LAJMI I FUNDIT:

Gazi natyror

24 Artikuj

Gazi natyror amerikan po e zëvendëson atë rus në Evropë

Gazi natyror amerikan po e zëvendëson atë rus në Evropë

Botë
Projekti i gazifikimit të Shqipërisë, Aliyev: Në fund të vitit gati studimi i fizibilitetit, më pas nis menjëherë investimi

Projekti i gazifikimit të Shqipërisë, Aliyev: Në fund të vitit gati studimi i fizibilitetit, më pas nis menjëherë investimi

Shqipëri
Vasko Kovaçevski: Gazi natyror për termocentralet gjatë muajit mars do të blihet me çmim prej 60.10 euro

Vasko Kovaçevski: Gazi natyror për termocentralet gjatë muajit mars do të blihet me çmim prej 60.10 euro

Maqedonia e Veriut
BE arrin marrëveshje me Azerbajxhanin për të dyfishuar importet e gazit – Putin e pranon se Rusia po përballet me “probleme kolosale” të teknologjisë

BE arrin marrëveshje me Azerbajxhanin për të dyfishuar importet e gazit – Putin e pranon se Rusia po përballet me “probleme kolosale” të teknologjisë

Botë
Sanksionet ruse mbi gazin mund t’i kushtojnë Gjermanisë 5.4 miliardë dollarë më shumë për vit

Sanksionet ruse mbi gazin mund t’i kushtojnë Gjermanisë 5.4 miliardë dollarë më shumë për vit

Evropa
Varësia ndaj gazit dhe naftës ruse – Gjermania e pranon gabimin

Varësia ndaj gazit dhe naftës ruse – Gjermania e pranon gabimin

Lindi Gjikolli
Çfarë është gazi LNG të cilin po e kërkon me ngulm BE-ja?

Çfarë është gazi LNG të cilin po e kërkon me ngulm BE-ja?

Botë
Gazi natyror dhe Kosova

Gazi natyror dhe Kosova

Opinione
Turqia pretendon se në Detin e Zi ka rezerva të gazit natyror për 45 vitet e ardhshme

Turqia pretendon se në Detin e Zi ka rezerva të gazit natyror për 45 vitet e ardhshme

Turqia
Terminali i gazit në Greqi, Gërxhaliu: Kosova nuk e ka komoditetin për politikë refuzuese

Terminali i gazit në Greqi, Gërxhaliu: Kosova nuk e ka komoditetin për politikë refuzuese

Energjetika
Nis ndërtimi i terminalit të gazit të lëngshëm në Greqi, opozita kërkon llogari nga Kurti që nuk iu bashkua projektit

Nis ndërtimi i terminalit të gazit të lëngshëm në Greqi, opozita kërkon llogari nga Kurti që nuk iu bashkua projektit

Energjetika
Italia do të importojë gaz nga Algjeria – dëshiron të ulë varësinë nga Rusia

Italia do të importojë gaz nga Algjeria – dëshiron të ulë varësinë nga Rusia

Botë
Ekskluzive, Enio Jaço i AmCham-it: Qeveria shqiptare ka përgjegjësinë të krijojë kushtet për funksionimin ideal të tregut, por jo rregullimin e çmimeve

Ekskluzive, Enio Jaço i AmCham-it: Qeveria shqiptare ka përgjegjësinë të krijojë kushtet për funksionimin ideal të tregut, por jo rregullimin e çmimeve

Klaudjo Jonuzaj
Eksperti për energjinë flet për krizën në Shqipëri dhe pasojat e konfliktit në Ukrainë: Reformat zhvillimore, shpëtimi i vetëm

Eksperti për energjinë flet për krizën në Shqipëri dhe pasojat e konfliktit në Ukrainë: Reformat zhvillimore, shpëtimi i vetëm

Klaudjo Jonuzaj
Tensionet Rusi-Ukrainë rrisin çmimin e gazit në Evropë

Tensionet Rusi-Ukrainë rrisin çmimin e gazit në Evropë

Botë
Konjufca: Sikur të na ofronin ndërkombëtarët më shumë mbështetje financiare, nuk do të kishim dyshime për projektin e gazit

Konjufca: Sikur të na ofronin ndërkombëtarët më shumë mbështetje financiare, nuk do të kishim dyshime për projektin e gazit

Kosovë
Çmimi i gazit arrin në nivelin më të lartë gjatë dy muajve të fundit në Evropë

Çmimi i gazit arrin në nivelin më të lartë gjatë dy muajve të fundit në Evropë

Energjetika
Akuza drejt Rusisë se është fajtore që Evropa ka mungesë të e gazit natyror

Akuza drejt Rusisë se është fajtore që Evropa ka mungesë të e gazit natyror

Botë
Kriza evropiane për gazin – “rrjeti intelegjent” amerikan konsiderohet si zgjidhje ideale

Kriza evropiane për gazin – “rrjeti intelegjent” amerikan konsiderohet si zgjidhje ideale

Botë
Çmimi gazit natyror këtë dimër pritet të jetë më i larti në dekadën e fundit

Çmimi gazit natyror këtë dimër pritet të jetë më i larti në dekadën e fundit

Botë
Maqedonia dhe Greqia nesër nënshkruajnë marrëveshje për gazin natyror

Maqedonia dhe Greqia nesër nënshkruajnë marrëveshje për gazin natyror

Maqedonia e Veriut
Maqedonia fillon të furnizohet me gaz nga gazsjellësi i ri “Rrjedha turke”

Maqedonia fillon të furnizohet me gaz nga gazsjellësi i ri “Rrjedha turke”

Maqedonia e Veriut
Maqedonia dhe Shqipëria do të bashkëpunojnë në zhvillimin e rrjeteve transportuese të gazit natyror

Maqedonia dhe Shqipëria do të bashkëpunojnë në zhvillimin e rrjeteve transportuese të gazit natyror

Maqedonia e Veriut
SHBA-ja rrezikon të humbë tregun kinez të gazit natyror

SHBA-ja rrezikon të humbë tregun kinez të gazit natyror

Energjetika