LAJMI I FUNDIT:

Financa

178 Artikuj

Përfaqësuesit e biznesit kërkojnë nga Qeveria pagesë të menjëhershme prej 200 eurove për punëtorët e sektorit privat

Përfaqësuesit e biznesit kërkojnë nga Qeveria pagesë të menjëhershme prej 200 eurove për punëtorët e sektorit privat

Financa
BALFIN Group rrit fondin e pagave me 2.5 milionë euro në vit, përfitues janë rreth 5,000 punëtorë

BALFIN Group rrit fondin e pagave me 2.5 milionë euro në vit, përfitues janë rreth 5,000 punëtorë

Biznes
Si të krijoni të ardhura pasive nga investimi në patundshmëri?

Si të krijoni të ardhura pasive nga investimi në patundshmëri?

Financa
Kurti: 80 për qind e punëtorëve të sektorit privat po e mbushin buxhetin, nuk duhet të falimentoj Kosova nga një kërkesë e vetme

Kurti: 80 për qind e punëtorëve të sektorit privat po e mbushin buxhetin, nuk duhet të falimentoj Kosova nga një kërkesë e vetme

Financa
BQE-ja injekton miliarda euro për të mbrojtur vendet e Eurozonës me borxhe të larta

BQE-ja injekton miliarda euro për të mbrojtur vendet e Eurozonës me borxhe të larta

Botë
Rezerva Federale rrit normat e interesit për të dytin muaj radhazi

Rezerva Federale rrit normat e interesit për të dytin muaj radhazi

Botë
BERZH jep 10 milionë euro financim për Raiffeisen Leasing Kosovë

BERZH jep 10 milionë euro financim për Raiffeisen Leasing Kosovë

Financa
Nuk miratohet Projektligji që lejon tërheqjen e kursimeve pensionale nga Trusti

Nuk miratohet Projektligji që lejon tërheqjen e kursimeve pensionale nga Trusti

Financa
Instituti GAP: Tërheqja e kursimeve nga Trusti mund të prodhojë kundërefekt në ekonomi

Instituti GAP: Tërheqja e kursimeve nga Trusti mund të prodhojë kundërefekt në ekonomi

Financa
Kosova e BE-ja miratojnë udhëzimet e përbashkëta të politikave ekonomike

Kosova e BE-ja miratojnë udhëzimet e përbashkëta të politikave ekonomike

Financa
Qeveria ua jep hua mbi 34 milionë euro KOSTT-it dhe Telekomit

Qeveria ua jep hua mbi 34 milionë euro KOSTT-it dhe Telekomit

Financa
FMN: Sistemi financiar botëror, kryesisht i qëndrueshëm

FMN: Sistemi financiar botëror, kryesisht i qëndrueshëm

Botë
Banka franceze Societe Generale ndalon aktivitetet në Rusi

Banka franceze Societe Generale ndalon aktivitetet në Rusi

Botë
Dogana: Për dy muaj u mblodhën 159 milion euro të hyra

Dogana: Për dy muaj u mblodhën 159 milion euro të hyra

Financa
Hoti: Drafti i Ligjit të Pagave përbën anomalinë më të madhe në reformën e sektorit publik

Hoti: Drafti i Ligjit të Pagave përbën anomalinë më të madhe në reformën e sektorit publik

Financa
Kërkohet miratimi i Projektligjit për Financimin e partive politike

Kërkohet miratimi i Projektligjit për Financimin e partive politike

Politikë
Borxhi Publik në Shqipëri shënon rekord historik

Borxhi Publik në Shqipëri shënon rekord historik

Financa
Rreziqet gjeopolitike të Rusisë zhvlerësojnë valutën dhe bursën vendase

Rreziqet gjeopolitike të Rusisë zhvlerësojnë valutën dhe bursën vendase

Botë
Fillon rikthimi i vlerës së lirës turke, brenda një dite rritet për 15 për qind kundrejt dollarit

Fillon rikthimi i vlerës së lirës turke, brenda një dite rritet për 15 për qind kundrejt dollarit

Botë
Lira turke bie sërish, brenda një dite zhvlerësohet për 6.5 për qind

Lira turke bie sërish, brenda një dite zhvlerësohet për 6.5 për qind

Botë
Kriza e lirës turke, presidenti Erdogan premton se do ta ulë inflacionin

Kriza e lirës turke, presidenti Erdogan premton se do ta ulë inflacionin

Botë
BE-ja gjobit disa banka zvicerane dhe britanike me 344 milionë euro për pjesëmarrje në kartelin e këmbimit valutor ‘Sterling Lads’

BE-ja gjobit disa banka zvicerane dhe britanike me 344 milionë euro për pjesëmarrje në kartelin e këmbimit valutor ‘Sterling Lads’

Botë
Lira turke brenda javës humb 20 për qind të vlerës

Lira turke brenda javës humb 20 për qind të vlerës

Botë
Shënohet Dita Botërore e Kursimeve

Shënohet Dita Botërore e Kursimeve

Financa