LAJMI I FUNDIT:

Forumi Ekonomik Botëror

72 Artikuj

Forumi Ekonomik Botëror: 14 milionë vende pune do të zhduken në pesë vitet e ardhshme

Forumi Ekonomik Botëror: 14 milionë vende pune do të zhduken në pesë vitet e ardhshme

Botë
Bregu: Emigrantët janë gjithmonë të kërkuar por asnjëherë të mirëpritur

Bregu: Emigrantët janë gjithmonë të kërkuar por asnjëherë të mirëpritur

Të Tjera
Eurozona pritet që të shmangë recesionin ekonomik gjatë këtij viti

Eurozona pritet që të shmangë recesionin ekonomik gjatë këtij viti

Botë
Njerëzit në mbarë botën u besojnë bizneseve shumë më tepër sesa institucioneve

Njerëzit në mbarë botën u besojnë bizneseve shumë më tepër sesa institucioneve

Botë
Hoti, Kurtit: Thirrjet për investitorë dhe paralajmërimet për konflikt nuk shkojnë bashkë

Hoti, Kurtit: Thirrjet për investitorë dhe paralajmërimet për konflikt nuk shkojnë bashkë

Biznes
FMN: Fragmentimi i tregtisë mund t’i kushtojë deri në 7 për qind të ekonomisë botërore

FMN: Fragmentimi i tregtisë mund t’i kushtojë deri në 7 për qind të ekonomisë botërore

Botë
Kurti dhe ministri arab i Investimeve bisedojnë për tranzicionin e energjisë së gjelbër dhe turizmin

Kurti dhe ministri arab i Investimeve bisedojnë për tranzicionin e energjisë së gjelbër dhe turizmin

Biznes
Forumi Ekonomik Botëror në Davos fillon takimet 5-ditore në kohën e krizave të mëdha

Forumi Ekonomik Botëror në Davos fillon takimet 5-ditore në kohën e krizave të mëdha

Botë
Forumi Ekonomik Botëror: Dëmi mjedisor, inflacioni, siguria kibernetike, rreziqet për Kosovën

Forumi Ekonomik Botëror: Dëmi mjedisor, inflacioni, siguria kibernetike, rreziqet për Kosovën

Ekonomi
Kancelari gjerman porosit Rusinë: Nuk do të diktoni kushtet për arritjen e paqes në Ukrainë

Kancelari gjerman porosit Rusinë: Nuk do të diktoni kushtet për arritjen e paqes në Ukrainë

Evropa
​Kurti takoi drejtues të ndërmarrjeve në Zvicër

​Kurti takoi drejtues të ndërmarrjeve në Zvicër

Biznes
Kurti fton Greqinë që t’ju bashkohet vendeve të BE-së që e kanë njohur pavarësinë e Kosovës

Kurti fton Greqinë që t’ju bashkohet vendeve të BE-së që e kanë njohur pavarësinë e Kosovës

Kosovë
Pendarovski do të marrë pjesë në Forumin Ekonomik Botëror në Davos

Pendarovski do të marrë pjesë në Forumin Ekonomik Botëror në Davos

Maqedonia e Veriut
Kurti në Davos takon drejtuesit e PayPalit, kërkon që Kosova të përfshihet në platformë

Kurti në Davos takon drejtuesit e PayPalit, kërkon që Kosova të përfshihet në platformë

Financa
Kurti mbyll vizitën në SHBA, merr pjesë në Forumin Ekonomik Botëror në Davos të Zvicrës

Kurti mbyll vizitën në SHBA, merr pjesë në Forumin Ekonomik Botëror në Davos të Zvicrës

Të Tjera
Zvicra me fuqinë punëtore më të aftë në botë

Zvicra me fuqinë punëtore më të aftë në botë

Botë
Shtyhet sërish organizimi i Forumit Ekonomik Botëror

Shtyhet sërish organizimi i Forumit Ekonomik Botëror

Botë
Nis punimet Forumi Ekonomik Botëror, për herë të parë online

Nis punimet Forumi Ekonomik Botëror, për herë të parë online

Botë
Papunësia si rrezik botëror – fantazma masive po rishfaqet

Papunësia si rrezik botëror – fantazma masive po rishfaqet

Botë
Kur mund të ktheheni në punë? Përgjigje për këtë dhe katër pyetje të tjera rreth asaj se çfarë ndodh pasi të shëroheni nga coronavirusi

Kur mund të ktheheni në punë? Përgjigje për këtë dhe katër pyetje të tjera rreth asaj se çfarë ndodh pasi të shëroheni nga coronavirusi

Nga Bota
Miliarderi amerikan Dalio: Mos u përpiqni të shtoni pasurinë tuaj, paratë e gatshme janë thjesht mbeturina

Miliarderi amerikan Dalio: Mos u përpiqni të shtoni pasurinë tuaj, paratë e gatshme janë thjesht mbeturina

Financa
Mnuchin: Taksa dixhitale e Britanisë së Madhe do të shkaktojë hakmarrje arbitrare

Mnuchin: Taksa dixhitale e Britanisë së Madhe do të shkaktojë hakmarrje arbitrare

Të Tjera
Ana e tjetër e Forumit Ekonomik në Davos – ngre çështjen e kulturës së punës në korporata

Ana e tjetër e Forumit Ekonomik në Davos – ngre çështjen e kulturës së punës në korporata

Të Tjera
Trump nga Davosi kritikon Rezervën Federale për ‘pengim’ të ekonomisë amerikane

Trump nga Davosi kritikon Rezervën Federale për ‘pengim’ të ekonomisë amerikane

Të Tjera