LAJMI I FUNDIT:

Fadil Lepaja

248 Artikuj

Të drejtat qytetare të shtazëve

Të drejtat qytetare të shtazëve

Fadil Lepaja
Burrat e burrave

Burrat e burrave

Fadil Lepaja
Fundi apo (ri)fillimi i Vjosës?

Fundi apo (ri)fillimi i Vjosës?

Fadil Lepaja
Zbarkimi rus në Ballkan

Zbarkimi rus në Ballkan

Fadil Lepaja
A janë vjetruar krimet e (pas)luftës?

A janë vjetruar krimet e (pas)luftës?

Fadil Lepaja
Letrat e presidentit

Letrat e presidentit

Fadil Lepaja
Ura e veriut në kohë pandemie

Ura e veriut në kohë pandemie

Fadil Lepaja
Reformë në kohë virusi

Reformë në kohë virusi

Fadil Lepaja
Gjithçka filloi me gjarprin

Gjithçka filloi me gjarprin

Fadil Lepaja
Mbrojtja e Evropës dhe virusi (2020)

Mbrojtja e Evropës dhe virusi (2020)

Fadil Lepaja
Korridoret si kompromis (ndër)kombëtar!

Korridoret si kompromis (ndër)kombëtar!

Fadil Lepaja
Siera Leone dhe Xhamajka

Siera Leone dhe Xhamajka

Fadil Lepaja
Vezët e (o)pozitës

Vezët e (o)pozitës

Fadil Lepaja
Normalizim me reciprocitet

Normalizim me reciprocitet

Fadil Lepaja
Biznesi i prodhimit të krizave

Biznesi i prodhimit të krizave

Fadil Lepaja
Publiku kundër qytetarëve

Publiku kundër qytetarëve

Fadil Lepaja
Dur Hashim!

Dur Hashim!

Fadil Lepaja
Konservatorët, reformatorët dhe pylli që po digjet

Konservatorët, reformatorët dhe pylli që po digjet

Fadil Lepaja
Mini-Babadimrin nuk e zë oxhaku

Mini-Babadimrin nuk e zë oxhaku

Fadil Lepaja
Mos “shaj”, Edi!

Mos “shaj”, Edi!

Fadil Lepaja
Kuptimi politik i presjes

Kuptimi politik i presjes

Fadil Lepaja
(Ro)botët kundër Xhelalit

(Ro)botët kundër Xhelalit

Fadil Lepaja
Në cilën hartë është (zh)vendosur Kosova, Edi?

Në cilën hartë është (zh)vendosur Kosova, Edi?

Fadil Lepaja
Mercenarët virtualë dhe Armata Kombëtare Virtuale (AVK)

Mercenarët virtualë dhe Armata Kombëtare Virtuale (AVK)

Fadil Lepaja