LAJMI I FUNDIT:

Ethereum

81 Artikuj

Bitcoin bie nën nivelin prej 6,500 dollarësh

Bitcoin bie nën nivelin prej 6,500 dollarësh

Financa
41% e amerikanëve thonë se nuk kanë për të investuar në kriotovaluta

41% e amerikanëve thonë se nuk kanë për të investuar në kriotovaluta

Financa
Bitcoin po tregtohet në nivelin 6,400 dollarë

Bitcoin po tregtohet në nivelin 6,400 dollarë

Financa
10 qytetet kryesore në botë që përdorin Bitcoinin

10 qytetet kryesore në botë që përdorin Bitcoinin

Financa
Vijon rritja e Bitcoinit përtej 8,200 dollarëve

Vijon rritja e Bitcoinit përtej 8,200 dollarëve

Financa
EOS realizon 3,097 transaksione në Blockchain

EOS realizon 3,097 transaksione në Blockchain

Financa
Rritet çmimi i Bitcoinit, kalon vlerën 7,000 dollarë

Rritet çmimi i Bitcoinit, kalon vlerën 7,000 dollarë

Financa
Modeli i ri i të ardhurave ‘trans-fee mining’ po transformon industrinë e kriptovalutave

Modeli i ri i të ardhurave ‘trans-fee mining’ po transformon industrinë e kriptovalutave

Financa
Brenda një dite tregu i kriptovalutave tkurret me 13 miliardë dollarë

Brenda një dite tregu i kriptovalutave tkurret me 13 miliardë dollarë

Financa
Çmimi i Bitcoin bie në 6,000 dollarë

Çmimi i Bitcoin bie në 6,000 dollarë

Financa
Hakerët vjedhin 40 milionë dollarë nga Coinrail, bien vlerat e kriptovalutave

Hakerët vjedhin 40 milionë dollarë nga Coinrail, bien vlerat e kriptovalutave

Financa
Tregjet e kriptovalutave rriten 25 miliardë dollarë brenda javës

Tregjet e kriptovalutave rriten 25 miliardë dollarë brenda javës

Financa
Xhamia në Londër gjatë Ramazanit pranon kriptovaluta si donacion

Xhamia në Londër gjatë Ramazanit pranon kriptovaluta si donacion

Financa
Steve Wozniak krahason kriptovalutën Ethereum me Apple

Steve Wozniak krahason kriptovalutën Ethereum me Apple

Financa
Çmimi i Bitcoin kthehet nga humbjet

Çmimi i Bitcoin kthehet nga humbjet

Financa
Reddit synon të rifillojë pagesat me Bitcoin, Ethereum dhe Litecoin

Reddit synon të rifillojë pagesat me Bitcoin, Ethereum dhe Litecoin

Financa
Bashkëthemeluesi i Reddit-it: Çmimi i Ethereum këtë vit do të arrijë 15 mijë dollarë

Bashkëthemeluesi i Reddit-it: Çmimi i Ethereum këtë vit do të arrijë 15 mijë dollarë

Financa
Vidhen 215 Ethereum nga MyEtherWallet

Vidhen 215 Ethereum nga MyEtherWallet

Financa
Buterin: Vlerësimet e kriptovalutave larg arritjeve

Buterin: Vlerësimet e kriptovalutave larg arritjeve

Financa
NASA fillon kërkimet mbi teknologjinë Blockchain të Ethereum

NASA fillon kërkimet mbi teknologjinë Blockchain të Ethereum

Financa
Kriptovalutat për një javë humbin 20% të vlerës

Kriptovalutat për një javë humbin 20% të vlerës

Financa
Krijuesi i Ethereum: Kriptovalutat mund të bien në zero

Krijuesi i Ethereum: Kriptovalutat mund të bien në zero

Financa
Fillon të rikthehet vlera e Bitcoin

Fillon të rikthehet vlera e Bitcoin

Financa
‘The Economist’: Bitcoin nuk është i vetëm në lojën e kriptovalutave

‘The Economist’: Bitcoin nuk është i vetëm në lojën e kriptovalutave

Financa