LAJMI I FUNDIT:

Errësira

14 Artikuj

Përse macet shohin në errësirë?

Përse macet shohin në errësirë?

Kërshëri
Ndihmë e rëndësishme në kërkim-shpëtim: Me këtë pajisje do të shihni edhe në errësirë

Ndihmë e rëndësishme në kërkim-shpëtim: Me këtë pajisje do të shihni edhe në errësirë

Trend
E dini pse i trembemi kaq shumë errësirës?

E dini pse i trembemi kaq shumë errësirës?

Shëndetësi Lajme
Si ta ndihmoni fëmijën ta kapërcejë frikën nga errësira

Si ta ndihmoni fëmijën ta kapërcejë frikën nga errësira

Këshilla për prindër
Pesë mënyra si t’u ndihmoni fëmijëve të heqin qafe frikën nga errësira

Pesë mënyra si t’u ndihmoni fëmijëve të heqin qafe frikën nga errësira

Këshilla për prindër
Si t’ia bëni që fëmijët të mos kenë më frikë nga errësira

Si t’ia bëni që fëmijët të mos kenë më frikë nga errësira

Këshilla për prindër
Fobia nga nata dhe errësira: Ku ndryshon niktofobia nga frika e zakonshme

Fobia nga nata dhe errësira: Ku ndryshon niktofobia nga frika e zakonshme

Këshilla mjekësore
Përse fëmijët frikësohen nga errësira?

Përse fëmijët frikësohen nga errësira?

Psikologji
Paralajmërojnë shkencëtarët: Më 21 shkurt mund të ndodh një Supernova – qielli do të jetë më i errët si kurrë më parë për disa muaj

Paralajmërojnë shkencëtarët: Më 21 shkurt mund të ndodh një Supernova – qielli do të jetë më i errët si kurrë më parë për disa muaj

Shkencë
Shkencëtarët gjejnë mënyrën për prodhimin e rrymës në errësirë

Shkencëtarët gjejnë mënyrën për prodhimin e rrymës në errësirë

Shkencë
“Më trego nga çka frikësohesh, të tregoj çfarë personi je”

“Më trego nga çka frikësohesh, të tregoj çfarë personi je”

Lifestyle
Si të veprohet kundër frikës nga errësira

Si të veprohet kundër frikës nga errësira

Prindër dhe fëmijë
Banorët e shqetësuar me fenomenin misterioz, kur qielli në një pjesë të Rusisë u errësua në mes të ditës për tri orë (Foto)

Banorët e shqetësuar me fenomenin misterioz, kur qielli në një pjesë të Rusisë u errësua në mes të ditës për tri orë (Foto)

Interesante
Atraksioni i ri: Restoranti në errësirë totale, ku shërbejnë kamerierët e verbër (Foto)

Atraksioni i ri: Restoranti në errësirë totale, ku shërbejnë kamerierët e verbër (Foto)

Interesante