LAJMI I FUNDIT:

Enver Hasani

172 Artikuj

Hasani: Marrëveshja e propozuar nga Kurti për paqe me Serbinë është primitive

Hasani: Marrëveshja e propozuar nga Kurti për paqe me Serbinë është primitive

Kosovë
Hasani thotë se nuk duhet të ndalet dialogu: Kur ndalen opsionet politike kërcet lufta

Hasani thotë se nuk duhet të ndalet dialogu: Kur ndalen opsionet politike kërcet lufta

Kosovë
Hasani: Për themelimin e Asociacionit të komunave serbe nuk duhet ndryshuar Kushtetuta

Hasani: Për themelimin e Asociacionit të komunave serbe nuk duhet ndryshuar Kushtetuta

Kosovë
Enver Hasani: Vendimi i Osmanit për ta shkarkuar Dakën, shkelje e pastër Kushtetuese

Enver Hasani: Vendimi i Osmanit për ta shkarkuar Dakën, shkelje e pastër Kushtetuese

Kosovë
Persekutimi i qytetarëve në emër të luftës kundër korrupsionit

Persekutimi i qytetarëve në emër të luftës kundër korrupsionit

Drejtësi
Hasani: Kurti me të drejtë donte ta ndërronte Ligjin për Zgjedhje

Hasani: Kurti me të drejtë donte ta ndërronte Ligjin për Zgjedhje

Kosovë
Hasani: Votimi në raundin e parë mund të përsëritet pa fund deri me 5 maj

Hasani: Votimi në raundin e parë mund të përsëritet pa fund deri me 5 maj

Politikë
Hasani: Nëse deri më 5 maj nuk zgjidhet presidenti, kthehemi në ditën e shpalljes së pavarësisë

Hasani: Nëse deri më 5 maj nuk zgjidhet presidenti, kthehemi në ditën e shpalljes së pavarësisë

Kosovë
Hasani: Ushtruesi i detyrës së presidentit s’mund të mandatojë kryeministrin për formimin e qeverisë

Hasani: Ushtruesi i detyrës së presidentit s’mund të mandatojë kryeministrin për formimin e qeverisë

Kosovë
Votat për Kurtin kryeministër e Osmanin presidente – gjithçka nga takimet e deritashme

Votat për Kurtin kryeministër e Osmanin presidente – gjithçka nga takimet e deritashme

Xhejlane Kaçiu
Enver Hasani sqaron procesin e zgjedhjes së presidentit: Pa 80 vota në kuti, nuk shkohet në raundin e dytë

Enver Hasani sqaron procesin e zgjedhjes së presidentit: Pa 80 vota në kuti, nuk shkohet në raundin e dytë

Kosovë
Hasani: Deputetët kanë përgjegjësi kushtetuese për të qëndruar në sallë kur votohet presidenti

Hasani: Deputetët kanë përgjegjësi kushtetuese për të qëndruar në sallë kur votohet presidenti

Kosovë
Përkujtohet Zejnullah Gruda, njeri i urtë dhe i mençur

Përkujtohet Zejnullah Gruda, njeri i urtë dhe i mençur

Kosovë
Enver Hasani tregon nëse Albin Kurti mund të bëhet kryeministër

Enver Hasani tregon nëse Albin Kurti mund të bëhet kryeministër

Kosovë
Vendi i Ambasadës së Kosovës “varet” nga Izraeli

Vendi i Ambasadës së Kosovës “varet” nga Izraeli

Kosovë
Hasani: Rusia dhe Kina pa ndikim në dialogun Kosovë-Serbi

Hasani: Rusia dhe Kina pa ndikim në dialogun Kosovë-Serbi

Kosovë
Rrezikohet përfaqësimi efektiv i komuniteteve joshumicë në Kuvendin e Kosovës

Rrezikohet përfaqësimi efektiv i komuniteteve joshumicë në Kuvendin e Kosovës

Kosovë
Hasani: Së pari formohet Kuvendi, caktohet presidenti dhe kalohet në ekzekutiv

Hasani: Së pari formohet Kuvendi, caktohet presidenti dhe kalohet në ekzekutiv

Kosovë
Hasani për kandidatët e pacertifikuar: Është gabim të rrethohet numri që s’ka kandidat

Hasani për kandidatët e pacertifikuar: Është gabim të rrethohet numri që s’ka kandidat

Kosovë
Enver Hasani: Edhe Supremja do të veprojë njëjtë si PZAP sa i përket Kurtit

Enver Hasani: Edhe Supremja do të veprojë njëjtë si PZAP sa i përket Kurtit

Kosovë
Hasani: Nuk ka sanksion penal për mosekzekutim të vendimeve të Kushtetueses

Hasani: Nuk ka sanksion penal për mosekzekutim të vendimeve të Kushtetueses

Kosovë
Hasani: Askush i dënuar në tre vitet e fundit, pavarësisht llojit të dënimit, nuk ka të drejtë të kandidojë në zgjedhje

Hasani: Askush i dënuar në tre vitet e fundit, pavarësisht llojit të dënimit, nuk ka të drejtë të kandidojë në zgjedhje

Kosovë
Hasani: Kurti mund të jetë kryeministër, por jo deputet

Hasani: Kurti mund të jetë kryeministër, por jo deputet

Kosovë
Hasani: Duhej të përsëritej votimi i Qeverisë Hoti, jo zgjedhje të reja

Hasani: Duhej të përsëritej votimi i Qeverisë Hoti, jo zgjedhje të reja

Kosovë