LAJMI I FUNDIT:

Fake News

87 Artikuj

“Pesëdhjetë hijet” e YouTube-it

“Pesëdhjetë hijet” e YouTube-it

Cult+
Konjufcës i hapin llogari të rreme në Twitter, mediat bien pre e lajmit se do të shkarkohen nëpunësit e Klanit “Pronto”

Konjufcës i hapin llogari të rreme në Twitter, mediat bien pre e lajmit se do të shkarkohen nëpunësit e Klanit “Pronto”

Kosovë
Përgënjeshtrohet lajmi se Eminem është infektuar me coronavirus

Përgënjeshtrohet lajmi se Eminem është infektuar me coronavirus

Po Flitet
Dhjetë lajmet e rreme të 2019-ës

Dhjetë lajmet e rreme të 2019-ës

Nga Bota
Tri ditë protestë, gazetarët do të kundërshtojnë paketën “anti-shpifje” të Qeverisë

Tri ditë protestë, gazetarët do të kundërshtojnë paketën “anti-shpifje” të Qeverisë

Shqipëri
Trump vepron kundër mediave “fake” me një ide të re

Trump vepron kundër mediave “fake” me një ide të re

Nga Bota
Lajmi i parë i rremë – kur në SHBA u njoftua për ardhjen e marsianëve

Lajmi i parë i rremë – kur në SHBA u njoftua për ardhjen e marsianëve

Interesante
Publikuan lajme të rreme për tërmetin, arrestohen dy gazetarë

Publikuan lajme të rreme për tërmetin, arrestohen dy gazetarë

Shqipëri
Shqipëri: Gjoba për “fake news” dhe mbyllje të portaleve që shpifin

Shqipëri: Gjoba për “fake news” dhe mbyllje të portaleve që shpifin

Shqipëri
“Dezinformimi në Sferën Online”: Si “Sputnik” u bë pjesë e një rrjeti dezinformues në Bosnjë dhe Hercegovinë

“Dezinformimi në Sferën Online”: Si “Sputnik” u bë pjesë e një rrjeti dezinformues në Bosnjë dhe Hercegovinë

Ballkan
Papa: T’i japim fund lajmeve të rreme

Papa: T’i japim fund lajmeve të rreme

Nga Bota
Ndikimi rus në Shqipëri, dyshime për një skenar të ngjashëm me Velesin

Ndikimi rus në Shqipëri, dyshime për një skenar të ngjashëm me Velesin

Shqipëri
Facebook fshin dy rrjete dezinformuese të lidhura me Rusinë

Facebook fshin dy rrjete dezinformuese të lidhura me Rusinë

Nga Bota
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1918, 1928, 1938… 2018! (Foto)

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1918, 1928, 1938… 2018! (Foto)

Agron Shala
Viti 2008: Realizimi i ëndrrës për shtet dhe pushteti që rrënon ëndrrat për jetë

Viti 2008: Realizimi i ëndrrës për shtet dhe pushteti që rrënon ëndrrat për jetë

Agron Shala
BE në luftë kundër “lajmit të rremë”

BE në luftë kundër “lajmit të rremë”

Nga Bota
​Trump akuzon mediet ”Fake News” si nxitëse të dhunës

​Trump akuzon mediet ”Fake News” si nxitëse të dhunës

Nga Bota
Rrjetet sociale dhe humbja e betejës kundër lajmeve të rreme!

Rrjetet sociale dhe humbja e betejës kundër lajmeve të rreme!

Nga Bota
Facebook ka shlyer disa faqe të lidhura me “të djathtët aktivë” në Ballkan

Facebook ka shlyer disa faqe të lidhura me “të djathtët aktivë” në Ballkan

Nga Bota
Me fotografi dramatike dhe të rrejshme tregohet dhuna e mbrëmshme në Shkup (Foto)

Me fotografi dramatike dhe të rrejshme tregohet dhuna e mbrëmshme në Shkup (Foto)

Politikë
Zuckerberg: Një numër i madh lajmesh të rrejshme vijnë nga Maqedonia

Zuckerberg: Një numër i madh lajmesh të rrejshme vijnë nga Maqedonia

Lirim Shabani
Facebook i shpall luftë ‘lajmeve të rreme’, hap qendër monitorimi në Barcelonë

Facebook i shpall luftë ‘lajmeve të rreme’, hap qendër monitorimi në Barcelonë

Lajme Teknologji
Lajmet e rrejshme dalin gjithmonë fituese ndaj atyre të vërteta

Lajmet e rrejshme dalin gjithmonë fituese ndaj atyre të vërteta

Opinione
Lajmi për paracetamolin P/500 është i rrejshëm dhe qarkullon në media që një vit

Lajmi për paracetamolin P/500 është i rrejshëm dhe qarkullon në media që një vit

Shëndetësi Lajme