LAJMI I FUNDIT:

Energjia elektrike - Maqedoni

463 Artikuj

Kovaçevski: Po punojmë që të mos ketë rritje të çmimit të energjisë elektrike

Kovaçevski: Po punojmë që të mos ketë rritje të çmimit të energjisë elektrike

Ekonomi
Faturat e larta të rrymës “godasin” xhepin e qytetarëve në Maqedoni

Faturat e larta të rrymës “godasin” xhepin e qytetarëve në Maqedoni

Ekonomi
Bekteshi: Mbështetja financiare e BE-së për krizën energjetike prej 80 milionë eurosh do të arrijë në fillim të shkurtit

Bekteshi: Mbështetja financiare e BE-së për krizën energjetike prej 80 milionë eurosh do të arrijë në fillim të shkurtit

Ekonomi
Maqedoni: Të premten skadon afati për paraqitje për furnizim me energji elektrike të subvencionuar nga 1 shkurti

Maqedoni: Të premten skadon afati për paraqitje për furnizim me energji elektrike të subvencionuar nga 1 shkurti

Maqedonia e Veriut
Tre blloqet e REK Manastir funksionojnë me kapacitet maksimal

Tre blloqet e REK Manastir funksionojnë me kapacitet maksimal

Maqedonia e Veriut
Të gjitha termocentralet prodhojnë energji elektrike, është vënë në funksion edhe blloku 3 i TEC Manastir

Të gjitha termocentralet prodhojnë energji elektrike, është vënë në funksion edhe blloku 3 i TEC Manastir

Ekonomi
Përveç fotovoltaikëve do të jenë të nevojshme edhe bateri për deponimin e rrymës

Përveç fotovoltaikëve do të jenë të nevojshme edhe bateri për deponimin e rrymës

Ekonomi
Si do të lëvizin çmimet e ushqimeve, naftës, energjisë këtë vit në Maqedoni?!

Si do të lëvizin çmimet e ushqimeve, naftës, energjisë këtë vit në Maqedoni?!

Maqedonia e Veriut
Për dy ditë importohen 5800 MWH energji elektrike, TEC Osllomej mbetet jashtë funksionit

Për dy ditë importohen 5800 MWH energji elektrike, TEC Osllomej mbetet jashtë funksionit

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, rritet numri i shfrytëzuesve të energjisë elektrike të subvencionuar

Maqedoni, rritet numri i shfrytëzuesve të energjisë elektrike të subvencionuar

Ekonomi
EMV: Blloku 1 i TEC Manastir është vënë në funksion

EMV: Blloku 1 i TEC Manastir është vënë në funksion

Maqedonia e Veriut
Kovaçevski: Mbështetja energjetike nga Turqia është e rëndësishme për RMV-në

Kovaçevski: Mbështetja energjetike nga Turqia është e rëndësishme për RMV-në

Maqedonia e Veriut
Jashtë funksionit blloku 1 i “TEC Manastir”

Jashtë funksionit blloku 1 i “TEC Manastir”

Maqedonia e Veriut
ASH: Rritja çmimit të energjisë paralajmëron krizë të thellë dhe recesion, qeveria të pranojë propozimet tona

ASH: Rritja çmimit të energjisë paralajmëron krizë të thellë dhe recesion, qeveria të pranojë propozimet tona

Ekonomi
TEC Osllomej serish jashtë funksionimit

TEC Osllomej serish jashtë funksionimit

Ekonomi
Kovaçevski: Plani në vitin 2023 është që për 20% të rritet prodhimtaria e rrymës elektrike

Kovaçevski: Plani në vitin 2023 është që për 20% të rritet prodhimtaria e rrymës elektrike

Maqedonia e Veriut
Bekteshi: Nga 1 janari do të ketë çmime më të lira për amvisëritë dhe konsumatorët e vegjël

Bekteshi: Nga 1 janari do të ketë çmime më të lira për amvisëritë dhe konsumatorët e vegjël

Ekonomi
KRRE-ja publikoi çmimet e rreja të energjisë elektrike në Maqedoni

KRRE-ja publikoi çmimet e rreja të energjisë elektrike në Maqedoni

Ekonomi
EMV: Sot në mëngjes në TEC “Manastir” kanë filluar aktivitetet e servisimit dhe riparimit të bllokut 1

EMV: Sot në mëngjes në TEC “Manastir” kanë filluar aktivitetet e servisimit dhe riparimit të bllokut 1

Ekonomi
Bekteshi: Stabiliteti energjetik dhe subvencionet për kyçje në rrjetin e gazsjellësit do të jenë prioritet edhe vitin e ardhshëm

Bekteshi: Stabiliteti energjetik dhe subvencionet për kyçje në rrjetin e gazsjellësit do të jenë prioritet edhe vitin e ardhshëm

Ekonomi
Kovaçevski: Energjia elektrike do të subvencionohet edhe pas 1 janari

Kovaçevski: Energjia elektrike do të subvencionohet edhe pas 1 janari

Ekonomi
EMV shpalli thirrje të re për furnizim me gaz natyror për termocentralet dhe konsumatorët në Maqedoni

EMV shpalli thirrje të re për furnizim me gaz natyror për termocentralet dhe konsumatorët në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Andonov: Për 26% është rritur prodhimi i energjisë elektrike në vitin 2022, qëllimet e përcaktuara të Qeverisë realizohen

Andonov: Për 26% është rritur prodhimi i energjisë elektrike në vitin 2022, qëllimet e përcaktuara të Qeverisë realizohen

Maqedonia e Veriut
Bislimoski: Pres që vendimi i BE-së për kufizimin e çmimit të gazit të ketë ndikim pozitiv edhe në Maqedoni

Bislimoski: Pres që vendimi i BE-së për kufizimin e çmimit të gazit të ketë ndikim pozitiv edhe në Maqedoni

Ekonomi