LAJMI I FUNDIT:

Fadil Zendeli

74 Artikuj

Maqedoni, propozohet ulja e dënimeve për zyrtarët që abuzojnë me pushtetin

Maqedoni, propozohet ulja e dënimeve për zyrtarët që abuzojnë me pushtetin

Maqedonia e Veriut
Zendeli: Lëvizja Besa nuk e ka prioritet largimin e BDI-së nga pushteti

Zendeli: Lëvizja Besa nuk e ka prioritet largimin e BDI-së nga pushteti

Politikë
Zendeli: Ministrat e BDI-së nuk kanë dhënë dorëheqje, po bëjnë show

Zendeli: Ministrat e BDI-së nuk kanë dhënë dorëheqje, po bëjnë show

Maqedonia e Veriut
Zendeli: Nuk do të votojë për ndryshimet kushteteuse, propozimi për heqjen e “20%-shit” nuk u bë

Zendeli: Nuk do të votojë për ndryshimet kushteteuse, propozimi për heqjen e “20%-shit” nuk u bë

Maqedonia e Veriut
Zendeli: Shumica parlamentare po zvogëlohet

Zendeli: Shumica parlamentare po zvogëlohet

Politikë
Zendeli: Pa largimin e 20 përqindëshit, nuk votoj ndryshimet kushtetuese

Zendeli: Pa largimin e 20 përqindëshit, nuk votoj ndryshimet kushtetuese

Politikë
Zendeli: LSDM dhe BDI e hanë turpin me lugë

Zendeli: LSDM dhe BDI e hanë turpin me lugë

Politikë
Zendeli: Ahmeti pi duhan në Zajas, ASH-ja siguron kuorum

Zendeli: Ahmeti pi duhan në Zajas, ASH-ja siguron kuorum

Maqedonia e Veriut
Zendeli: Shumica në Kuvend, me ndihmën e ASH-së

Zendeli: Shumica në Kuvend, me ndihmën e ASH-së

Maqedonia e Veriut
Zendeli kritikon Ali Ahmetin: 20 vite BDI në Qeveri asnjë projekt në Gostivar

Zendeli kritikon Ali Ahmetin: 20 vite BDI në Qeveri asnjë projekt në Gostivar

Maqedonia e Veriut
Zendeli: Lëvizja Besa nuk do të shkojë në takimin në Tiranë

Zendeli: Lëvizja Besa nuk do të shkojë në takimin në Tiranë

Politikë
Fadil Zendeli: Për momentin nuk do të dorëzojmë interpelancë kundër Grubit

Fadil Zendeli: Për momentin nuk do të dorëzojmë interpelancë kundër Grubit

Politikë
ASh pa përgjigje për Selën, Zendeli tregon pse nuk ishte i pranishëm në votimin e propozimit francez

ASh pa përgjigje për Selën, Zendeli tregon pse nuk ishte i pranishëm në votimin e propozimit francez

Maqedonia e Veriut
Gjykatësit kushtetues sot do të debatojnë për shkarkimin e Fadil Zendelit

Gjykatësit kushtetues sot do të debatojnë për shkarkimin e Fadil Zendelit

Politikë
Gjykata Kushtetuese pranoi iniciativën e “Të Majtës” për shkarkimin e Fadil Zendelit

Gjykata Kushtetuese pranoi iniciativën e “Të Majtës” për shkarkimin e Fadil Zendelit

Gjyqësi
Fadil Zendeli shkarkohet nga pozita e anëtarit në Komisionin për Zgjedhje dhe Emërime

Fadil Zendeli shkarkohet nga pozita e anëtarit në Komisionin për Zgjedhje dhe Emërime

Maqedonia e Veriut
Kuvendi i Maqedonisë së Veriut sot mban seancë, shkarkimi i deputetit Zendeli në rend dite

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut sot mban seancë, shkarkimi i deputetit Zendeli në rend dite

Maqedonia e Veriut
Propozohet shkarkimi i deputetit Fadil Zendeli nga Komisioni për Zgjedhje dhe Emërime

Propozohet shkarkimi i deputetit Fadil Zendeli nga Komisioni për Zgjedhje dhe Emërime

Politikë
Xhaferi do ta shkarkojë Zendelin nga Komisioni për Zgjedhje dhe Emërime

Xhaferi do ta shkarkojë Zendelin nga Komisioni për Zgjedhje dhe Emërime

Maqedonia e Veriut
Xhaferi: Zendeli duhet të largohet nga Komisioni, Besa është parti opozitare

Xhaferi: Zendeli duhet të largohet nga Komisioni, Besa është parti opozitare

Maqedonia e Veriut
Fadil Zendeli reagon ndaj Talat Xhaferit: Nuk bëhemi vegël e politikave të dështuara LSDM-BDI

Fadil Zendeli reagon ndaj Talat Xhaferit: Nuk bëhemi vegël e politikave të dështuara LSDM-BDI

Politikë
Kastriotët bëjnë bashkë figurat publike të Gostivarit, bëjnë thirrje për regjistrim të mërgatës

Kastriotët bëjnë bashkë figurat publike të Gostivarit, bëjnë thirrje për regjistrim të mërgatës

Maqedonia e Veriut
Fadil Zendeli: Për punësimin e paraparë për tre shqiptarë, Qeveria punëson maqedonas

Fadil Zendeli: Për punësimin e paraparë për tre shqiptarë, Qeveria punëson maqedonas

Politikë
Zendeli: Lëvizja Besa nuk do ta mbështesë Ligjin për Prokurorinë Publike

Zendeli: Lëvizja Besa nuk do ta mbështesë Ligjin për Prokurorinë Publike

Politikë