LAJMI I FUNDIT:

Fadil Lepaja

248 Artikuj

“Kosova e Madhe”

“Kosova e Madhe”

Fadil Lepaja
Mini-Jugosllavia, plus Shqipëria (e Madhe)

Mini-Jugosllavia, plus Shqipëria (e Madhe)

Fadil Lepaja
Qendrat tona të (ri)numërimit

Qendrat tona të (ri)numërimit

Fadil Lepaja
(De)legjitimimi i (o)pozitës së re

(De)legjitimimi i (o)pozitës së re

Fadil Lepaja
Minifundi dhe mini-Shengeni

Minifundi dhe mini-Shengeni

Fadil Lepaja
Fletarrest ndërkombëtar për një lepur

Fletarrest ndërkombëtar për një lepur

Fadil Lepaja
Lehtësia e (pa)përballueshme e ndryshimit

Lehtësia e (pa)përballueshme e ndryshimit

Fadil Lepaja
Duaje armikun e brendshëm!

Duaje armikun e brendshëm!

Fadil Lepaja
Kola në fushatën parazgjedhore

Kola në fushatën parazgjedhore

Fadil Lepaja
Ëndrra e hirtë e politikës

Ëndrra e hirtë e politikës

Fadil Lepaja
Albanët, dardanët dhe futbolli

Albanët, dardanët dhe futbolli

Fadil Lepaja
Na premtoni se nesër gjithçka do të jetë ndryshe!

Na premtoni se nesër gjithçka do të jetë ndryshe!

Fadil Lepaja
Hiroshima, dashuria ime: Për art kundër farsës!

Hiroshima, dashuria ime: Për art kundër farsës!

Agron Shala
Pikërisht në mesnatë

Pikërisht në mesnatë

Fadil Lepaja
Heqja e taksës dhe dialogu, sfidat e qeverisë së ardhshme

Heqja e taksës dhe dialogu, sfidat e qeverisë së ardhshme

Kosovë
Hedhja e shortit për Parlament

Hedhja e shortit për Parlament

Fadil Lepaja
“Askushi”, “Dikushi” dhe “Zarfi”

“Askushi”, “Dikushi” dhe “Zarfi”

Fadil Lepaja
Sfida Trump dhe (anti)globalizmi ballkanik

Sfida Trump dhe (anti)globalizmi ballkanik

Fadil Lepaja
Problematic Guys

Problematic Guys

Fadil Lepaja
(Pas)lufta e (pa)pastër e UÇK-së

(Pas)lufta e (pa)pastër e UÇK-së

Fadil Lepaja
Humori “i bardhë” rus

Humori “i bardhë” rus

Fadil Lepaja
“Korrupsionin nuk ua solla unë…”

“Korrupsionin nuk ua solla unë…”

Fadil Lepaja
Preteksti (i munguar) humanitar

Preteksti (i munguar) humanitar

Fadil Lepaja
Fundi i opozitës luajale në Beograd

Fundi i opozitës luajale në Beograd

Fadil Lepaja