LAJMI I FUNDIT:

Fondi i Kursimeve Pensionale të Kosovës

80 Artikuj

​Kurti e Bajra diskutojnë për zhvillimet në Fondin e Kursimeve Pensiononale

​Kurti e Bajra diskutojnë për zhvillimet në Fondin e Kursimeve Pensiononale

Financa
Fillon rimbursimi për 10 përqindëshin e tërhequr nga Trusti

Fillon rimbursimi për 10 përqindëshin e tërhequr nga Trusti

Financa
Trusti pa bord që nga 1 marsi, hapet konkursi për plotësimin e shtatë pozitave

Trusti pa bord që nga 1 marsi, hapet konkursi për plotësimin e shtatë pozitave

Të Tjera
Miratohet taksa vjetore investuese e Fondit të Kursimeve Pensionale

Miratohet taksa vjetore investuese e Fondit të Kursimeve Pensionale

Biznes
Tahiri: Mbi 80 për qind e investimit në Trust ka humbur për vitin 2022, kryeministër a keni fije turpi

Tahiri: Mbi 80 për qind e investimit në Trust ka humbur për vitin 2022, kryeministër a keni fije turpi

Financa
Tërheqja e një përqindjeje të kursimeve nga Trusti sot në rend dite në Kuvend

Tërheqja e një përqindjeje të kursimeve nga Trusti sot në rend dite në Kuvend

Financa
Tërheqja e kursimeve nga Trusti sërish në Kuvend, sa vota nevojiten që Projektligji të kalojë?

Tërheqja e kursimeve nga Trusti sërish në Kuvend, sa vota nevojiten që Projektligji të kalojë?

Albert Spahiu
Tërheqja e mjeteve nga Trusti shqyrtohet sërish të enjten në Kuvend, LVV vazhdon ta kundërshtoj

Tërheqja e mjeteve nga Trusti shqyrtohet sërish të enjten në Kuvend, LVV vazhdon ta kundërshtoj

Financa
Shtyhet edhe për gjashtë muaj afati për kthimin e 10 përqindëshit nga Trusti

Shtyhet edhe për gjashtë muaj afati për kthimin e 10 përqindëshit nga Trusti

Financa
Tahiri i AAK-së: Në këtë krizë, tërheqja e Trustit është zgjidhje e drejtë

Tahiri i AAK-së: Në këtë krizë, tërheqja e Trustit është zgjidhje e drejtë

Financa
Hoti kërkon nga deputetët që të votojnë Projektligjin për tërheqjen e mjeteve nga Trusti

Hoti kërkon nga deputetët që të votojnë Projektligjin për tërheqjen e mjeteve nga Trusti

Financa
Si bëhet tërheqja e kursimeve nga Trusti për pensionistët?

Si bëhet tërheqja e kursimeve nga Trusti për pensionistët?

Financa
Më 5 nëntor mbahet protestë për tërheqjen e 30 për qind të kursimeve nga Trusti

Më 5 nëntor mbahet protestë për tërheqjen e 30 për qind të kursimeve nga Trusti

Financa
Qeveria dhe deputetët refuzojnë kërkesën për tërheqjen e kursimeve nga Trusti, organizatorët paralajmërojnë protesta

Qeveria dhe deputetët refuzojnë kërkesën për tërheqjen e kursimeve nga Trusti, organizatorët paralajmërojnë protesta

Financa
Bordi i Trustit: Kemi tërhequr 500 milionë euro, shkaku i rrezikut në tregjet ndërkombëtare

Bordi i Trustit: Kemi tërhequr 500 milionë euro, shkaku i rrezikut në tregjet ndërkombëtare

Financa
Në pritje të vendimit për 30 për qind, vlera e Trustit bie

Në pritje të vendimit për 30 për qind, vlera e Trustit bie

Financa
‘Fondi i Trustit mbetet i rrezikuar’, ekspertët financiar kërkojnë të merren masa urgjente

‘Fondi i Trustit mbetet i rrezikuar’, ekspertët financiar kërkojnë të merren masa urgjente

Financa
Nënshkrimet për tërheqjen e mjeteve të Trustit dorëzohen sot në Kuvend

Nënshkrimet për tërheqjen e mjeteve të Trustit dorëzohen sot në Kuvend

Të Tjera
Tërheqja e kursimeve nga Trusti, konfiskimi i pasurisë së pajustifikueshme dhe dialogu me Serbinë – gjithçka nga intervista me deputetin Armend Muja

Tërheqja e kursimeve nga Trusti, konfiskimi i pasurisë së pajustifikueshme dhe dialogu me Serbinë – gjithçka nga intervista me deputetin Armend Muja

Kosovë
Mblidhen 10 mijë nënshkrime për Trustin, peticioni pritet të dërgohet javën e ardhshme në Kuvend

Mblidhen 10 mijë nënshkrime për Trustin, peticioni pritet të dërgohet javën e ardhshme në Kuvend

Albert Spahiu
Pas mosvotimit të Trustit, mallkon Pali: Qeveri, Zoti ju vraftë!

Pas mosvotimit të Trustit, mallkon Pali: Qeveri, Zoti ju vraftë!

Kosovë
Nuk miratohet Projektligji që lejon tërheqjen e kursimeve pensionale nga Trusti

Nuk miratohet Projektligji që lejon tërheqjen e kursimeve pensionale nga Trusti

Financa
Vazhdon shqyrtimi i tërheqjes së kursimeve nga Trusti – nga mungesa e kuorumit në Kuvend deri të kundërshtimi i shumicës parlamentare

Vazhdon shqyrtimi i tërheqjes së kursimeve nga Trusti – nga mungesa e kuorumit në Kuvend deri të kundërshtimi i shumicës parlamentare

Albert Spahiu
Sot seanca plenare, në rend dite Projektligji për tërheqjen e 30 për qind të kursimeve nga Trusti

Sot seanca plenare, në rend dite Projektligji për tërheqjen e 30 për qind të kursimeve nga Trusti

Kosovë