LAJMI I FUNDIT:

Gazi

205 Artikuj

Çifti në Angli pranojnë një faturë gazi prej 11,000 funtesh sepse nuk dinin kë të paguanin për 18 vjet

Çifti në Angli pranojnë një faturë gazi prej 11,000 funtesh sepse nuk dinin kë të paguanin për 18 vjet

Interesante
Importet e gazit rus në BE po vazhdojnë të bien ndjeshëm

Importet e gazit rus në BE po vazhdojnë të bien ndjeshëm

Botë
Evropës i kërkohet që të përgatitet për luhatshmërinë e çmimeve në tregjet e gazit

Evropës i kërkohet që të përgatitet për luhatshmërinë e çmimeve në tregjet e gazit

Botë
Të ardhurat e Rusisë nga nafta dhe gazi bien me rreth 40 për qind

Të ardhurat e Rusisë nga nafta dhe gazi bien me rreth 40 për qind

Botë
Gazi natyror amerikan po e zëvendëson atë rus në Evropë

Gazi natyror amerikan po e zëvendëson atë rus në Evropë

Botë
Britania e Madhe zbret çmimin e energjisë elektrike dhe gazit nga muaji tetor

Britania e Madhe zbret çmimin e energjisë elektrike dhe gazit nga muaji tetor

Botë
Gjermania ende në rrezik për të siguruar furnizimin me gaz gjatë dimrit

Gjermania ende në rrezik për të siguruar furnizimin me gaz gjatë dimrit

Botë
Çekia pritet t’i jep fund varësisë nga nafta ruse

Çekia pritet t’i jep fund varësisë nga nafta ruse

Botë
Energjia e gjelbër zëvendëson gazin rus, projekti i BE-së kërkon një investim mbi 800 miliardë euro

Energjia e gjelbër zëvendëson gazin rus, projekti i BE-së kërkon një investim mbi 800 miliardë euro

Energjetika
Presidenti i Azerbajxhanit: Do investojmë për rrjetin e shpërndarjes së gazit në Shqipëri

Presidenti i Azerbajxhanit: Do investojmë për rrjetin e shpërndarjes së gazit në Shqipëri

Shqipëri
Forcohet dominimi i amerikan i tregut botëror të gazit, dobësohet dukshëm ndikimi i Rusisë

Forcohet dominimi i amerikan i tregut botëror të gazit, dobësohet dukshëm ndikimi i Rusisë

Botë
Bie dukshëm varësia për gazin nga Rusia për tregut evropian

Bie dukshëm varësia për gazin nga Rusia për tregut evropian

Botë
Vladimir Putin po e humb luftën energjetike, Evropa në nivele rekord të furnizimit me gaz

Vladimir Putin po e humb luftën energjetike, Evropa në nivele rekord të furnizimit me gaz

Botë
A është gatimi me gaz në ambiente të mbyllura i rrezikshëm për shëndetin dhe si ndikon në klimën?

A është gatimi me gaz në ambiente të mbyllura i rrezikshëm për shëndetin dhe si ndikon në klimën?

Të tjera
Deficit rekord në Rusi – sanksionet zbritën në 46 për qind të ardhurat nga nafta dhe gazi

Deficit rekord në Rusi – sanksionet zbritën në 46 për qind të ardhurat nga nafta dhe gazi

Botë
Gjermania thotë se nuk varet më nga energjia ruse

Gjermania thotë se nuk varet më nga energjia ruse

Botë
BE-ja arriti një marrëveshje të rëndësishme për çmimet e gazit

BE-ja arriti një marrëveshje të rëndësishme për çmimet e gazit

Botë
Britania synon të dyfishojë importet e gazit amerikan

Britania synon të dyfishojë importet e gazit amerikan

Botë
Si i dha fund Gjermania varësisë nga gazi rus

Si i dha fund Gjermania varësisë nga gazi rus

Botë
BE propozon kufizimin e çmimit të gazit në 275 euro MWh

BE propozon kufizimin e çmimit të gazit në 275 euro MWh

Botë
Instituti GAP kërkon miratimin e pagës së re minimale dhe heqjen e tatimit për gazin e peletin

Instituti GAP kërkon miratimin e pagës së re minimale dhe heqjen e tatimit për gazin e peletin

Financa
SHA EMV siguroi gaz për termocentralet Lindore dhe Perëndimore deri në fund të nëntorit

SHA EMV siguroi gaz për termocentralet Lindore dhe Perëndimore deri në fund të nëntorit

Maqedonia e Veriut
Ministria e Tregtisë paralajmëron naftëtarët në rast të ngritjes së paarsyeshme të çmimeve

Ministria e Tregtisë paralajmëron naftëtarët në rast të ngritjes së paarsyeshme të çmimeve

Të Tjera
Shtrenjtohen me nga 1 cent nafta dhe benzina për 48 orët e ardhshme

Shtrenjtohen me nga 1 cent nafta dhe benzina për 48 orët e ardhshme

Financa