LAJMI I FUNDIT:

Fadil Bajraj

205 Artikuj

KUR KUDRA ËSHTË E SËMURË

KUR KUDRA ËSHTË E SËMURË

Poezi
NDIEJE DASHURINË TIME

NDIEJE DASHURINË TIME

Poezi
Testi  3

Testi 3

Poezi
NJU-JORK, NJU-JORK

NJU-JORK, NJU-JORK

Poezi
KTHIMI I BITNIKUT

KTHIMI I BITNIKUT

Poezi
DUKE U KTHYER PAS DHE DUKE KUJTUAR …

DUKE U KTHYER PAS DHE DUKE KUJTUAR …

Poezi
KRYENGRITJA

KRYENGRITJA

Poezi
VERA NË LAGJEN E TË SHKRETËVE

VERA NË LAGJEN E TË SHKRETËVE

Poezi
MONUMENTUM AERE, ETC.

MONUMENTUM AERE, ETC.

Poezi
PËR/NGA LEW

PËR/NGA LEW

Poezi
LEDHATIMI

LEDHATIMI

Poezi
“PO E BART ZEMRЁN TЁNDE ME VETE (PO E BART)”

“PO E BART ZEMRЁN TЁNDE ME VETE (PO E BART)”

Poezi
DIGJITALE

DIGJITALE

Poezi
“NËSE, PASI TË VDES, DUAN TË MA SHKRUAJNË BIOGRAFINË”

“NËSE, PASI TË VDES, DUAN TË MA SHKRUAJNË BIOGRAFINË”

Poezi
DIÇKA PATJETËR DUHET TË THEHET

DIÇKA PATJETËR DUHET TË THEHET

Poezi
SHPIRTRAT E VDEKUR

SHPIRTRAT E VDEKUR

Poezi
SHËTITJA NËPËR SREBRENICË

SHËTITJA NËPËR SREBRENICË

Poezi
Poezi nga koha zero

Poezi nga koha zero

Libri
TRAZIRAT

TRAZIRAT

Poezi
“NUK E DI SE SI MUND TË KISHIT QENË NJË UNË NDRYSHE …”

“NUK E DI SE SI MUND TË KISHIT QENË NJË UNË NDRYSHE …”

Poezi
KUR CHINASKI TAKOI SALLYN

KUR CHINASKI TAKOI SALLYN

Poezi
S’KA KOHË PËR T’U NDALUR DHE PËR TË MENDUAR

S’KA KOHË PËR T’U NDALUR DHE PËR TË MENDUAR

Poezi
ESTABLISHMENTI

ESTABLISHMENTI

Poezi
MENDIME MBI NJË VARG TË TULI KUPFERBERG

MENDIME MBI NJË VARG TË TULI KUPFERBERG

Poezi