LAJMI I FUNDIT:

Filmat

37 Artikuj

Filmat që ia vlen t’i shihni gjatë shtatorit 2021

Filmat që ia vlen t’i shihni gjatë shtatorit 2021

Filmi
Filmat që ia vlen t’i shihni gjatë gushtit 2021

Filmat që ia vlen t’i shihni gjatë gushtit 2021

Filmi
Filmat e Kinostudios, propagandë apo pasuri?

Filmat e Kinostudios, propagandë apo pasuri?

Cult+
Aktorët me ngjyrë të vlerësuar nga AFI

Aktorët me ngjyrë të vlerësuar nga AFI

Cult+
I rrita fëmijët me Pixar-in dhe ua shkatërrova ndjesinë për kinemanë klasike

I rrita fëmijët me Pixar-in dhe ua shkatërrova ndjesinë për kinemanë klasike

Cult+
Filmat e ish-Kinostudios: Propagandë apo pasuri kombëtare?!

Filmat e ish-Kinostudios: Propagandë apo pasuri kombëtare?!

Cult+
Kinematë në rrezik falimentimi

Kinematë në rrezik falimentimi

Cult+
Si mund ta dimë nëse filmi është porno?

Si mund ta dimë nëse filmi është porno?

Filmi
Industria e filmit po humb 20 miliardë dollarë për shkak të coronavirusit

Industria e filmit po humb 20 miliardë dollarë për shkak të coronavirusit

TV / Film
13 filma të dy viteve të fundit që çdo vajzë duhet t’i shohë

13 filma të dy viteve të fundit që çdo vajzë duhet t’i shohë

Femra
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Agron Shala
Viti 1969: Kundërkultura, Hëna dhe shqiptarët në dy botë

Viti 1969: Kundërkultura, Hëna dhe shqiptarët në dy botë

Agron Shala
Dymbëdhjetë filmat që do të publikohen në vitin 2020

Dymbëdhjetë filmat që do të publikohen në vitin 2020

TV / Film
Gjashtë filmat që janë të përsosur për t’i parë gjatë Krishtlindjeve

Gjashtë filmat që janë të përsosur për t’i parë gjatë Krishtlindjeve

TV / Film
Shkenca: Shikimi i filmave horror ju djegë kalori njësoj sikurse të ecni 30 minuta

Shkenca: Shikimi i filmave horror ju djegë kalori njësoj sikurse të ecni 30 minuta

Shëndetësi Lajme
Të hënën në Prishtinë, fillon “Java e filmit të Maqedonisë”

Të hënën në Prishtinë, fillon “Java e filmit të Maqedonisë”

Cult+
Viti më i mirë për reklamat e këqija të kinematografisë

Viti më i mirë për reklamat e këqija të kinematografisë

Filmi
Filmat idealë për t’i shikuar në vjeshtë

Filmat idealë për t’i shikuar në vjeshtë

TV / Film
Pse i shohim vazhdimisht filmat e njëjtë?

Pse i shohim vazhdimisht filmat e njëjtë?

Filmi
100 filmat më të mirë të shekullit XXI

100 filmat më të mirë të shekullit XXI

Filmi
Filmat që vlejnë t’i shihni gjatë shtatorit

Filmat që vlejnë t’i shihni gjatë shtatorit

Filmi
Lista e 25 filmave më të mirë, për fëmijë

Lista e 25 filmave më të mirë, për fëmijë

Filmi
Cili do të jetë filmi i dhjetë… i fundit i Tarantinos?

Cili do të jetë filmi i dhjetë… i fundit i Tarantinos?

Cult+
Filmat që vlejnë t’i shihni gjatë qershorit

Filmat që vlejnë t’i shihni gjatë qershorit

Filmi