LAJMI I FUNDIT:

Era e keqe e gojës

23 Artikuj

Përse na vjen erë e keqe nga goja kur është jashtë ngrohtë?

Përse na vjen erë e keqe nga goja kur është jashtë ngrohtë?

Këshilla mjekësore
Shkaktarët e erës së tharbtë nga goja

Shkaktarët e erës së tharbtë nga goja

Shëndetësi Lajme
Shpëlan bakteret nga goja, eliminon erën e keqe: Këtë recetë ia vlen ta përshkruani!

Shpëlan bakteret nga goja, eliminon erën e keqe: Këtë recetë ia vlen ta përshkruani!

Të tjera
Ju mundon era e keqe, edhe pse rregullisht dhe me themel i lani dhëmbët? Me siguri keni harruar një gjë!

Ju mundon era e keqe, edhe pse rregullisht dhe me themel i lani dhëmbët? Me siguri keni harruar një gjë!

Këshilla mjekësore
Pesë ushqime të pazakonta që mund të jenë përgjegjëse për erën e keqe të gojës

Pesë ushqime të pazakonta që mund të jenë përgjegjëse për erën e keqe të gojës

Shëndetësi Lajme
Kërkoni menjëherë ndihmën e mjekut tuaj, nëse ndieni këtë shije në gojën tuaj

Kërkoni menjëherë ndihmën e mjekut tuaj, nëse ndieni këtë shije në gojën tuaj

Këshilla mjekësore
Largoni erën e keqe të gojës në mëngjes me një portokall të përditshëm – dhe gjithmonë pastroni brenda faqeve tuaja

Largoni erën e keqe të gojës në mëngjes me një portokall të përditshëm – dhe gjithmonë pastroni brenda faqeve tuaja

Si të…
Pse shfaqet era e keqe e gojës te qentë? Si ta zgjidhim këtë problem pa shkuar te veterineri?

Pse shfaqet era e keqe e gojës te qentë? Si ta zgjidhim këtë problem pa shkuar te veterineri?

Kujdesi për kafshët
Ushqimi që largon erën e keqe të gojës

Ushqimi që largon erën e keqe të gojës

Të njohim produktet
Erë e keqe e gojës, maska mund të jetë fajtore

Erë e keqe e gojës, maska mund të jetë fajtore

Shëndetësi Lajme
Keni dhëmbë të shëndetshëm, por ju vjen erë e keqe nga goja? Mund të jetë shenjë e sëmundjes serioze!

Keni dhëmbë të shëndetshëm, por ju vjen erë e keqe nga goja? Mund të jetë shenjë e sëmundjes serioze!

Këshilla mjekësore
Kos për erën e keqe të gojës, limonë ose ullinj për të vjellat: Gjashtë metoda të vjetra që funksionojnë

Kos për erën e keqe të gojës, limonë ose ullinj për të vjellat: Gjashtë metoda të vjetra që funksionojnë

Të tjera
Ndryshimet në gojë zbulojnë sëmundjet

Ndryshimet në gojë zbulojnë sëmundjet

Këshilla mjekësore
Çfarë tregon era e keqe e gojës në mëngjes për shëndetin tonë: Shkaqet dhe gabimet që përkeqësojnë gjendjen

Çfarë tregon era e keqe e gojës në mëngjes për shëndetin tonë: Shkaqet dhe gabimet që përkeqësojnë gjendjen

Këshilla mjekësore
Çaji i gjelbër largon erën e keqe të gojës

Çaji i gjelbër largon erën e keqe të gojës

Shëndetësi Lajme
Tri ushqimet që e shkaktojnë erën e keqe të gojës dhe që duhet t’i shmangni

Tri ushqimet që e shkaktojnë erën e keqe të gojës dhe që duhet t’i shmangni

Këshilla mjekësore
Shkaktarët e erës së gojës

Shkaktarët e erës së gojës

Këshilla mjekësore
Tri mënyra për ta larguar erën e keqe të gojës brenda 5 minutave

Tri mënyra për ta larguar erën e keqe të gojës brenda 5 minutave

Këshilla mjekësore
Këta janë shkaktarët e erës së keqe të gojës: Ndonjë me siguri do t’ju befasojë!

Këta janë shkaktarët e erës së keqe të gojës: Ndonjë me siguri do t’ju befasojë!

Këshilla mjekësore
Shpëlan bakteret nga goja, eliminon erën e keqe: Këtë recetë ia vlen ta përshkruani!

Shpëlan bakteret nga goja, eliminon erën e keqe: Këtë recetë ia vlen ta përshkruani!

Të tjera
Testi i thjeshtë i erës së gojës për diagnostikim të hershëm të sëmundjes fatale

Testi i thjeshtë i erës së gojës për diagnostikim të hershëm të sëmundjes fatale

Shëndetësi Lajme
Çdo i treti person duhet ta ketë këtë! Ja përse ju vjen “ERË E KEQE NGA GOJA” (Video)

Çdo i treti person duhet ta ketë këtë! Ja përse ju vjen “ERË E KEQE NGA GOJA” (Video)

Shëndetësi Lajme
Kastraveci është aq i shëndetshëm saqë nuk do të besoni se si ua ndryshon jetën

Kastraveci është aq i shëndetshëm saqë nuk do të besoni se si ua ndryshon jetën

Shendetesi