LAJMI I FUNDIT:

Fadil Bajraj

239 Artikuj

DIÇKA PATJETËR DUHET TË THEHET

DIÇKA PATJETËR DUHET TË THEHET

Poezi
SHPIRTRAT E VDEKUR

SHPIRTRAT E VDEKUR

Poezi
SHËTITJA NËPËR SREBRENICË

SHËTITJA NËPËR SREBRENICË

Poezi
Poezi nga koha zero

Poezi nga koha zero

Libri
TRAZIRAT

TRAZIRAT

Poezi
“NUK E DI SE SI MUND TË KISHIT QENË NJË UNË NDRYSHE …”

“NUK E DI SE SI MUND TË KISHIT QENË NJË UNË NDRYSHE …”

Poezi
KUR CHINASKI TAKOI SALLYN

KUR CHINASKI TAKOI SALLYN

Poezi
S’KA KOHË PËR T’U NDALUR DHE PËR TË MENDUAR

S’KA KOHË PËR T’U NDALUR DHE PËR TË MENDUAR

Poezi
ESTABLISHMENTI

ESTABLISHMENTI

Poezi
MENDIME MBI NJË VARG TË TULI KUPFERBERG

MENDIME MBI NJË VARG TË TULI KUPFERBERG

Poezi
VARRI MASIV, PADALISHTË

VARRI MASIV, PADALISHTË

Poezi
INSTINKTI I FITORES

INSTINKTI I FITORES

Poezi
Bitnikët, hipikët, Neeli Cherkovski dhe Fadil Bajraj: Çfarëdo e keqe që na godet, vjen nga ajo çfarë bëjmë

Bitnikët, hipikët, Neeli Cherkovski dhe Fadil Bajraj: Çfarëdo e keqe që na godet, vjen nga ajo çfarë bëjmë

Agron Shala
ÇKA PO VJEN

ÇKA PO VJEN

Poezi
GISHTI

GISHTI

Poezi
KUSH JANË BARBARËT?

KUSH JANË BARBARËT?

Poezi
DEMONËT E MI GRI

DEMONËT E MI GRI

Poezi
PROVIM

PROVIM

Poezi
DIKUR ISHA

DIKUR ISHA

Poezi
II (GJYQI I MBRAMË)

II (GJYQI I MBRAMË)

Poezi
N. Y.

N. Y.

Poezi
PIÇULAT

PIÇULAT

Poezi
ERË IDIOTIKE

ERË IDIOTIKE

Poezi
VRITMË NËSE KE KOQE

VRITMË NËSE KE KOQE

Poezi