LAJMI I FUNDIT:

Fluturim

18 Artikuj

Stjuardesa shpjegon arsyen e frikshme pse duhet t’i largoni roletat gjatë nisjes

Stjuardesa shpjegon arsyen e frikshme pse duhet t’i largoni roletat gjatë nisjes

Si të udhëtosh
U fsheh te rrotat e aeroplanit dhe i mbijetoi fluturimit dyorësh nga Guatemala për në Miami – publikohen pamjet

U fsheh te rrotat e aeroplanit dhe i mbijetoi fluturimit dyorësh nga Guatemala për në Miami – publikohen pamjet

Interesante
Pas vendosjes së masave të reja kundër COVID-19, ANP ‘Adem Jashari’ del me sqarim shtesë për udhëtarët

Pas vendosjes së masave të reja kundër COVID-19, ANP ‘Adem Jashari’ del me sqarim shtesë për udhëtarët

Të Tjera
Gruaja mbërriti në aeroport një vit më herët pasi rezervoi gabim biletën

Gruaja mbërriti në aeroport një vit më herët pasi rezervoi gabim biletën

Trend
Gruaja detyrohet të vesh bluzën e një burri tjetër gjatë fluturimit, për të mbuluar veshjen e saj të ‘çoroditur’

Gruaja detyrohet të vesh bluzën e një burri tjetër gjatë fluturimit, për të mbuluar veshjen e saj të ‘çoroditur’

Interesante
Para 109 vitesh u realizua fluturimi i parë me aeroplan postar

Para 109 vitesh u realizua fluturimi i parë me aeroplan postar

Interesante
Me pajisje të veçantë fluturoi nga njëra anije në tjetrën

Me pajisje të veçantë fluturoi nga njëra anije në tjetrën

Interesante
Pas incidentit në fluturimin Prishtinë-Bazel, Autoriteti i Aviacionit të Kosovës kërkon raport të detajuar nga kompania bullgare

Pas incidentit në fluturimin Prishtinë-Bazel, Autoriteti i Aviacionit të Kosovës kërkon raport të detajuar nga kompania bullgare

Kosovë
Kinezi kalon lumin me veturë, fluturon 76 metra (Video)

Kinezi kalon lumin me veturë, fluturon 76 metra (Video)

Interesante
Turisti përjetoi tmerrin në ajër: Instruktori harroi që ta kapte për pajisje, para se ta lëshonte në një fluturim mbi një kodër (Video)

Turisti përjetoi tmerrin në ajër: Instruktori harroi që ta kapte për pajisje, para se ta lëshonte në një fluturim mbi një kodër (Video)

Dështime
“Beteja me dragonj, fluturime në hapësirë dhe jetë bashkë me jashtëtokësorët”: Thjesht, Kina po ndërton një mrekulli! (Foto)

“Beteja me dragonj, fluturime në hapësirë dhe jetë bashkë me jashtëtokësorët”: Thjesht, Kina po ndërton një mrekulli! (Foto)

Interesante
Udhëtarja problematike e detyroi shtyrjen e fluturimit për katër orë (Video)

Udhëtarja problematike e detyroi shtyrjen e fluturimit për katër orë (Video)

Dështime
Lëndonte vetën dhe bërtiste, duke tmerruar të udhëtarët e aeroplanit (Video, +18)

Lëndonte vetën dhe bërtiste, duke tmerruar të udhëtarët e aeroplanit (Video, +18)

Dështime
Aeroplanit që po fluturonte në 12 mijë metra lartësi, iu shtua edhe një pasagjer (Foto)

Aeroplanit që po fluturonte në 12 mijë metra lartësi, iu shtua edhe një pasagjer (Foto)

Interesante
“Kostumi fluturues” është gati – mund të fluturoni me shpejtësi qindra milje në orë, në lartësi të mëdha! (Video)

“Kostumi fluturues” është gati – mund të fluturoni me shpejtësi qindra milje në orë, në lartësi të mëdha! (Video)

Interesante
Arsyet më të pazakonta pse është dashur të anulohen fluturimet e aeroplanëve (Foto)

Arsyet më të pazakonta pse është dashur të anulohen fluturimet e aeroplanëve (Foto)

Interesante
Fluturimi më i gjatë me aeroplan: 16 orë nëpër 10 zona kohore (Foto)

Fluturimi më i gjatë me aeroplan: 16 orë nëpër 10 zona kohore (Foto)

Interesante
Çfarë ndodh nëse nuk e vendosni telefonin në “flight mode” gjatë fluturimit?

Çfarë ndodh nëse nuk e vendosni telefonin në “flight mode” gjatë fluturimit?

Shkencë