LAJMI I FUNDIT:

Familje

11 Artikuj

Rrëfimi i “familjes më të madhe britanike”, çifti bashkëshortor që kanë 22 fëmijë ishin ballafaquar me shumë sfida gjatë pandemisë

Rrëfimi i “familjes më të madhe britanike”, çifti bashkëshortor që kanë 22 fëmijë ishin ballafaquar me shumë sfida gjatë pandemisë

Kuriozitete
Katër anëtarë të familjes gjenden të vdekur në shtëpinë e tyre në Ditën e Krishlindjes në SHBA

Katër anëtarë të familjes gjenden të vdekur në shtëpinë e tyre në Ditën e Krishlindjes në SHBA

Nga Bota
Gruaja muslimane ndaloi burrin që abuzonte me familjen hebreje në një tren

Gruaja muslimane ndaloi burrin që abuzonte me familjen hebreje në një tren

Nga Bota
Pas 30 vitesh, 18 viktima tregojnë si u abuzuan nga një murg derisa ishin në pushime (Foto)

Pas 30 vitesh, 18 viktima tregojnë si u abuzuan nga një murg derisa ishin në pushime (Foto)

Nga Bota
Pritja e Vitit të Ri, askund më mirë se në shtëpi

Pritja e Vitit të Ri, askund më mirë se në shtëpi

Kosovë
Rrisin shtatë fëmijë pa kushtëzime, nuk brengosen që kanë lënë shkollën (Foto)

Rrisin shtatë fëmijë pa kushtëzime, nuk brengosen që kanë lënë shkollën (Foto)

Interesante
Ofendon rëndë një familje myslimane, qanë pasi arrestohet nga frika e burgut (Foto)

Ofendon rëndë një familje myslimane, qanë pasi arrestohet nga frika e burgut (Foto)

Dështime
Prekëse: Ishte ndarë nga familja që në fëmijëri, takohet me motrat pas 58 vitesh (Foto)

Prekëse: Ishte ndarë nga familja që në fëmijëri, takohet me motrat pas 58 vitesh (Foto)

Interesante
Dhjetë familjet më me pushtet, të të gjitha kohërave

Dhjetë familjet më me pushtet, të të gjitha kohërave

Nga Bota
Turpërohen familjarët e pasur që e kishin lënë shërbëtoren e vetmuar në tavolinën tjetër (Foto)

Turpërohen familjarët e pasur që e kishin lënë shërbëtoren e vetmuar në tavolinën tjetër (Foto)

Dështime
Dhunë në familje në Shkup: Burri sulmon gruan me thikë dhe sëpatë

Dhunë në familje në Shkup: Burri sulmon gruan me thikë dhe sëpatë

Komunat