LAJMI I FUNDIT:

Financat

45 Artikuj

Kuvendi i Kosovës kërkon buxhet shtesë prej gati 1 milion euro për personel mbështetës politik

Kuvendi i Kosovës kërkon buxhet shtesë prej gati 1 milion euro për personel mbështetës politik

Financa
Preferencat e meshkujve për gjokset e femrave tregojnë shumë për personalitetin e tyre

Preferencat e meshkujve për gjokset e femrave tregojnë shumë për personalitetin e tyre

Lifestyle
Numerologjia financiare: Numri i kartës suaj të pagesës ju sjell fat ose ju saboton, llogarisni tuajin

Numerologjia financiare: Numri i kartës suaj të pagesës ju sjell fat ose ju saboton, llogarisni tuajin

Lifestyle
Shpëtimi sekret i bankës Credit Suisse trondit financat botërore

Shpëtimi sekret i bankës Credit Suisse trondit financat botërore

Botë
Disa fonde financiare perëndimore largojnë arin rus nga kasafortat e tyre

Disa fonde financiare perëndimore largojnë arin rus nga kasafortat e tyre

Botë
Shfuqizohet vendimi për pagat e gjyqtarëve dhe prokurorëve, kthehen në nivelin sikurse para rritjes

Shfuqizohet vendimi për pagat e gjyqtarëve dhe prokurorëve, kthehen në nivelin sikurse para rritjes

Financa
Ministri Murati kërkon që bizneset t’ua rrisin pagat punëtorëve: Me rritjen e çmimeve janë rritur edhe fitimet e tyre

Ministri Murati kërkon që bizneset t’ua rrisin pagat punëtorëve: Me rritjen e çmimeve janë rritur edhe fitimet e tyre

Biznes
Miliona britanikë do të marrin nga 370 euro shtesë për ta përballuar krizën ekonomike

Miliona britanikë do të marrin nga 370 euro shtesë për ta përballuar krizën ekonomike

Botë
Çmimet e benzinës dhe gazit mbesin të njëjta, nafta lirohet për 4 cent

Çmimet e benzinës dhe gazit mbesin të njëjta, nafta lirohet për 4 cent

Financa
Rritja e çmimeve të produkteve në Kosovë, qytetarët ankohen se po ua vështirëson jetën

Rritja e çmimeve të produkteve në Kosovë, qytetarët ankohen se po ua vështirëson jetën

Meridiana Statovci
Qytetarët dhe bizneset në Kosovë kanë 3.5 miliardë euro kredi e 4.5 miliardë euro depozita

Qytetarët dhe bizneset në Kosovë kanë 3.5 miliardë euro kredi e 4.5 miliardë euro depozita

Financa
SHBA, nëna dhe motra varrosen në oborr për shkak të financave

SHBA, nëna dhe motra varrosen në oborr për shkak të financave

Amerika
Përdorni rregullin 50-30-20 për të qenë më të zgjuar dhe më të suksesshëm me paratë tuaja

Përdorni rregullin 50-30-20 për të qenë më të zgjuar dhe më të suksesshëm me paratë tuaja

Këshilla Lifestyle
Katër rregulla të arta për të menaxhuar sa më mirë kursimet në çift sipas planifikuesve financiarë

Katër rregulla të arta për të menaxhuar sa më mirë kursimet në çift sipas planifikuesve financiarë

Këshilla Lifestyle
Pse burrat stresohen kur partneret fitojnë më shumë para?

Pse burrat stresohen kur partneret fitojnë më shumë para?

Lifestyle
Nëse dëshironi martesë të lumtur, mos fitoni shumë para

Nëse dëshironi martesë të lumtur, mos fitoni shumë para

Në çift
Personat që janë të mirë në menaxhimin e parave asnjëherë nuk i blejnë këto gjëra

Personat që janë të mirë në menaxhimin e parave asnjëherë nuk i blejnë këto gjëra

Këshilla Lifestyle
Dy gjëra rreth financave që duhet t’ua tregoni fëmijëve

Dy gjëra rreth financave që duhet t’ua tregoni fëmijëve

Prindër dhe fëmijë
GLPS e shqetësuar me gjetjet e auditorit për financat e partive

GLPS e shqetësuar me gjetjet e auditorit për financat e partive

Kosovë
Për çfarë fjalosen më së shpeshti çiftet?

Për çfarë fjalosen më së shpeshti çiftet?

Në çift
Top tri gjërat më budallaqe në të cilat të rinjtë i shpenzojnë paratë

Top tri gjërat më budallaqe në të cilat të rinjtë i shpenzojnë paratë

Këshilla Lifestyle
Kërkohet menaxhim më i mirë i financave publike

Kërkohet menaxhim më i mirë i financave publike

Financa
Euro simbol i stabilitetit

Euro simbol i stabilitetit

Financa
Çiftet e varfra mund ta shpëtojnë lidhjen duke e injoruar njëri-tjetrin

Çiftet e varfra mund ta shpëtojnë lidhjen duke e injoruar njëri-tjetrin

Këshilla Lifestyle