LAJMI I FUNDIT:

Gastroenteritisi

2 Artikuj

Info

Gastroenteriti është një gjendje shumë e shpeshtë që shkakton barkqitje dhe vjellje.

Zakonisht shkaktohet nga infeksioni bakterial ose virusal.

Gastroenteriti mund të jetë shumë i pakëndshëm, por zakonisht kalon vetë brenda javës dhe i sëmuri mund të kujdeset vet në shtëpi.

Te fëmijët më së shpeshti shkaktohet nga virusi i quajtur rotavirus, derisa te të rriturit e shkakton norovirusi (i njohur si infeksioni dimëror që shkakton vjellje) ose infeksioni bakterial ushqimor.

Messi sëmuret me gastroenterit, një ditë pasi e fitoi Topin e Artë

Messi sëmuret me gastroenterit, një ditë pasi e fitoi Topin e Artë

Ligue 1
A e keni lukthin të shëndetshëm: Shenjat të cilat tregojnë që ju kërcënon sëmundja serioze!

A e keni lukthin të shëndetshëm: Shenjat të cilat tregojnë që ju kërcënon sëmundja serioze!

Shëndetësi Lajme