LAJMI I FUNDIT:

Enti Shtetëror i Auditimit Maqedoni

18 Artikuj

LD-Maqedoni kërkon që të kryhen hetime për ndërtimin e korridoreve 8 dhe 10-d

LD-Maqedoni kërkon që të kryhen hetime për ndërtimin e korridoreve 8 dhe 10-d

Maqedonia e Veriut
Qytetarët e RMV-së kanë paguar rreth 20 milionë euro për testet për kovid në laboratorë privatë

Qytetarët e RMV-së kanë paguar rreth 20 milionë euro për testet për kovid në laboratorë privatë

Shëndetësi
Milloshoski: Qeveria nuk i ndjek raportet nga institucionet shtetërore, ESHA paralajmëroi për dobësi në sistemin e IT-së

Milloshoski: Qeveria nuk i ndjek raportet nga institucionet shtetërore, ESHA paralajmëroi për dobësi në sistemin e IT-së

Maqedonia e Veriut
Qytetarët e Maqedonisë shpenzuan afër 20 milionë euro për testet PCR në shëndetësinë private

Qytetarët e Maqedonisë shpenzuan afër 20 milionë euro për testet PCR në shëndetësinë private

Shëndetësi
Gjysma e komunave në Maqedoni nuk kanë publikuar informacione për shërbimet që i ofrojnë

Gjysma e komunave në Maqedoni nuk kanë publikuar informacione për shërbimet që i ofrojnë

Maqedonia e Veriut
Publikohet paga mesatare për muajin shkurt në Maqedoni

Publikohet paga mesatare për muajin shkurt në Maqedoni

Ekonomi
Publikohet paga mesatare për muajin qershor në Maqedoni

Publikohet paga mesatare për muajin qershor në Maqedoni

Ekonomi
Maqedoni, rritet për 345 përqind vlera e punimeve të kontraktuara jashtë vendit

Maqedoni, rritet për 345 përqind vlera e punimeve të kontraktuara jashtë vendit

Ekonomi
Maqedoni, në vitin 2018 kanë lindur 21.333 fëmijë, ndërsa numri i të vdekurve është 19.727

Maqedoni, në vitin 2018 kanë lindur 21.333 fëmijë, ndërsa numri i të vdekurve është 19.727

Maqedonia e Veriut
Publikohet paga mesatare për muajin prill në Maqedoninë e Veriut

Publikohet paga mesatare për muajin prill në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Nesër fillon regjistrimi provues i popullsisë, shtëpive dhe banesave në Maqedoni

Nesër fillon regjistrimi provues i popullsisë, shtëpive dhe banesave në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Regjistrimi i popullsisë në Maqedoni së paku do të kushtojë 522.000.000 denarë

Regjistrimi i popullsisë në Maqedoni së paku do të kushtojë 522.000.000 denarë

Maqedonia e Veriut
Tevdovski: Rezultatet e mira ekonomike konfirmojnë politikat e mira financiare

Tevdovski: Rezultatet e mira ekonomike konfirmojnë politikat e mira financiare

Maqedonia e Veriut
Gjorçe Petrov, dyshime për shpërdorime fondesh

Gjorçe Petrov, dyshime për shpërdorime fondesh

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: Banesa plotë, blerës s’ka

Maqedoni: Banesa plotë, blerës s’ka

Ekonomi
Seancë për pyetje deputetësh në Kuvendin e Maqedonisë

Seancë për pyetje deputetësh në Kuvendin e Maqedonisë

Rexhep Azizi
“Ivanov nuk ka nevojë për mjete shtesë të llogaridhënies, ekzistojnë mekanizma efikase”

“Ivanov nuk ka nevojë për mjete shtesë të llogaridhënies, ekzistojnë mekanizma efikase”

Amir Jakupi
Auditi: Janë ndërtuar vetëm gjysma e sallave sportive të premtuara

Auditi: Janë ndërtuar vetëm gjysma e sallave sportive të premtuara

Lirim Shabani