LAJMI I FUNDIT:

Fehmi Mehmeti

213 Artikuj

Ekspertët kërkojnë masa ndaj inflacionit: Rritja ekonomike e Kosovës më e ulëta në dekadën e fundit

Ekspertët kërkojnë masa ndaj inflacionit: Rritja ekonomike e Kosovës më e ulëta në dekadën e fundit

Financa
Guvernatori Mehmeti: Nuk do të ketë rritje të normave të interesit për kreditë aktive

Guvernatori Mehmeti: Nuk do të ketë rritje të normave të interesit për kreditë aktive

Financa
Mbështetja e SHBA-së për zhvillimin e sektorit financiar, Mehmeti e fton për vizitë në Kosovë guvernatoren Lisa DeNell Cook

Mbështetja e SHBA-së për zhvillimin e sektorit financiar, Mehmeti e fton për vizitë në Kosovë guvernatoren Lisa DeNell Cook

Financa
Mali i Zi e fton Kosovën me fusnotë në Samitin e Beçiqit – pjesëmarrja refuzohet nga Murati, Mehmeti dhe Murtezaj

Mali i Zi e fton Kosovën me fusnotë në Samitin e Beçiqit – pjesëmarrja refuzohet nga Murati, Mehmeti dhe Murtezaj

Albert Spahiu
Guvernatori Mehmeti: Ngadalësohet rritja ekonomike, gjatë 2022-së do të jetë rreth 3 për qind

Guvernatori Mehmeti: Ngadalësohet rritja ekonomike, gjatë 2022-së do të jetë rreth 3 për qind

Financa
​Dhoma e Tregtisë: Të lejohet puna e PayPal-it në Kosovë

​Dhoma e Tregtisë: Të lejohet puna e PayPal-it në Kosovë

Biznes
MCC: Investimet në energji të ripërtëritshme ndihmojnë bizneset të kenë furnizim të qëndrueshëm

MCC: Investimet në energji të ripërtëritshme ndihmojnë bizneset të kenë furnizim të qëndrueshëm

Energjetika
Guvernatori Mehmeti dhe ambasadori australian, Biggi flasin për zhvillimet makroekonomike në Kosovë

Guvernatori Mehmeti dhe ambasadori australian, Biggi flasin për zhvillimet makroekonomike në Kosovë

Të Tjera
Guvernatori Mehmeti takoi drejtuesit e lartë të FMN-së dhe BB-së, flasin për qëndrueshmërinë e sektorit financiar

Guvernatori Mehmeti takoi drejtuesit e lartë të FMN-së dhe BB-së, flasin për qëndrueshmërinë e sektorit financiar

Financa
​Guvernatori i BQK-së e sheh të vështirë ndërhyrjen në parandalimin e inflacionit

​Guvernatori i BQK-së e sheh të vështirë ndërhyrjen në parandalimin e inflacionit

Financa
Njoftimi për rifillimin e negociatave me MCC-në amerikane dhe vlerësimi i rritjes ekonomike prej 10.5 për qind – ngjarjet që karakterizuan javën në Kosovë

Njoftimi për rifillimin e negociatave me MCC-në amerikane dhe vlerësimi i rritjes ekonomike prej 10.5 për qind – ngjarjet që karakterizuan javën në Kosovë

Albert Spahiu
Guvernatori Mehmeti: Rritja ekonomike e Kosovës vlerësohet të jetë 10.5 për qind, u dhanë 1.8 miliard euro kredi

Guvernatori Mehmeti: Rritja ekonomike e Kosovës vlerësohet të jetë 10.5 për qind, u dhanë 1.8 miliard euro kredi

Financa
Guvernatori Mehmeti: Kosova po ruan stabilitetin financiar, po monitorojmë zhvillimet e fundit ekonomike në botë

Guvernatori Mehmeti: Kosova po ruan stabilitetin financiar, po monitorojmë zhvillimet e fundit ekonomike në botë

Financa
Guvernatori Mehmeti: Rritja ekonomike e Kosovës gjatë vitit 2021 ishte 9.9 për qind

Guvernatori Mehmeti: Rritja ekonomike e Kosovës gjatë vitit 2021 ishte 9.9 për qind

Të Tjera
BQK-ja merr vendim të mos aplikojë norma negative në depozitat e KEK-ut

BQK-ja merr vendim të mos aplikojë norma negative në depozitat e KEK-ut

Energjetika
BQK-ja thotë se sivjet pati rritje ekonomike prej 9.9 për qind

BQK-ja thotë se sivjet pati rritje ekonomike prej 9.9 për qind

Financa
Guvernatori Mehmeti: Kreditimi bankar po ndihmon në rritjen ekonomike të Kosovës

Guvernatori Mehmeti: Kreditimi bankar po ndihmon në rritjen ekonomike të Kosovës

Financa
Gjykata Themelore pezullon revokimin e licencës për kompaninë e sigurimeve ‘Kosova e Re’, Banka Qendrore do t’i drejtohet Apelit

Gjykata Themelore pezullon revokimin e licencës për kompaninë e sigurimeve ‘Kosova e Re’, Banka Qendrore do t’i drejtohet Apelit

Financa
Banka Qendrore dhe Fondi Monetar diskutojnë për zhvillimet makroekonomike dhe financiare të Kosovës

Banka Qendrore dhe Fondi Monetar diskutojnë për zhvillimet makroekonomike dhe financiare të Kosovës

Financa
Banka Qendrore: Ekonomia e Kosovës pritet të rritet në 9.9 për qind për vitin 2021

Banka Qendrore: Ekonomia e Kosovës pritet të rritet në 9.9 për qind për vitin 2021

Të Tjera
Kuvendi i Kosovës deri në fund të vitit pritet ta miratojë Ligjin për Kriptovaluta

Kuvendi i Kosovës deri në fund të vitit pritet ta miratojë Ligjin për Kriptovaluta

Financa
​Falimenton kompania e sigurimeve “Kosova e Re”, BQK i revokon licencën

​Falimenton kompania e sigurimeve “Kosova e Re”, BQK i revokon licencën

Financa
Qytetarët dhe bizneset në Kosovë kanë 3.5 miliardë euro kredi e 4.5 miliardë euro depozita

Qytetarët dhe bizneset në Kosovë kanë 3.5 miliardë euro kredi e 4.5 miliardë euro depozita

Financa
Banka Qendrore e Kosovës: Mërgata ka shpenzuar mbi 630 milionë euro, rritja ekonomike për sivjet pritet të jetë 6.6 për qind

Banka Qendrore e Kosovës: Mërgata ka shpenzuar mbi 630 milionë euro, rritja ekonomike për sivjet pritet të jetë 6.6 për qind

Financa