LAJMI I FUNDIT:
Frank Sinatra

Frank Sinatra

19 Artikuj

Info

U lind më 12 dhjetor 1915 në New Jersey. U pagëzua si Francis Albert “Frank” Sinatra, ishte fëmija i vetëm i dy emigrantëve sicilian.

Gjon Mili dhe Frank Sinatra

Gjon Mili dhe Frank Sinatra

Fotografia
Kur John Wayne thoshte se Clint Eastwoodi e ka shkatërruar vesternin

Kur John Wayne thoshte se Clint Eastwoodi e ka shkatërruar vesternin

Filmi


mob5