LAJMI I FUNDIT:

Eurozonë

35 Artikuj

Prodhimi industrial në Eurozonë bie në nivelin më të ulët për katër vitet e fundit

Prodhimi industrial në Eurozonë bie në nivelin më të ulët për katër vitet e fundit

Të Tjera
Viti i sfidave të euros mund të vendos një ‘mur fiskal’ në Gjermani

Viti i sfidave të euros mund të vendos një ‘mur fiskal’ në Gjermani

Financa
Papunësia në vendet evropiane arrin në 7.4 për qind

Papunësia në vendet evropiane arrin në 7.4 për qind

Të Tjera
Bullgaria pritet ta zyrtarizoj valutën euro

Bullgaria pritet ta zyrtarizoj valutën euro

Financa
Përhapja e virusit aziatik shqetëson bursat evropiane

Përhapja e virusit aziatik shqetëson bursat evropiane

Financa
Shkalla e papunësisë në BE arrin nivelin më të ulët që nga viti 2000

Shkalla e papunësisë në BE arrin nivelin më të ulët që nga viti 2000

Të Tjera
Bie indeksi i prodhimit në Euroznë

Bie indeksi i prodhimit në Euroznë

Të Tjera
Banka Qendrore Evropiane ul normën e interesit

Banka Qendrore Evropiane ul normën e interesit

Financa
Rënia e kërkesës në industri, rrit rrezikun e recesionit ekonomi në Gjermani

Rënia e kërkesës në industri, rrit rrezikun e recesionit ekonomi në Gjermani

Të Tjera
Inflacioni në BE bie në 1.2 për qind

Inflacioni në BE bie në 1.2 për qind

Të Tjera
Bie shkalla e papunësisë në Eurozonë

Bie shkalla e papunësisë në Eurozonë

Të Tjera
Norma e vendeve të lira të punës në BE ishte 2.3%

Norma e vendeve të lira të punës në BE ishte 2.3%

Të Tjera
Çmimet e prodhimeve industriale në BE rritën për 0.3%

Çmimet e prodhimeve industriale në BE rritën për 0.3%

Të Tjera
Inflacioni në BE arrin në 1.5%

Inflacioni në BE arrin në 1.5%

Të Tjera
BE-ja ul parashikimin e rritjes ekonomike në Eurozonë për vitin 2019

BE-ja ul parashikimin e rritjes ekonomike në Eurozonë për vitin 2019

Të Tjera
Papunësia në Eurozonë arrin në 7.9%

Papunësia në Eurozonë arrin në 7.9%

Të Tjera
Greqia me performancë të lartë në Eurozonë

Greqia me performancë të lartë në Eurozonë

Financa
Rritet prodhimi industrial në vendet e BE-së

Rritet prodhimi industrial në vendet e BE-së

Të Tjera
Punësimi në BE gjatë tremujorit të tretë shënon rritje prej 1.2%

Punësimi në BE gjatë tremujorit të tretë shënon rritje prej 1.2%

Të Tjera
Papunësia në vendet e BE-së arrin në 6.7 për qind

Papunësia në vendet e BE-së arrin në 6.7 për qind

Të Tjera
Inflacioni në muajin tetor në Eurozonë ishte 2.2%

Inflacioni në muajin tetor në Eurozonë ishte 2.2%

Të Tjera
Inflacioni vjetor në BE arrin në 2.2%

Inflacioni vjetor në BE arrin në 2.2%

Të Tjera
Shkalla e investimeve në Eurozonë arrin në 23%

Shkalla e investimeve në Eurozonë arrin në 23%

Të Tjera
Rritet punësimi në Bashkimin Evropian dhe në Eurozonë

Rritet punësimi në Bashkimin Evropian dhe në Eurozonë

Të Tjera