LAJMI I FUNDIT:
Fronti Evropian

Fronti Evropian

125 Artikuj

Info

Koalicioni Fronti Evropian është nismë e BDI-së për zgjedhjet kuvendare dhe parlamentare në Maqedoni, ku bëjnë pjesë edhe PDSH e Menduh Thaçit, LP e Skender Rexhepit, PDE e Arjanit Hoxhës, dhe fraksionit të ASH të udhëhequr nga Ziadin Sela.

Fronti Europian: Ligji për mbylljen e lojërave të fatit mbështetet nga të gjithë deputetët tanë

Fronti Europian: Ligji për mbylljen e lojërave të fatit mbështetet nga të gjithë deputetët tanë

Politikë
Mexhiti për Samitin e NATO-s: Dy delegacionet të udhëhequra nga Gashi dhe Mickoski kanë agjenda të ndara, BDI të mësohet me realitetin e ri

Mexhiti për Samitin e NATO-s: Dy delegacionet të udhëhequra nga Gashi dhe Mickoski kanë agjenda të ndara, BDI të mësohet me realitetin e ri

Politikë
Ademi: Është shpifje se kemi dashur të bëhemi pjesë e qeverisë me katër ministri

Ademi: Është shpifje se kemi dashur të bëhemi pjesë e qeverisë me katër ministri

Politikë
Mexhiti: Pranoni realitetin, silluni si opozitë konstruktive

Mexhiti: Pranoni realitetin, silluni si opozitë konstruktive

Politikë
Mexhiti: Fronti Europian po qëndronte te dera me kërkesa shumë të ulëta, vetëm për t’u bërë pjesë e Qeverisë

Mexhiti: Fronti Europian po qëndronte te dera me kërkesa shumë të ulëta, vetëm për t’u bërë pjesë e Qeverisë

Politikë
Ambasadorja amerikane: Nuk ka detyrim ligjor që BDI-ja të jetë në qeveri

Ambasadorja amerikane: Nuk ka detyrim ligjor që BDI-ja të jetë në qeveri

Maqedonia e Veriut
Fronti Europian: Ligji për përfaqësim të drejtë i proklamuar nga VLEN nuk është pjesë e programit qeveritar

Fronti Europian: Ligji për përfaqësim të drejtë i proklamuar nga VLEN nuk është pjesë e programit qeveritar

Politikë
Fronti Europian: Qeveria heq Balancuesin, Vlen hesht

Fronti Europian: Qeveria heq Balancuesin, Vlen hesht

Maqedonia e Veriut
Bexheti: Fronti Europian nuk e ka parë propozim ligjin për komunat

Bexheti: Fronti Europian nuk e ka parë propozim ligjin për komunat

Komunat
Sela: Nuk ka përçarje të Frontit Europian, unë jam zotuar dhe i qëndroj fjalës së dhënë

Sela: Nuk ka përçarje të Frontit Europian, unë jam zotuar dhe i qëndroj fjalës së dhënë

Politikë
Taravari, Frontit Europian: Nuk e keni problemin e qeverisë, por përgjegjësia që ju pret

Taravari, Frontit Europian: Nuk e keni problemin e qeverisë, por përgjegjësia që ju pret

Politikë
Zeqiri: Me ndryshimet e reja OBRM-PDUKM do të udhëheq me ekonominë reale në vend

Zeqiri: Me ndryshimet e reja OBRM-PDUKM do të udhëheq me ekonominë reale në vend

Politikë
Bexheti: Nuk e kemi parë ligjin për riorganizimin e ministrive, do të japim mendim kur ta shqyrtojmë

Bexheti: Nuk e kemi parë ligjin për riorganizimin e ministrive, do të japim mendim kur ta shqyrtojmë

Politikë
Hoxha: Votuesit legjitimitetin ia dhanë Frontit Europian

Hoxha: Votuesit legjitimitetin ia dhanë Frontit Europian

Politikë
Fronti Europian miratoi Deklaratë politike: Do ta mbrojmë legjitimitetin etnik që buron nga zgjedhjet

Fronti Europian miratoi Deklaratë politike: Do ta mbrojmë legjitimitetin etnik që buron nga zgjedhjet

Maqedonia e Veriut
Mexhiti: Deputetë të Frontit Evropian do t’i bashkohen shumicës

Mexhiti: Deputetë të Frontit Evropian do t’i bashkohen shumicës

Politikë
BDI: Vullneti i popullit shqiptar dhe i komuniteteve nuk është lodër që i përket OBRM-PDUKM-së

BDI: Vullneti i popullit shqiptar dhe i komuniteteve nuk është lodër që i përket OBRM-PDUKM-së

Politikë
Gjykata Administrative refuzon ankesën e Frontit Europian

Gjykata Administrative refuzon ankesën e Frontit Europian

Maqedonia e Veriut
OBRM-PDUKM i reagon Ahmetit: Premtimi i parë u realizua, BDI shkon në opozitë

OBRM-PDUKM i reagon Ahmetit: Premtimi i parë u realizua, BDI shkon në opozitë

Politikë
Ahmeti: Letra e nënshkruar në mes partive shqiptare është dërguar në adresë të caktuar

Ahmeti: Letra e nënshkruar në mes partive shqiptare është dërguar në adresë të caktuar

Politikë
Ahmeti: Presim mbështetjen e qytetarëve në mbrojtjen e legjitimitetit dhe Marrëveshjes së Ohrit

Ahmeti: Presim mbështetjen e qytetarëve në mbrojtjen e legjitimitetit dhe Marrëveshjes së Ohrit

Politikë
Fronti Evropian ka ngritur padi në Gjykatën Administrative për vendimin e KSHZ-së për rivotimin në Zhelinë

Fronti Evropian ka ngritur padi në Gjykatën Administrative për vendimin e KSHZ-së për rivotimin në Zhelinë

Maqedonia e Veriut
Fronti Europian lëshon sallën e Kuvendit

Fronti Europian lëshon sallën e Kuvendit

Politikë
Fillon konstituimi i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut

Fillon konstituimi i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut

Maqedonia e Veriut


mob5