LAJMI I FUNDIT:

Furnizimi me rrymë

22 Artikuj

KEDS: Furnizim stabil me energji elektrike për festat e fundvitit, me përjashtim të Malishevës

KEDS: Furnizim stabil me energji elektrike për festat e fundvitit, me përjashtim të Malishevës

Energjetika
KEDS: Po kujdesemi maksimalisht që të ofrojmë shërbime sa më kualitative të energjisë elektrike

KEDS: Po kujdesemi maksimalisht që të ofrojmë shërbime sa më kualitative të energjisë elektrike

Energjetika
KEDS ka ndërmarrë të gjitha masat e nevojshme për furnizim stabil me energji gjatë dimrit

KEDS ka ndërmarrë të gjitha masat e nevojshme për furnizim stabil me energji gjatë dimrit

Energjetika
KEDS premton furnizim të rregullt me rrymë për Vitin e Ri

KEDS premton furnizim të rregullt me rrymë për Vitin e Ri

Energjetika
KEK-u kryen remontin kapital të Bllokut B-2 me qëllim të sigurimit stabil të prodhimit të energjisë

KEK-u kryen remontin kapital të Bllokut B-2 me qëllim të sigurimit stabil të prodhimit të energjisë

Energjetika
Haradinaj: Sektori privat promotor i zhvillimit ekonomik

Haradinaj: Sektori privat promotor i zhvillimit ekonomik

Të Tjera
8 nga 10 kosovarë të anketuar mbështesin ndërtimin e termocentralit të ri

8 nga 10 kosovarë të anketuar mbështesin ndërtimin e termocentralit të ri

Energjetika
Buzhala: Sot pritet të rregullohet furnizimi me rrymë Mitrovicë

Buzhala: Sot pritet të rregullohet furnizimi me rrymë Mitrovicë

Energjetika
​KOSTT shprehet i gatshëm të furnizojë me energji elektrike Trepçën

​KOSTT shprehet i gatshëm të furnizojë me energji elektrike Trepçën

Energjetika
Haradinaj i kërkon KEK-ut të lëshojnë në prodhim çdo bllok të mundshëm, ka edhe një kërkesë për KEDS-in

Haradinaj i kërkon KEK-ut të lëshojnë në prodhim çdo bllok të mundshëm, ka edhe një kërkesë për KEDS-in

Energjetika
Buzhala: Furnizmimi stabil me rrymë, mbulohet nga importi

Buzhala: Furnizmimi stabil me rrymë, mbulohet nga importi

Energjetika
KEK: Furnizimi me rrymë përgjegjësi 100% e KEDS-it

KEK: Furnizimi me rrymë përgjegjësi 100% e KEDS-it

Energjetika
KEK-u prodhon vetëm rreth 375 megavat, furnizimi mbulohet nga importi

KEK-u prodhon vetëm rreth 375 megavat, furnizimi mbulohet nga importi

Energjetika
Haradinaj kritikon Bankën Botërore: Vonuan investimet në ‘Kosovën e Re’, bizneset humbën mbi 300 milionë euro në vit

Haradinaj kritikon Bankën Botërore: Vonuan investimet në ‘Kosovën e Re’, bizneset humbën mbi 300 milionë euro në vit

Energjetika
Furnizimi me rrymë stabilizohet më 2023

Furnizimi me rrymë stabilizohet më 2023

Energjetika
Problemet e furnizimit me energji që nuk po mbarojnë

Problemet e furnizimit me energji që nuk po mbarojnë

Energjetika
Furnizimi stabil me rrymë

Furnizimi stabil me rrymë

Energjetika
Probleme me prodhim, vështirësohet furnizimi me rrymë

Probleme me prodhim, vështirësohet furnizimi me rrymë

Energjetika
Nesër do të mbeten pa furnizim me energji elektrike shumë fshatra dhe lagje të Shkupit

Nesër do të mbeten pa furnizim me energji elektrike shumë fshatra dhe lagje të Shkupit

Venhar Ramadani
Stavileci: Furnizimi me rrymë parakusht për zhvillim ekonomik

Stavileci: Furnizimi me rrymë parakusht për zhvillim ekonomik

Energjetika
KEDS: Ndërprerjet e energjisë elektrike, pasojë e jo stabilitetit në KEK

KEDS: Ndërprerjet e energjisë elektrike, pasojë e jo stabilitetit në KEK

Energjetika
Kthehet në punë Blloku B1

Kthehet në punë Blloku B1

Energjetika