LAJMI I FUNDIT:

Financa

169 Artikuj

Raporti i Findex: Më shumë se gjysma e qytetarëve në Kosovë kanë qasje në llogari bankare

Raporti i Findex: Më shumë se gjysma e qytetarëve në Kosovë kanë qasje në llogari bankare

Financa
Komunat i drejtohen Qeverisë e Kuvendit, kërkojnë zhbllokimin dhe kthimin urgjent të mjeteve financiare

Komunat i drejtohen Qeverisë e Kuvendit, kërkojnë zhbllokimin dhe kthimin urgjent të mjeteve financiare

Financa
Ministria e Financave shpenzon vetëm 2 për qind të buxhetit për investime kapitale, ajo e Komuniteteve më e suksesshmja me 98 për qind

Ministria e Financave shpenzon vetëm 2 për qind të buxhetit për investime kapitale, ajo e Komuniteteve më e suksesshmja me 98 për qind

Financa
Bankat gjermane goditen nga një valë e ankesave nga depozitorët

Bankat gjermane goditen nga një valë e ankesave nga depozitorët

Botë
Pyet deputeti Hoti: Si ka mundësi që të dyfishohen pagesat në avans derisa investimet kapitale vazhdojnë të janë të ulëta?

Pyet deputeti Hoti: Si ka mundësi që të dyfishohen pagesat në avans derisa investimet kapitale vazhdojnë të janë të ulëta?

Financa
Falimentimi i Silicon Valley Bank, amerikanët kundër shpëtimit të institucioneve financiare me paratë e taksapaguesve

Falimentimi i Silicon Valley Bank, amerikanët kundër shpëtimit të institucioneve financiare me paratë e taksapaguesve

Botë
SHBA-ja merr masa për të shmangur pasojat financiare pas falimentimit të Silicon Valley Bank

SHBA-ja merr masa për të shmangur pasojat financiare pas falimentimit të Silicon Valley Bank

Botë
Rreth 13 milionë euro ishte ‘rroga’ vjetore e shefit të bankës UBS për 2022-në

Rreth 13 milionë euro ishte ‘rroga’ vjetore e shefit të bankës UBS për 2022-në

Botë
ATK-ja lëshon në përdorim shërbimin për kreditimin e TVSH-së

ATK-ja lëshon në përdorim shërbimin për kreditimin e TVSH-së

Financa
ATK-ja vendos disa kufizime në EDI për deklarimet në librat e Shitjes dhe të Blerjes

ATK-ja vendos disa kufizime në EDI për deklarimet në librat e Shitjes dhe të Blerjes

Financa
Buxheti vjetor i Kosovës për vitin 2023 – i mangët apo premtues?

Buxheti vjetor i Kosovës për vitin 2023 – i mangët apo premtues?

Financa
BPB emëron Kryeshefen e re Ekzekutive

BPB emëron Kryeshefen e re Ekzekutive

Financa
Mustafa: Projektbuxheti i vitit 2023 nuk reflekton karakter zhvillimor për vendin

Mustafa: Projektbuxheti i vitit 2023 nuk reflekton karakter zhvillimor për vendin

Financa
Tahiri: Skandaloze kërkesa e ministrit Murati që bizneset t’i rrisin pagat

Tahiri: Skandaloze kërkesa e ministrit Murati që bizneset t’i rrisin pagat

Financa
Hoti thotë se ekonomisë së Kosovës i mungojnë rreth 500 milionë euro

Hoti thotë se ekonomisë së Kosovës i mungojnë rreth 500 milionë euro

Financa
Përfaqësuesit e biznesit kërkojnë nga Qeveria pagesë të menjëhershme prej 200 eurove për punëtorët e sektorit privat

Përfaqësuesit e biznesit kërkojnë nga Qeveria pagesë të menjëhershme prej 200 eurove për punëtorët e sektorit privat

Financa
BALFIN Group rrit fondin e pagave me 2.5 milionë euro në vit, përfitues janë rreth 5,000 punëtorë

BALFIN Group rrit fondin e pagave me 2.5 milionë euro në vit, përfitues janë rreth 5,000 punëtorë

Biznes
Si të krijoni të ardhura pasive nga investimi në patundshmëri?

Si të krijoni të ardhura pasive nga investimi në patundshmëri?

Financa
Kurti: 80 për qind e punëtorëve të sektorit privat po e mbushin buxhetin, nuk duhet të falimentoj Kosova nga një kërkesë e vetme

Kurti: 80 për qind e punëtorëve të sektorit privat po e mbushin buxhetin, nuk duhet të falimentoj Kosova nga një kërkesë e vetme

Financa
BQE-ja injekton miliarda euro për të mbrojtur vendet e Eurozonës me borxhe të larta

BQE-ja injekton miliarda euro për të mbrojtur vendet e Eurozonës me borxhe të larta

Botë
Rezerva Federale rrit normat e interesit për të dytin muaj radhazi

Rezerva Federale rrit normat e interesit për të dytin muaj radhazi

Botë
BERZH jep 10 milionë euro financim për Raiffeisen Leasing Kosovë

BERZH jep 10 milionë euro financim për Raiffeisen Leasing Kosovë

Financa
Nuk miratohet Projektligji që lejon tërheqjen e kursimeve pensionale nga Trusti

Nuk miratohet Projektligji që lejon tërheqjen e kursimeve pensionale nga Trusti

Financa
Instituti GAP: Tërheqja e kursimeve nga Trusti mund të prodhojë kundërefekt në ekonomi

Instituti GAP: Tërheqja e kursimeve nga Trusti mund të prodhojë kundërefekt në ekonomi

Financa