LAJMI I FUNDIT:

Fake News

94 Artikuj

Rrjetet sociale dhe humbja e betejës kundër lajmeve të rreme!

Rrjetet sociale dhe humbja e betejës kundër lajmeve të rreme!

Nga Bota
Facebook ka shlyer disa faqe të lidhura me “të djathtët aktivë” në Ballkan

Facebook ka shlyer disa faqe të lidhura me “të djathtët aktivë” në Ballkan

Nga Bota
Me fotografi dramatike dhe të rrejshme tregohet dhuna e mbrëmshme në Shkup (Foto)

Me fotografi dramatike dhe të rrejshme tregohet dhuna e mbrëmshme në Shkup (Foto)

Politikë
Zuckerberg: Një numër i madh lajmesh të rrejshme vijnë nga Maqedonia

Zuckerberg: Një numër i madh lajmesh të rrejshme vijnë nga Maqedonia

Lirim Shabani
Facebook i shpall luftë ‘lajmeve të rreme’, hap qendër monitorimi në Barcelonë

Facebook i shpall luftë ‘lajmeve të rreme’, hap qendër monitorimi në Barcelonë

Lajme Teknologji
Lajmet e rrejshme dalin gjithmonë fituese ndaj atyre të vërteta

Lajmet e rrejshme dalin gjithmonë fituese ndaj atyre të vërteta

Opinione
Lajmi për paracetamolin P/500 është i rrejshëm dhe qarkullon në media që një vit

Lajmi për paracetamolin P/500 është i rrejshëm dhe qarkullon në media që një vit

Shëndetësi Lajme
Lajmet e rreme në vitin 2017 (Foto)

Lajmet e rreme në vitin 2017 (Foto)

Nga Bota
Dy të rinj nga Lezha, me lajme të rrejshme ndikonin në zgjedhjet në Itali

Dy të rinj nga Lezha, me lajme të rrejshme ndikonin në zgjedhjet në Itali

Shqipëri
Lajmet e rreme, ndër sfidat më të mëdha globale

Lajmet e rreme, ndër sfidat më të mëdha globale

Maqedonia e Veriut
Lajme e rrejshme: Më i madh shqetësimi sesa efekti?

Lajme e rrejshme: Më i madh shqetësimi sesa efekti?

Nga Bota
”Fake news” e karakterizojnë edhe fushatën për zgjedhjet lokale në Maqedoni

”Fake news” e karakterizojnë edhe fushatën për zgjedhjet lokale në Maqedoni

Politikë
Autori i lajmeve të rreme që i ndihmuan Trumpit të fitoj zgjedhjet, është gjetur i vdekur (Video)

Autori i lajmeve të rreme që i ndihmuan Trumpit të fitoj zgjedhjet, është gjetur i vdekur (Video)

Nga Bota
CNN e vlerëson Maqedoninë si qendër të ”Fake News” (Foto/Video)

CNN e vlerëson Maqedoninë si qendër të ”Fake News” (Foto/Video)

Venhar Ramadani
Lajmet e rrejshme, nga tetori do të kenë detektor të së vërtetës!

Lajmet e rrejshme, nga tetori do të kenë detektor të së vërtetës!

Nga Bota
Lajmet e rrejshme dhe rënia në grackë e mediave shqiptare (Foto)

Lajmet e rrejshme dhe rënia në grackë e mediave shqiptare (Foto)

Shqipëri
Kufiri i ri i marrëzive: Bëje shpejtë një faqe me “Fake News”!

Kufiri i ri i marrëzive: Bëje shpejtë një faqe me “Fake News”!

Opinione
Trump: Mediat e rreme janë bërë edhe më keq që nga zgjedhjet

Trump: Mediat e rreme janë bërë edhe më keq që nga zgjedhjet

Nga Bota
FAKE NEWS: Këto janë pesë llojet e “rrenave online”

FAKE NEWS: Këto janë pesë llojet e “rrenave online”

Nga Bota
Ambasada e SHBA-ve në Shkup: Nuk janë hequr vizat për qytetarët e Maqedonisë

Ambasada e SHBA-ve në Shkup: Nuk janë hequr vizat për qytetarët e Maqedonisë

Venhar Ramadani
Lufta me lajmet e rrejshme. BBC zbërthen pesë shembuj nga presidencialet në Francë

Lufta me lajmet e rrejshme. BBC zbërthen pesë shembuj nga presidencialet në Francë

Nga Bota
Si u pasuruan 11 portale shqiptare me sulmet ndaj Hillary Clintonit

Si u pasuruan 11 portale shqiptare me sulmet ndaj Hillary Clintonit

Shqipëri