LAJMI I FUNDIT:

Fisnik Osmani

13 Artikuj

Shtimi i sipërfaqeve të ngrohjes, kyçje dhe konsumatorë të rinj – disa nga punët gjatë vitit të fundit të Termokosit

Shtimi i sipërfaqeve të ngrohjes, kyçje dhe konsumatorë të rinj – disa nga punët gjatë vitit të fundit të Termokosit

Biznes
Rama: Termokos ka zgjeruar rrjetin në tetë lagje e janë kyçur 40 mijë qytetarë, jemi gati për tetor

Rama: Termokos ka zgjeruar rrjetin në tetë lagje e janë kyçur 40 mijë qytetarë, jemi gati për tetor

Energjetika
​Osmani: Viti më sfidues për Termokos-in, por gjithçka gati për ngrohjen në Prishtinë

​Osmani: Viti më sfidues për Termokos-in, por gjithçka gati për ngrohjen në Prishtinë

Të Tjera
Osmani: Po finalizojmë kyçjen e lagjes Arbëria në Termokos

Osmani: Po finalizojmë kyçjen e lagjes Arbëria në Termokos

Kosovë
“Termokos” përfundon sezonin e ngrohjes në kryeqytet

“Termokos” përfundon sezonin e ngrohjes në kryeqytet

Prishtina
Projekti i parë në rajon për ngrohje solare, Osmani: Planifikojmë t’i mbulojmë dy lagje në Prishtinë, do të sigurohen 50 megavat

Projekti i parë në rajon për ngrohje solare, Osmani: Planifikojmë t’i mbulojmë dy lagje në Prishtinë, do të sigurohen 50 megavat

Elfije Boletini
Këto janë lagjet që pritet të futen në sistem të ngrohtores, Osmani tregon për shtrirjen e rrjetit të Termokosit në Prishtinë

Këto janë lagjet që pritet të futen në sistem të ngrohtores, Osmani tregon për shtrirjen e rrjetit të Termokosit në Prishtinë

Elfije Boletini
Faturat e Termokosit nga prilli do të paguhen edhe në agjencitë e transfereve

Faturat e Termokosit nga prilli do të paguhen edhe në agjencitë e transfereve

Financa
Sanohet gypi i Termokosit, objekteve në qendër të Prishtinës u lëshohet ngrohja

Sanohet gypi i Termokosit, objekteve në qendër të Prishtinës u lëshohet ngrohja

Të Tjera
Sezoni i ngrohjes ka filluar, Prishtina HeatSave vazhdon me instalime – mbi 17 mijë banesa do të përfitojnë pajisje falas

Sezoni i ngrohjes ka filluar, Prishtina HeatSave vazhdon me instalime – mbi 17 mijë banesa do të përfitojnë pajisje falas

Energjetika
Termokosi i gatshëm të fillojë ngrohjen edhe para 15 tetorit – faturimi me njehsorë prej vitit të ardhshëm

Termokosi i gatshëm të fillojë ngrohjen edhe para 15 tetorit – faturimi me njehsorë prej vitit të ardhshëm

Energjetika
U zgjodh kryeshef i Termokosit, Fisnik Osmani jep dorëheqje nga pozita e asamblistit në Prishtinë

U zgjodh kryeshef i Termokosit, Fisnik Osmani jep dorëheqje nga pozita e asamblistit në Prishtinë

Të Tjera
Hoti emëron Fisnik Osmanin këshilltar politik për rininë

Hoti emëron Fisnik Osmanin këshilltar politik për rininë

Kosovë