LAJMI I FUNDIT:

Federata Atletike e Kosovës

12 Artikuj

Gresa Bakraqi, mbretëresha e atletikës kosovare që po korr suksese edhe në Evropë

Gresa Bakraqi, mbretëresha e atletikës kosovare që po korr suksese edhe në Evropë

Lavdim Pireva
Disa nga rezultatet e sportistëve të Kosovës në EYOF Banska Bystrica

Disa nga rezultatet e sportistëve të Kosovës në EYOF Banska Bystrica

Sporte tjera
Gresa Bakraqi zë vendin e tretë në Kampionatin Ballkanik, fiton medaljen e bronztë

Gresa Bakraqi zë vendin e tretë në Kampionatin Ballkanik, fiton medaljen e bronztë

Atletikë
Enis Bytyçi, fitues i medaljes së artë në Kampionatin Ballkanik U-18

Enis Bytyçi, fitues i medaljes së artë në Kampionatin Ballkanik U-18

Atletikë
Gresa Bakraqi vazhdon me suksese në atletikë – thyen edhe një rekord të Kosovës

Gresa Bakraqi vazhdon me suksese në atletikë – thyen edhe një rekord të Kosovës

Atletikë
Atletika thyen sërish barrierat – Gresa Bakraqi përfaqësoi Kosovën në Kampionatin Botëror në Beograd

Atletika thyen sërish barrierat – Gresa Bakraqi përfaqësoi Kosovën në Kampionatin Botëror në Beograd

Atletikë
Gresa Bakraqi vazhdon me rekorde, kësaj radhe në 1500 metra

Gresa Bakraqi vazhdon me rekorde, kësaj radhe në 1500 metra

Atletikë
Gresa Bakraqi thyen dy rekorde të Kosovës në atletikë, në 800 dhe 1500 metra

Gresa Bakraqi thyen dy rekorde të Kosovës në atletikë, në 800 dhe 1500 metra

Atletikë
Atletët kosovarë pjesë e Kampionatit Ballkanik në Beograd, selektori e quan ngjarje historike

Atletët kosovarë pjesë e Kampionatit Ballkanik në Beograd, selektori e quan ngjarje historike

Sporte tjera
Rezultatet e atletëve tanë në Kampionatin U-20 Ballkanik të atletikës ‘Stambolli 2020’

Rezultatet e atletëve tanë në Kampionatin U-20 Ballkanik të atletikës ‘Stambolli 2020’

Atletikë
Ministrja Vlora Dumoshi përgëzon Fikret Shatrin për vrapimin e tij nga Prishtina në Tiranë

Ministrja Vlora Dumoshi përgëzon Fikret Shatrin për vrapimin e tij nga Prishtina në Tiranë

Atletikë
Atletika nis stinorin e dytë pa gara në shteg

Atletika nis stinorin e dytë pa gara në shteg

Atletikë