LAJMI I FUNDIT:

Gazetarët

153 Artikuj

Rrëfimet e gazetarëve që u sulmuan në Kosovë (Video)

Rrëfimet e gazetarëve që u sulmuan në Kosovë (Video)

Sociale
T’i japim fund mosndëshkimit të krimeve kundër gazetarëve

T’i japim fund mosndëshkimit të krimeve kundër gazetarëve

Kosovë
S’ka siguri për gazetarët (Video)

S’ka siguri për gazetarët (Video)

Kosovë
Rastet e sherreve dhe pajtimeve mes gazetarëve dhe VIP-ave (Foto)

Rastet e sherreve dhe pajtimeve mes gazetarëve dhe VIP-ave (Foto)

Yjet
Kryeministri Haradinaj u kërkon falje gazetarëve

Kryeministri Haradinaj u kërkon falje gazetarëve

Kosovë
Gazetarët në shënjestër

Gazetarët në shënjestër

Sociale
Turqi: Gjykata liron shtatë gazetarë, gjykimi vazhdon

Turqi: Gjykata liron shtatë gazetarë, gjykimi vazhdon

Nga Bota
Rama, përplasje të ashpra me gazetarët (Video)

Rama, përplasje të ashpra me gazetarët (Video)

Shqipëri
Mbahet tryeza “Prezantimi i rasteve të veprave penale ndaj gazetarëve”

Mbahet tryeza “Prezantimi i rasteve të veprave penale ndaj gazetarëve”

Kosovë
Gazeta turke proteston ndaj arrestimit të gazetarëve me faqe bosh

Gazeta turke proteston ndaj arrestimit të gazetarëve me faqe bosh

Nga Bota
Gazetarët nuk lejohen të hyjnë në Kuvend

Gazetarët nuk lejohen të hyjnë në Kuvend

Politikë
Komisionari i BE-së: Të zbardhen vrasjet dhe zhdukja e gazetarëve pas luftës në Kosovë

Komisionari i BE-së: Të zbardhen vrasjet dhe zhdukja e gazetarëve pas luftës në Kosovë

Kosovë
Kërkohen dënime të ashpra për gazetarët kritikues të Ergodanit

Kërkohen dënime të ashpra për gazetarët kritikues të Ergodanit

Nga Bota
Prokuroria me koordinator për rastet e kanosjeve ndaj gazetarëve

Prokuroria me koordinator për rastet e kanosjeve ndaj gazetarëve

Kosovë
AGK dhe gazetarët serbë: Të hetohen rastet e gazetarëve të vrarë dhe të zhdukur

AGK dhe gazetarët serbë: Të hetohen rastet e gazetarëve të vrarë dhe të zhdukur

Kosovë
Konferencë për sigurinë e gazetarëve

Konferencë për sigurinë e gazetarëve

Kosovë
48 gazetarë të vrarë gjatë vitit 2016

48 gazetarë të vrarë gjatë vitit 2016

Nga Bota
Numër rekord i gazetarëve të burgosur, Turqia prin

Numër rekord i gazetarëve të burgosur, Turqia prin

Nga Bota
Në Turqi arrestohen 9 gazetarë

Në Turqi arrestohen 9 gazetarë

Nga Bota
108 gazetarë të arrestuar në Turqi

108 gazetarë të arrestuar në Turqi

Nga Bota
Veseli u kërkon falje gazetarëve, do të jeni pjesë e transparencës

Veseli u kërkon falje gazetarëve, do të jeni pjesë e transparencës

Kosovë
VV: Kadri Veseli po i kthehet zanatit të tij të vjetër, nuk i la mediat në mbledhjen e Kryesisë

VV: Kadri Veseli po i kthehet zanatit të tij të vjetër, nuk i la mediat në mbledhjen e Kryesisë

Politikë
Kryesia e Kuvendit sërish fillon mbledhjen, merr pjesë edhe opozita

Kryesia e Kuvendit sërish fillon mbledhjen, merr pjesë edhe opozita

Politikë
Mediat bojkotojnë konferencën e Kryesisë së Kuvendit

Mediat bojkotojnë konferencën e Kryesisë së Kuvendit

Kosovë