Filloreta Raçi Fifi

Filloreta Raçi Fifi

E lindur më 31 mars të vitit 1994 në Herten të Gjermanisë, Filloreta Raçi e njohur artistikisht si Fifi, është një këngëtare e njohur me prejardhje nga Kosova, përkatësisht qyteti i Ferizajt.

Ajo e ka nisur rrugëtimin në muzikë duke marrë pjesë në spektakli talentesh si “Albanian Got Talent” dhe “The Voice of Albania”.

Shënon disa pjesëmarrje të suksesshme në festivalin e njohur “Kënga Magjike”, ku disa herë është renditur në tri vendet e para.

Disa nga këngët e saj më të njohura janë: “Marova”, “Zhurmë”, “Psikopatja jote” (bashkëpunim me MC Kreshën), “Akoma”, “Ninullë” e të tjera.

419 Artikuj