LAJMI I FUNDIT:

Forca e Sigurisë së Kosovës

83 Artikuj

Agjencia Kadastrale i hap rrugë investimeve strategjike të FSK-së në Aeroportin e Gjakovës

Agjencia Kadastrale i hap rrugë investimeve strategjike të FSK-së në Aeroportin e Gjakovës

Kosovë
Zhvillimi i Ushtrisë së Kosovës, Mehaj e Aliu prezantojnë dy projektet madhore që do të ndërtohen në rajonin e Gjakovës

Zhvillimi i Ushtrisë së Kosovës, Mehaj e Aliu prezantojnë dy projektet madhore që do të ndërtohen në rajonin e Gjakovës

Kosovë
Nënshkruhet memorandumi, artet marciale përfshihen në programet e FSK-së

Nënshkruhet memorandumi, artet marciale përfshihen në programet e FSK-së

Siguri
41 nënoficerë të FSK-së certifikohen si liderë luftarakë

41 nënoficerë të FSK-së certifikohen si liderë luftarakë

Kosovë
Pjesëtarët e FSK-së ngjiten në Kilimanxharo, majën më të lartë në kontinentin Afrikan

Pjesëtarët e FSK-së ngjiten në Kilimanxharo, majën më të lartë në kontinentin Afrikan

Kosovë
Televizioni shtetëror turk i bën jehonë ekipit të kërkim-shpëtimit të FSK-së në Turqi

Televizioni shtetëror turk i bën jehonë ekipit të kërkim-shpëtimit të FSK-së në Turqi

Kosovë
Kadetët e rinj të FSK-së stërviten për reagim në mot të ashpër, Mehaj publikon pamjet

Kadetët e rinj të FSK-së stërviten për reagim në mot të ashpër, Mehaj publikon pamjet

Kosovë
Mehaj publikon pamje nga stërvitjet e ushtarëve të FSK-së në Turqi

Mehaj publikon pamje nga stërvitjet e ushtarëve të FSK-së në Turqi

Kosovë
I dyshuari për plagosjen e dyfishtë në Shtërpcë pjesëtar i FSK-së, Mehaj: Do të trajtohet sipas rregulloreve dhe ligjeve në fuqi

I dyshuari për plagosjen e dyfishtë në Shtërpcë pjesëtar i FSK-së, Mehaj: Do të trajtohet sipas rregulloreve dhe ligjeve në fuqi

Kosovë
Komandanti i FSK-së pret në takim shefin e mbrojtjes së Gjermanisë, flasin për sigurinë në Kosovë

Komandanti i FSK-së pret në takim shefin e mbrojtjes së Gjermanisë, flasin për sigurinë në Kosovë

Kosovë
Kuvendi vendos për dërgimin e kontingjentit të FSK-së në Ishujt Falkland

Kuvendi vendos për dërgimin e kontingjentit të FSK-së në Ishujt Falkland

Kosovë
Osmani: Rekrutët e rinj e forcojnë edhe më shumë ushtrinë tonë

Osmani: Rekrutët e rinj e forcojnë edhe më shumë ushtrinë tonë

Kosovë
Kosova dhe Shqipëria dyfishojnë aktivitetet ushtarake në vitin 2022

Kosova dhe Shqipëria dyfishojnë aktivitetet ushtarake në vitin 2022

Siguri
Buxheti për FSK-në vitin 2023 do të jetë 123 milionë euro, Murati thotë se është rritur për 20 për qind

Buxheti për FSK-në vitin 2023 do të jetë 123 milionë euro, Murati thotë se është rritur për 20 për qind

Financa
Frankfurter Allgemeine Zeitung: Në Kosovë po formohet një ushtri me ndihmën e NATO-s

Frankfurter Allgemeine Zeitung: Në Kosovë po formohet një ushtri me ndihmën e NATO-s

Kosovë
Ushtarët e FSK-së gjejnë kuletën me 600 euro dhe dokumente, ia dorëzojnë pronarit

Ushtarët e FSK-së gjejnë kuletën me 600 euro dhe dokumente, ia dorëzojnë pronarit

Kosovë
Trupat elitare ushtarake të Kosovës dhe Shqipërisë nisin stërvitjen marshuese më të vështirë në botë

Trupat elitare ushtarake të Kosovës dhe Shqipërisë nisin stërvitjen marshuese më të vështirë në botë

Siguri
Ushtarët që shërbejnë jashtë vendit tashmë do të kenë sigurim shëndetësor

Ushtarët që shërbejnë jashtë vendit tashmë do të kenë sigurim shëndetësor

Siguri
Forca Detare e Shqipërisë trajnon zhytësit e FSK-së në Pashaliman

Forca Detare e Shqipërisë trajnon zhytësit e FSK-së në Pashaliman

Shqipëri
Kosova ende pa Ligjin për mobilizim, ekspertët e shohin të domosdoshëm

Kosova ende pa Ligjin për mobilizim, ekspertët e shohin të domosdoshëm

Siguri
FSK-së i shtohen edhe 251 ushtarë të rinj

FSK-së i shtohen edhe 251 ushtarë të rinj

Kosovë
A dinë komandantja supreme të përdorë ndonjë armë? Kjo është përgjigjja e presidentes Osmani

A dinë komandantja supreme të përdorë ndonjë armë? Kjo është përgjigjja e presidentes Osmani

Siguri
Gjeneral Jashari përcjell stërvitjen e përbashkët të FSK-së me trupat amerikane në Iowa

Gjeneral Jashari përcjell stërvitjen e përbashkët të FSK-së me trupat amerikane në Iowa

Siguri
Anëtarësimi i Kosovës në NATO, ekspertët e sigurisë: Të shfrytëzohet momentumi i krijuar

Anëtarësimi i Kosovës në NATO, ekspertët e sigurisë: Të shfrytëzohet momentumi i krijuar

Xhejlane Kaçiu