LAJMI I FUNDIT:

Eugen Cakolli

128 Artikuj

Cakolli përmend emrat e deputetëve që po e pengojnë hetimin parlamentar për “rezervat shtetërore”

Cakolli përmend emrat e deputetëve që po e pengojnë hetimin parlamentar për “rezervat shtetërore”

Kosovë
Për të katërtën herë tentohet konstituimi i Komisionit hetimor për rezervat shtetërore

Për të katërtën herë tentohet konstituimi i Komisionit hetimor për rezervat shtetërore

Kosovë
Cakolli tregon se kush janë deputetët që po e sabotojnë punën për konstituimin e Komisionit hetimor për rezervat shtetërore

Cakolli tregon se kush janë deputetët që po e sabotojnë punën për konstituimin e Komisionit hetimor për rezervat shtetërore

Kosovë
Për herë të tretë dështoi konstituimi i Komisionit për rezerva shtetërore, Cakolli: Pozita po e cenon interesin publik

Për herë të tretë dështoi konstituimi i Komisionit për rezerva shtetërore, Cakolli: Pozita po e cenon interesin publik

Donjeta Zeqiraj
Cakolli: Refuzimi për t’u përgjigjur në pyetje parlamentare është papërgjegjësi dhe shkelje e standardeve për qeverisje të mirë

Cakolli: Refuzimi për t’u përgjigjur në pyetje parlamentare është papërgjegjësi dhe shkelje e standardeve për qeverisje të mirë

Kosovë
Dorëheqje nga komunat, “vetëm në marrëveshje me Qeverinë”

Dorëheqje nga komunat, “vetëm në marrëveshje me Qeverinë”

Kosovë
Analistët: Zgjedhjet përmes peticionit nuk pritet të zgjidhin situatën në veri të Kosovës

Analistët: Zgjedhjet përmes peticionit nuk pritet të zgjidhin situatën në veri të Kosovës

Politikë
Zgjedhjet në veri të Kosovës, IKD thotë se ato mund të mbahen tek në vitin 2024

Zgjedhjet në veri të Kosovës, IKD thotë se ato mund të mbahen tek në vitin 2024

Kosovë
Cakolli i KDI-së për vendimin e MAShT-it: Nuk do të ketë asnjë garancë që mjetet e paguara do të shfrytëzohen për blerje të librave

Cakolli i KDI-së për vendimin e MAShT-it: Nuk do të ketë asnjë garancë që mjetet e paguara do të shfrytëzohen për blerje të librave

Arsim
Cakolli: Nuk ka arsye “sigurie” që mediave t’u kufizohet puna në Kuvend

Cakolli: Nuk ka arsye “sigurie” që mediave t’u kufizohet puna në Kuvend

Kosovë
Kur dhe si mund të mbahen zgjedhjet e reja në katër komunat veriore të Kosovës?

Kur dhe si mund të mbahen zgjedhjet e reja në katër komunat veriore të Kosovës?

Kosovë
Analistët: Pajtim i heshtur për zgjedhje të reja në veri

Analistët: Pajtim i heshtur për zgjedhje të reja në veri

Kosovë
Zgjedhje të reja në veri? Cakolli: Presioni do të bie mbi palën serbe, duke e bërë të pamundur çfarëdo bojkoti nga Lista serbe

Zgjedhje të reja në veri? Cakolli: Presioni do të bie mbi palën serbe, duke e bërë të pamundur çfarëdo bojkoti nga Lista serbe

Kosovë
Bojkoti i zgjedhjeve nga serbët, analistët skeptik që kryetarët do të mund t’i qasen punës

Bojkoti i zgjedhjeve nga serbët, analistët skeptik që kryetarët do të mund t’i qasen punës

Mirjeta Hajzeraj
Cakolli: Votimet në veri po zhvillohen të qeta, problem pamundësia e institucioneve për të garantuar një proces gjithëpërfshirës

Cakolli: Votimet në veri po zhvillohen të qeta, problem pamundësia e institucioneve për të garantuar një proces gjithëpërfshirës

Siguri
Mbi 1 mijë e 700 euro pagë në muaj për deputetët serbë që nuk shkojnë kurrë në Kuvend

Mbi 1 mijë e 700 euro pagë në muaj për deputetët serbë që nuk shkojnë kurrë në Kuvend

Kosovë
Zgjedhjet në veri të Kosovës, peng i frymës së dialogut

Zgjedhjet në veri të Kosovës, peng i frymës së dialogut

Kosovë
Ligji i Pagave pritet të hyjë në fuqi në shkurt të vitit 2023, problem mbetet mospërcaktimi i vlerës monetare të koeficientit

Ligji i Pagave pritet të hyjë në fuqi në shkurt të vitit 2023, problem mbetet mospërcaktimi i vlerës monetare të koeficientit

Ismail Jakupi
Mundësia për shtyrjen e zgjedhjeve në veri, në pritje të vlerësimit të organeve të sigurisë

Mundësia për shtyrjen e zgjedhjeve në veri, në pritje të vlerësimit të organeve të sigurisë

Kosovë
Dinamika e Kuvendit vë në dilemë hyrjen në fuqi në janar të Ligjit për Paga

Dinamika e Kuvendit vë në dilemë hyrjen në fuqi në janar të Ligjit për Paga

Politikë
Cakolli i KDI-së komenton konventën e Partisë Guxo: Legjislacioni në Kosovë nuk njeh mundësinë e “bashkë-kryesimit” të partive

Cakolli i KDI-së komenton konventën e Partisë Guxo: Legjislacioni në Kosovë nuk njeh mundësinë e “bashkë-kryesimit” të partive

Politikë
Katër të arrestuar për dhunimin e 11 vjeçares në Prishtinë, njëri në kërkim – reagimet nga politika e shoqëria civile dhe protestë të mërkurën

Katër të arrestuar për dhunimin e 11 vjeçares në Prishtinë, njëri në kërkim – reagimet nga politika e shoqëria civile dhe protestë të mërkurën

Besnike Salihu
Konjufca me votim ndryshe nga grupi i LVV-së, komentojnë njohësit e çështjeve politike

Konjufca me votim ndryshe nga grupi i LVV-së, komentojnë njohësit e çështjeve politike

Kosovë
Reforma zgjedhore në Kosovë e domosdoshme – pse nuk pati vullnet politik për më shumë se një dekadë?

Reforma zgjedhore në Kosovë e domosdoshme – pse nuk pati vullnet politik për më shumë se një dekadë?

Donjeta Zeqiraj