LAJMI I FUNDIT:

Fitbit

13 Artikuj

Ku mund të bleni në Kosovë orën e mençur Fitbit që është pjesë e Google?

Ku mund të bleni në Kosovë orën e mençur Fitbit që është pjesë e Google?

Marketing
Fitbit pjesë e Google, tani zyrtarisht në Kosovë dhe Maqedoni

Fitbit pjesë e Google, tani zyrtarisht në Kosovë dhe Maqedoni

Marketing
Fitbit Sense 2 dhe Versa 4 marrin përditësimin e parë të softuerit me veçori të reja dhe rregullime të gabimeve

Fitbit Sense 2 dhe Versa 4 marrin përditësimin e parë të softuerit me veçori të reja dhe rregullime të gabimeve

Lajme Teknologji
Pesë orët e mençura më të mira për vitin 2022

Pesë orët e mençura më të mira për vitin 2022

Lajme Teknologji
Shitjet globale të orëve të mençura rriten me 35% në TM1 2021

Shitjet globale të orëve të mençura rriten me 35% në TM1 2021

Geek
Fitbit, ora inteligjente që zbulon coronavirusin në fazën e hershme, por edhe shumë sëmundje të tjera

Fitbit, ora inteligjente që zbulon coronavirusin në fazën e hershme, por edhe shumë sëmundje të tjera

Lajme Teknologji
Fitbit Charge 4 do të ketë të ketë sistemin GPS, si dhe mundësinë e re të përcjelljes së ushtrimeve

Fitbit Charge 4 do të ketë të ketë sistemin GPS, si dhe mundësinë e re të përcjelljes së ushtrimeve

Lajme Teknologji
WSJ: Google ka mbledhur të dhëna mjekësore të miliona amerikanëve, pa pëlqimin e tyre

WSJ: Google ka mbledhur të dhëna mjekësore të miliona amerikanëve, pa pëlqimin e tyre

Lajme Teknologji
Google pritet ta blejë kompaninë e veshjeve elektronike Fitbit për 2.1 miliardë dollarë

Google pritet ta blejë kompaninë e veshjeve elektronike Fitbit për 2.1 miliardë dollarë

Të Tjera
E konfirmuar: Google do të blej Fitbit, për të zhvilluar orën e tyre të mençur

E konfirmuar: Google do të blej Fitbit, për të zhvilluar orën e tyre të mençur

Lajme Teknologji
Google mund të blejë kompaninë FitBit, për të rritur biznesin e orëve të mençura

Google mund të blejë kompaninë FitBit, për të rritur biznesin e orëve të mençura

Geek
Fitbit Versa 2 regjistron cilësinë e gjumit, si dhe shumë opsione për kontrolle shëndetësore

Fitbit Versa 2 regjistron cilësinë e gjumit, si dhe shumë opsione për kontrolle shëndetësore

Lajme Teknologji
Këto janë 15 produktet nga bota e teknologjisë që do të dalin në vitin 2017  e që priten me padurim (Foto)

Këto janë 15 produktet nga bota e teknologjisë që do të dalin në vitin 2017 e që priten me padurim (Foto)

Imran Amiti