LAJMI I FUNDIT:

Flaka Krelani

169 Artikuj

Flaka Krelani merr vëmendjen me paraqitjen provokuese rrugëve të New Yorkut

Flaka Krelani merr vëmendjen me paraqitjen provokuese rrugëve të New Yorkut

Yjet
Me një paraqitje provokuese para pasqyrës, Flaka Krelani ekspozon linjat e tonifikuara të trupit

Me një paraqitje provokuese para pasqyrës, Flaka Krelani ekspozon linjat e tonifikuara të trupit

Yjet
Flaka Krelani merr nënshtetësinë e Amerikës

Flaka Krelani merr nënshtetësinë e Amerikës

Yjet
Flaka Krelani vjen me paraqitje provokuese në Ditën e Falënderimeve

Flaka Krelani vjen me paraqitje provokuese në Ditën e Falënderimeve

Yjet
Flaka Krelani nis rrugëtimin muzikor në Amerikë, pozon nga provat në ‘Broadway’

Flaka Krelani nis rrugëtimin muzikor në Amerikë, pozon nga provat në ‘Broadway’

Yjet
Flaka Krelani tregon format trupore në bikini të punuara

Flaka Krelani tregon format trupore në bikini të punuara

Yjet
Flaka Krelani vazhdon të marrë vëmendje me fotografi të tjera provokuese

Flaka Krelani vazhdon të marrë vëmendje me fotografi të tjera provokuese

Yjet
Flaka Krelani duket provokuese, ndërsa ekspozon linjat trupore në plazh

Flaka Krelani duket provokuese, ndërsa ekspozon linjat trupore në plazh

Yjet
Flaka Krelani mahnit me imazhet në bikini, ndërsa vë në fokus fizikun atraktiv

Flaka Krelani mahnit me imazhet në bikini, ndërsa vë në fokus fizikun atraktiv

Yjet
Flaka Krelani vazhdon me poza provokuese nga Miami

Flaka Krelani vazhdon me poza provokuese nga Miami

Yjet
Flaka Krelani tregon linjat e trupit nga pushimet verore në Miami

Flaka Krelani tregon linjat e trupit nga pushimet verore në Miami

Yjet
Flaka Krelani takohet me kryeministrin Kurti në New York

Flaka Krelani takohet me kryeministrin Kurti në New York

Yjet
Flaka Krelani merr vëmendje me ndryshimin e ri në pamje, bëhet flokëkuqe

Flaka Krelani merr vëmendje me ndryshimin e ri në pamje, bëhet flokëkuqe

Yjet
Flaka Krelani pozon me varësen në formë kryqi në imazhet e fundit

Flaka Krelani pozon me varësen në formë kryqi në imazhet e fundit

Yjet
Flaka Krelani ironizon Lori Hoxhën, e quan “kthim të borxhit” fitoren e Ilirit në BB VIP

Flaka Krelani ironizon Lori Hoxhën, e quan “kthim të borxhit” fitoren e Ilirit në BB VIP

Yjet
Flaka Krelani sfidon të ftohtit, pozon vetëm në bikini në mes të borës

Flaka Krelani sfidon të ftohtit, pozon vetëm në bikini në mes të borës

Yjet
Flaka Krelani zhvendoset përfundimisht në Amerikë për të jetuar

Flaka Krelani zhvendoset përfundimisht në Amerikë për të jetuar

Yjet
Flaka Krelani tregon më shumë se ç’duhet me paraqitjen e radhës në veshjen e ekspozuar

Flaka Krelani tregon më shumë se ç’duhet me paraqitjen e radhës në veshjen e ekspozuar

Yjet
Flaka Krelani vë në pah linjat trupore në fustanin e tejdukshëm me rrjetë

Flaka Krelani vë në pah linjat trupore në fustanin e tejdukshëm me rrjetë

Yjet
Flaka Krelani duket atraktive në pozat me bikini nga pushimet në New York

Flaka Krelani duket atraktive në pozat me bikini nga pushimet në New York

Yjet
Flaka Krelani pozon sërish për një revistë amerikane, duket provokuese në kopertinën e “Surreal”

Flaka Krelani pozon sërish për një revistë amerikane, duket provokuese në kopertinën e “Surreal”

Yjet
Flaka Krelani me poza atraktive nga Fire Island

Flaka Krelani me poza atraktive nga Fire Island

Yjet
Flaka Krelani me intervistë për revistën amerikane “My New York”: Rrëfen periudhën e pandemisë dhe arsyen e largimit nga Kosova

Flaka Krelani me intervistë për revistën amerikane “My New York”: Rrëfen periudhën e pandemisë dhe arsyen e largimit nga Kosova

Yjet
Flaka Krelani vazhdon të vërë në pah ndryshimin drastik të pamjes me flokë të shkurtra, ndërsa shijon jetën e re amerikane

Flaka Krelani vazhdon të vërë në pah ndryshimin drastik të pamjes me flokë të shkurtra, ndërsa shijon jetën e re amerikane

Yjet