Ngadalësohet rritja ekonomike e Kosovës në 3.1 për qind

Financa
Prodhimi i Brendshëm Bruto në Kosovë arrin në rreth 8 miliardë euro, për kokë banori është mbi 4 mijë euro

Prodhimi i Brendshëm Bruto në Kosovë arrin në rreth 8 miliardë euro, për kokë banori është mbi 4 mijë euro

Financa
Si qëndrojnë vendet evropiane në shfrytëzimin e dy përqindëshit të Bruto Produktit Vendor në shpenzimet ushtarake?

Si qëndrojnë vendet evropiane në shfrytëzimin e dy përqindëshit të Bruto Produktit Vendor në shpenzimet ushtarake?

Evropa
Prodhimi Brendshëm Bruto për tre muaj shënon rritje 6.36 për qind

Prodhimi Brendshëm Bruto për tre muaj shënon rritje 6.36 për qind

Të Tjera
Elon Musk më i pasur se 8 vendet e Ballkanit Perëndimor, Kosova e parafundit në rajon me Prodhimin e Brendshëm Bruto

Elon Musk më i pasur se 8 vendet e Ballkanit Perëndimor, Kosova e parafundit në rajon me Prodhimin e Brendshëm Bruto

Albert Spahiu
Prodhimi i Brendshëm Bruto i fuqive ekonomike tkurret me rreth 10 për qind

Prodhimi i Brendshëm Bruto i fuqive ekonomike tkurret me rreth 10 për qind

Botë
GDP e BE-së shënon rënie 3.2 për qind

GDP e BE-së shënon rënie 3.2 për qind

Botë
FMN ulë vlerësimet e rritjes së GDP-së në Eurozonë

FMN ulë vlerësimet e rritjes së GDP-së në Eurozonë

Financa
Monako, vendi i dytë më i vogël në botë, ku çdo i treti banorë është milioner – aty fjala papunësi “nuk ekziston”

Monako, vendi i dytë më i vogël në botë, ku çdo i treti banorë është milioner – aty fjala papunësi “nuk ekziston”

Nga Bota
OECD: Lufta tregtare SHBA-Kinë mund të dëmtojë ekonominë amerikane

OECD: Lufta tregtare SHBA-Kinë mund të dëmtojë ekonominë amerikane

Të Tjera
Haki Shatri reagon ndaj VV-së: Kosova ka borxh publik vetëm 17 për qind të GDP

Haki Shatri reagon ndaj VV-së: Kosova ka borxh publik vetëm 17 për qind të GDP

Kosovë
Shqiptarët jetojnë për t’u ushqyer

Shqiptarët jetojnë për t’u ushqyer

Shqipëri
Këto janë tri metodat për matjen e GDP-së së një vendi

Këto janë tri metodat për matjen e GDP-së së një vendi

Të Tjera
Produkti i Brendshëm i Kosovës shënon rritje reale për 3.5%

Produkti i Brendshëm i Kosovës shënon rritje reale për 3.5%

Të Tjera
Rritet me 0.4% Produkti i Brendshëm Bruto në BE dhe Eurozonë

Rritet me 0.4% Produkti i Brendshëm Bruto në BE dhe Eurozonë

Të Tjera
GDP kërkon debat parlamentar në lidhje me Kartonin e Gjelbër

GDP kërkon debat parlamentar në lidhje me Kartonin e Gjelbër

Të Tjera
Pozita dhe opozita me qëndrime të kundërta rreth përmbajtjes së plaftormës për dialogun

Pozita dhe opozita me qëndrime të kundërta rreth përmbajtjes së plaftormës për dialogun

Kosovë
GDP përkrah protestën e thirrur nga BSPK

GDP përkrah protestën e thirrur nga BSPK

Kosovë
Baftiu: Kosova ka ligje shumë të mira për punëtorët, por ato nuk po zbatohen (Video)

Baftiu: Kosova ka ligje shumë të mira për punëtorët, por ato nuk po zbatohen (Video)

Kosovë
Pozita i vë kusht opozitës për votimin e komisionit hetimor për gylenistët

Pozita i vë kusht opozitës për votimin e komisionit hetimor për gylenistët

Kosovë
GDP procedon projektligjin për hetim parlamentar

GDP procedon projektligjin për hetim parlamentar

Kosovë
Grupi i Deputetëve të Pavarur akuzon AUV-in për skandale të njëpasnjëshme

Grupi i Deputetëve të Pavarur akuzon AUV-in për skandale të njëpasnjëshme

Të Tjera