LAJMI I FUNDIT:

Fiskale

12 Artikuj

FMN kundër amnistisë fiskale në Shqipëri, por qeveria e vendosur të miratojë projektligjin

FMN kundër amnistisë fiskale në Shqipëri, por qeveria e vendosur të miratojë projektligjin

Shqipëri
Meta i bën thirrje qeverisë të tërhiqet menjëherë nga ligji për amnistinë fiskale: Projektuar dhe urdhëruar nga bota e krimit

Meta i bën thirrje qeverisë të tërhiqet menjëherë nga ligji për amnistinë fiskale: Projektuar dhe urdhëruar nga bota e krimit

Shqipëri
Deputetja e opozitës Tabaku flet për amnistinë fiskale: I hap rrugë kapitalit kriminal dhe korruptiv

Deputetja e opozitës Tabaku flet për amnistinë fiskale: I hap rrugë kapitalit kriminal dhe korruptiv

Shqipëri
Amnistia fiskale në Shqipëri, BE e shqetësuar për draftin aktual

Amnistia fiskale në Shqipëri, BE e shqetësuar për draftin aktual

Shqipëri
Rama takon sot ambasadorët për amnistinë fiskale

Rama takon sot ambasadorët për amnistinë fiskale

Shqipëri
Amnistia fiskale, Berisha: Akt me pasoja katastrofike për rendin e sigurinë në Shqipëri

Amnistia fiskale, Berisha: Akt me pasoja katastrofike për rendin e sigurinë në Shqipëri

Shqipëri
Konsultim për amnistinë fiskale, Rama kritikon ndërkombëtarët që janë kundër: Tregoni respekt!

Konsultim për amnistinë fiskale, Rama kritikon ndërkombëtarët që janë kundër: Tregoni respekt!

Shqipëri
Nis sot konsultimi publik për amnistinë fiskale në Shqipëri

Nis sot konsultimi publik për amnistinë fiskale në Shqipëri

Shqipëri
Qeveria shqiptare përgatitet për amnisti fiskale, Ibrahimaj: Jemi në fazë diskutimesh me institucionet ndërkombëtare

Qeveria shqiptare përgatitet për amnisti fiskale, Ibrahimaj: Jemi në fazë diskutimesh me institucionet ndërkombëtare

Shqipëri
Vendet e G20-së dhe OECD-së miratojnë ligje kundër evazionit fiskal

Vendet e G20-së dhe OECD-së miratojnë ligje kundër evazionit fiskal

Botë
Viti i sfidave të euros mund të vendos një ‘mur fiskal’ në Gjermani

Viti i sfidave të euros mund të vendos një ‘mur fiskal’ në Gjermani

Financa
Ekonomia e Japonisë nuk do të marrë masa ndaj shpenzimeve fiskale

Ekonomia e Japonisë nuk do të marrë masa ndaj shpenzimeve fiskale

Financa