LAJMI I FUNDIT:

Fytyra

159 Artikuj

Si të zvogëloni poret e zmadhuara në fytyrë?

Si të zvogëloni poret e zmadhuara në fytyrë?

Këshilla Estetike
Çfarë ju “thonë” fytyra dhe trupi juaj

Çfarë ju “thonë” fytyra dhe trupi juaj

Këshilla mjekësore
Pastroni fytyrën çdo ditë me uthull molle: Rezultate fenomenale!

Pastroni fytyrën çdo ditë me uthull molle: Rezultate fenomenale!

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Macja dëshiron të vendosë putrën në fytyrën tuaj?! Mos e injoroni këtë shenjë, qe çfarë ju thotë

Macja dëshiron të vendosë putrën në fytyrën tuaj?! Mos e injoroni këtë shenjë, qe çfarë ju thotë

Kujdesi për kafshët
Femrat i kujtojnë më shpejt fytyrat dhe emrat e të njohurve se sa meshkujt

Femrat i kujtojnë më shpejt fytyrat dhe emrat e të njohurve se sa meshkujt

Kujtesa
Trajtim ideal para se të shkoni në shtrat: Lëvizje joge për rinimin e fytyrës

Trajtim ideal para se të shkoni në shtrat: Lëvizje joge për rinimin e fytyrës

Këshilla Estetike
I ftohti ta shkatërron fytyrën? Mos lejoni që kjo t’ju ndodhë: Është një zgjidhje e thjeshtë

I ftohti ta shkatërron fytyrën? Mos lejoni që kjo t’ju ndodhë: Është një zgjidhje e thjeshtë

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Cher me këshilla bukurie: Drenazhi limfatik i fytyrës dhe një peshqir të njomur në ujë shumë të ftohtë

Cher me këshilla bukurie: Drenazhi limfatik i fytyrës dhe një peshqir të njomur në ujë shumë të ftohtë

Këshilla Estetike
Hiti i ri i bukurisë – një truk me ngjyrat e ylberit për konturat ideale të fytyrës

Hiti i ri i bukurisë – një truk me ngjyrat e ylberit për konturat ideale të fytyrës

Grim
Trendi i ri: Harrojeni botoksin, merrni vetëm këtë gjë nga kuzhina dhe rinoni lëkurën tuaj

Trendi i ri: Harrojeni botoksin, merrni vetëm këtë gjë nga kuzhina dhe rinoni lëkurën tuaj

Estetikë
Sa shpesh e prekni fytyrën? Katër mënyra të thjeshta për të hequr qafe këto shprehi

Sa shpesh e prekni fytyrën? Katër mënyra të thjeshta për të hequr qafe këto shprehi

Këshilla mjekësore
Fytyra zbulon shumë: Çfarë do të thotë kur keni vetulla të holla, gojë të plotë ose sy të mëdhenj?

Fytyra zbulon shumë: Çfarë do të thotë kur keni vetulla të holla, gojë të plotë ose sy të mëdhenj?

Lifestyle
Ky ushtrim tendos fytyrën, formëson dhe thekson mollëzat – bëhet për katër minuta në ditë, dhe inkurajon bukurinë dhe rininë!

Ky ushtrim tendos fytyrën, formëson dhe thekson mollëzat – bëhet për katër minuta në ditë, dhe inkurajon bukurinë dhe rininë!

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Gabimi më i madh që bëni gjithmonë kur pastroni poret e hapura

Gabimi më i madh që bëni gjithmonë kur pastroni poret e hapura

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Mom’s Care Products – produkte bio, të punuara me dashuri nga nënat

Mom’s Care Products – produkte bio, të punuara me dashuri nga nënat

Marketing
Artikuj që fshijnë vite nga fytyra juaj: Sa më shpejt të filloni t’i përdorni, aq më të reja do të dukeni!

Artikuj që fshijnë vite nga fytyra juaj: Sa më shpejt të filloni t’i përdorni, aq më të reja do të dukeni!

Ushqim i shëndetshëm
Mjeku paralajmëron: Ky ndryshim në fytyrë tregon që niveli i kolesterolit është mbi kufijtë normalë!

Mjeku paralajmëron: Ky ndryshim në fytyrë tregon që niveli i kolesterolit është mbi kufijtë normalë!

Shëndetësi Lajme
Mënyrë shumë interesante dhe efektive për të hequr pikat e zeza në fytyrë

Mënyrë shumë interesante dhe efektive për të hequr pikat e zeza në fytyrë

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Pjesët e trupit që ndërlidhen me karakterin

Pjesët e trupit që ndërlidhen me karakterin

Lifestyle
Shpëtim për lëkurën e lodhur të fytyrës: Kombinimi i këtyre dy përbërësve kthen shkëlqimin dhe elasticitetin!

Shpëtim për lëkurën e lodhur të fytyrës: Kombinimi i këtyre dy përbërësve kthen shkëlqimin dhe elasticitetin!

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Dallimi midis kremit të ditës dhe atij të natës: Pas moshës tridhjetëvjeçare, kemi nevojë për të dyja

Dallimi midis kremit të ditës dhe atij të natës: Pas moshës tridhjetëvjeçare, kemi nevojë për të dyja

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Shenjat paralajmëruese të sëmundjeve që reflektohen në fytyrë

Shenjat paralajmëruese të sëmundjeve që reflektohen në fytyrë

Shendetesi
Mësoni pse nuk duhet ta fshini fytyrën me peshqir

Mësoni pse nuk duhet ta fshini fytyrën me peshqir

Bukuri dhe Kujdes
Peshkatari gjen një peshkaqen të vogël me ‘fytyrë njerëzore’

Peshkatari gjen një peshkaqen të vogël me ‘fytyrë njerëzore’

Fun Lajme