Fatmir Besimi

Fatmir Besimi

Fatmir Besimi është Ministër i Financave në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut, që nga 1 qershori i 2017-tës.

Më herët ka qenë ministër i Mbrojtjes, Ekonomisë si dhe Zëvendëskryetar i Qeverisë i ngarkuar për Çështje Evropiane.

Është kuadër i BDI-së.

190 Artikuj