LAJMI I FUNDIT:

Energjia elektrike - Maqedoni

463 Artikuj

Në janar do të mundësohet që të tre blloqet e TEC Manastir të punojnë në të njëjtën kohë

Në janar do të mundësohet që të tre blloqet e TEC Manastir të punojnë në të njëjtën kohë

Ekonomi
Kovaçevski: Çmimi i energjisë elektrike në Maqedoninë e Veriut do të jetë një nga më të mirat në rajon

Kovaçevski: Çmimi i energjisë elektrike në Maqedoninë e Veriut do të jetë një nga më të mirat në rajon

Ekonomi
Kovaçevski: Po bëhen kalkulime për çmimin e rrymës nga 1 janari, ka mundësi të jetë më i lirë

Kovaçevski: Po bëhen kalkulime për çmimin e rrymës nga 1 janari, ka mundësi të jetë më i lirë

Maqedonia e Veriut
Kostot e energjisë nëpër komuna janë rritur për 1 miliard krahasuar me vitin e kaluar në Maqedoni

Kostot e energjisë nëpër komuna janë rritur për 1 miliard krahasuar me vitin e kaluar në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
KRRE javën e ardhshme do të sjellë vendim për çmimin e energjisë elektrike në Maqedoni

KRRE javën e ardhshme do të sjellë vendim për çmimin e energjisë elektrike në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, faturim fiks për rrymën dhe ujin e shpenzuar

Maqedoni, faturim fiks për rrymën dhe ujin e shpenzuar

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, po bëhen llogaritjet për çmimin eventual të ri të energjisë elektrike

Maqedoni, po bëhen llogaritjet për çmimin eventual të ri të energjisë elektrike

Ekonomi
EMV gjatë ditës së kaluar ka prodhuar 15.179 MWh energji elektrike, janë plotësuar nevojat e amvisërive

EMV gjatë ditës së kaluar ka prodhuar 15.179 MWh energji elektrike, janë plotësuar nevojat e amvisërive

Ekonomi
Përgatitet çmim i ri i energjisë elektrike në RMV, në fuqi nga 1 janari

Përgatitet çmim i ri i energjisë elektrike në RMV, në fuqi nga 1 janari

Ekonomi
EMV ka blerë 16.3 milionë euro energji elektrike për muajin dhjetor

EMV ka blerë 16.3 milionë euro energji elektrike për muajin dhjetor

Ekonomi
Kompanitë ushqimore në RMV mund të aplikojnë deri më 20 dhjetor për energji elektrike të subvencionuar

Kompanitë ushqimore në RMV mund të aplikojnë deri më 20 dhjetor për energji elektrike të subvencionuar

Maqedonia e Veriut
Mickoski: Vetëm për 35 ditë janë shpenzuar 36.688.848 euro për import të energjisë elektrike

Mickoski: Vetëm për 35 ditë janë shpenzuar 36.688.848 euro për import të energjisë elektrike

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, janë siguruar mjete për energji termike deri në muajin janar

Maqedoni, janë siguruar mjete për energji termike deri në muajin janar

Maqedonia e Veriut
Bislimoski: Ekonomitë familjare me kursime mesatare prej 16,32%, bllok tarifat japin rezultat

Bislimoski: Ekonomitë familjare me kursime mesatare prej 16,32%, bllok tarifat japin rezultat

Maqedonia e Veriut
Qeveria e RMV-së i jep 11.5 milionë euro EMV-së

Qeveria e RMV-së i jep 11.5 milionë euro EMV-së

Maqedonia e Veriut
Mickoski: Për vetëm 3 ditë EMV do të importojë energji elektrike në vlerë prej rreth 4.200.000 euro

Mickoski: Për vetëm 3 ditë EMV do të importojë energji elektrike në vlerë prej rreth 4.200.000 euro

Maqedonia e Veriut
RMV: Ditën e kaluar janë prodhuar 11.842 MWh dhe tërësisht janë plotësuar nevojat e amvisërive dhe konsumatorëve të vegjël

RMV: Ditën e kaluar janë prodhuar 11.842 MWh dhe tërësisht janë plotësuar nevojat e amvisërive dhe konsumatorëve të vegjël

Maqedonia e Veriut
EMV dhe “Shkup-Veri” me marrëveshje, pritet rikthimi i ngrohjes qendrore për Çairin dhe Butelin

EMV dhe “Shkup-Veri” me marrëveshje, pritet rikthimi i ngrohjes qendrore për Çairin dhe Butelin

Maqedonia e Veriut
EMV nga nesër përsëri do të fillojë të blejë energji elektrike

EMV nga nesër përsëri do të fillojë të blejë energji elektrike

Ekonomi
Nga nesër ulet çmimi i bukës për 10% në Maqedoni

Nga nesër ulet çmimi i bukës për 10% në Maqedoni

Ekonomi
Ministria e Financave në RMV në muajin tetor me kursime në energjinë elektrike për 44%

Ministria e Financave në RMV në muajin tetor me kursime në energjinë elektrike për 44%

Maqedonia e Veriut
MTL: Jemi duke kursyer sasi të madhe të energjisë elektrike

MTL: Jemi duke kursyer sasi të madhe të energjisë elektrike

Maqedonia e Veriut
Gjatë 24 orëve të fundit janë prodhuar 10,489 MWh energji elektrike në Maqedoni

Gjatë 24 orëve të fundit janë prodhuar 10,489 MWh energji elektrike në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
EMV: Energji elektrike më të lirë për industrinë ushqimore dhe shkollat

EMV: Energji elektrike më të lirë për industrinë ushqimore dhe shkollat

Ekonomi