LAJMI I FUNDIT:
Fluidi

Fluidi

88 Artikuj

Info

Fluidi Corporation është kompani e prodhimit të lëngjeve të gazuara dhe të pagazuara e cila operon që nga viti 1994. Tani Fluidi ka produkte si RC Cola, Jaffa Champion, Jaffa Champion Plus, Red Rain, Double Force, Extra Fluidi

Red Rain, sponzor kryesor i garës së motoçiklizmit në Uglar të Gjilanit!

Red Rain, sponzor kryesor i garës së motoçiklizmit në Uglar të Gjilanit!

Fluidi
Pija tropikale e shumëkërkuar!

Pija tropikale e shumëkërkuar!

Fluidi
Fluidi ju uron 13 vjet shtet!

Fluidi ju uron 13 vjet shtet!

Fluidi
Edhe dy ditë deri në përfundimin e kampanjës ‘Pije me dashni’ nga Jaffa Champion 

Edhe dy ditë deri në përfundimin e kampanjës ‘Pije me dashni’ nga Jaffa Champion 

Fluidi
Shija tropikale, risia e fundit nga brendi RC!

Shija tropikale, risia e fundit nga brendi RC!

Fluidi
Rc Refresher Tropic, e pa rezistueshme!

Rc Refresher Tropic, e pa rezistueshme!

Fluidi
Prodhuesit kosovarë kërkojnë fond për zhvillim ekonomik dhe subvencionim të eksportit

Prodhuesit kosovarë kërkojnë fond për zhvillim ekonomik dhe subvencionim të eksportit

Fluidi
RC Refresher Tropic, shije e re që duhet ta provoni!

RC Refresher Tropic, shije e re që duhet ta provoni!

Fluidi
RC Refresher Tropic – Pija më e re në treg nga Fluidi!

RC Refresher Tropic – Pija më e re në treg nga Fluidi!

Fluidi
Fluidi ua uron të gjithë besimtarëve myslimanë festën e Kurban Bajramit!

Fluidi ua uron të gjithë besimtarëve myslimanë festën e Kurban Bajramit!

Fluidi
Fluidi kujdeset për ju – sigurt dhe n’prag të shtëpisë!

Fluidi kujdeset për ju – sigurt dhe n’prag të shtëpisë!

Fluidi
Kompania Fluidi ju uron agjërim të letë dhe të pranuar!

Kompania Fluidi ju uron agjërim të letë dhe të pranuar!

Fluidi
Nga sot, Fluidi me platformën online për shitje!

Nga sot, Fluidi me platformën online për shitje!

Fluidi
Fluidi me masa të vazhdueshme për parandalimin e COVID-19!

Fluidi me masa të vazhdueshme për parandalimin e COVID-19!

Fluidi
Pija botërore që ju siguron trup më të shëndetshëm

Pija botërore që ju siguron trup më të shëndetshëm

Fluidi
FLUIDI zgjedhet eksportuesi i vitit

FLUIDI zgjedhet eksportuesi i vitit

Fluidi
Magjia e festave me Fluidin

Magjia e festave me Fluidin

Fluidi
Klubi i Prodhuesve reagon ndaj keqpërdorimit të imazhit të kompanisë Fluidi

Klubi i Prodhuesve reagon ndaj keqpërdorimit të imazhit të kompanisë Fluidi

Fluidi
Reagon “Fluidi”, thotë se një kompani sllovake keqpërdori ambalazhin e “Jaffa” për të kontrabanduar duhan

Reagon “Fluidi”, thotë se një kompani sllovake keqpërdori ambalazhin e “Jaffa” për të kontrabanduar duhan

Fluidi
Fluidi pjesë e panairit më të madh tregtar ‘Anuga 2019’

Fluidi pjesë e panairit më të madh tregtar ‘Anuga 2019’

Fluidi
Ejani n’shesh për me pa çka ka t’re!

Ejani n’shesh për me pa çka ka t’re!

Fluidi
Jaffa Champion tani në zingjirin e rrjeteve “Denner” të Zvicrës!

Jaffa Champion tani në zingjirin e rrjeteve “Denner” të Zvicrës!

Fluidi
Fluidi uron festën e Kurban Bajramit!

Fluidi uron festën e Kurban Bajramit!

Fluidi
Festa e Fitër Bajramit e kompletuar me produktet nga Fluidi

Festa e Fitër Bajramit e kompletuar me produktet nga Fluidi

Fluidi