LAJMI I FUNDIT:

Energjetika

455 Artikuj

Kurti takon ministren e Jashtme gjermane, falënderon Gjermaninë për mbështetjen e Kosovës drejt anëtarësimit në KiE

Kurti takon ministren e Jashtme gjermane, falënderon Gjermaninë për mbështetjen e Kosovës drejt anëtarësimit në KiE

Kosovë
Gjermania po e konsideron uljen e taksës së energjisë elektrike me 95 për qind

Gjermania po e konsideron uljen e taksës së energjisë elektrike me 95 për qind

Botë
Subvencionimi energjisë elektrike, ekspertët e ekonomisë po e konsiderojnë si formë të gabuar

Subvencionimi energjisë elektrike, ekspertët e ekonomisë po e konsiderojnë si formë të gabuar

Energjetika
PE-ja voton për përdorimin e shpejtë të energjive të ripërtëritshme

PE-ja voton për përdorimin e shpejtë të energjive të ripërtëritshme

Botë
Subvencionimi i faturave të energjisë elektrike, deri më tani kanë aplikuar mbi 16 mijë familje

Subvencionimi i faturave të energjisë elektrike, deri më tani kanë aplikuar mbi 16 mijë familje

Energjetika
Aliu: Qytetarët nuk do të kenë nevojë që të pajisen me leje ndërtimore për vendosjen e paneleve solare për konsum familjar

Aliu: Qytetarët nuk do të kenë nevojë që të pajisen me leje ndërtimore për vendosjen e paneleve solare për konsum familjar

Energjetika
MF-ja lanson programin për subvencionimin e faturave të rrymës – përfitues do të jenë konsumatorët me aftësi të kufizuara, prindërit vetushqyes dhe pensionistët

MF-ja lanson programin për subvencionimin e faturave të rrymës – përfitues do të jenë konsumatorët me aftësi të kufizuara, prindërit vetushqyes dhe pensionistët

Energjetika
Britania e Madhe zbret çmimin e energjisë elektrike dhe gazit nga muaji tetor

Britania e Madhe zbret çmimin e energjisë elektrike dhe gazit nga muaji tetor

Botë
Konsumi i energjisë elektrike në muajin qershor më i lartë sesa një vit më parë

Konsumi i energjisë elektrike në muajin qershor më i lartë sesa një vit më parë

Energjetika
Bislimi kërkon me urgjencë zbatimin e Udhërrëfyesit për Energjinë

Bislimi kërkon me urgjencë zbatimin e Udhërrëfyesit për Energjinë

Energjetika
Nis aplikimi për subvencionim të termoizolimeve të jashtme, kulmeve, ndërrim të dritareve dhe dyerve të jashtme

Nis aplikimi për subvencionim të termoizolimeve të jashtme, kulmeve, ndërrim të dritareve dhe dyerve të jashtme

Energjetika
Ambasadori Rohde për parkun diellor të ProCredit Bank: Kosova ka nevojë për tranzicion energjetik

Ambasadori Rohde për parkun diellor të ProCredit Bank: Kosova ka nevojë për tranzicion energjetik

Energjetika
Kosova synon t’i rrisë kapacitetet e energjisë së ripërtërishme deri në 1,300MWh

Kosova synon t’i rrisë kapacitetet e energjisë së ripërtërishme deri në 1,300MWh

Energjetika
Kosova e Shqipëria diskutojnë për sektorin e energjisë dhe agjendën klimatike

Kosova e Shqipëria diskutojnë për sektorin e energjisë dhe agjendën klimatike

Energjetika
Rizvanolli: Kosova ka marrë një kthesë në politikën energjetike për transformimin e energjisë

Rizvanolli: Kosova ka marrë një kthesë në politikën energjetike për transformimin e energjisë

Energjetika
Edhe Hetemi i Leposaviqit i kërkon KOSTT-it dhe ZRRE-së që të nisë pagesa e rrymës në këtë komunë

Edhe Hetemi i Leposaviqit i kërkon KOSTT-it dhe ZRRE-së që të nisë pagesa e rrymës në këtë komunë

Energjetika
Atiq i kërkon KOSTT-it dhe ZRRE-së që të nisë pagesa e rrymës në Mitrovicën e Veriut

Atiq i kërkon KOSTT-it dhe ZRRE-së që të nisë pagesa e rrymës në Mitrovicën e Veriut

Energjetika
Ankandi Solar 100MW, Kurti: Jemi në vijë të drejtë të një tranzicioni të nevojshëm energjetik

Ankandi Solar 100MW, Kurti: Jemi në vijë të drejtë të një tranzicioni të nevojshëm energjetik

Energjetika
Strategjia për ekonominë e gjelbër, Kurti: Kosova qëndron krahas shteteve evropiane

Strategjia për ekonominë e gjelbër, Kurti: Kosova qëndron krahas shteteve evropiane

Energjetika
Senatori Murphy ankohet për ndotjen e ajrit në Kosovë: SHBA-ja do ta financoj një plan për të zgjeruar energjinë diellore

Senatori Murphy ankohet për ndotjen e ajrit në Kosovë: SHBA-ja do ta financoj një plan për të zgjeruar energjinë diellore

Energjetika
Murati fajëson opozitën për bllokimin e Kuvendit për projektin e Ngrohjes Qendrore Solare

Murati fajëson opozitën për bllokimin e Kuvendit për projektin e Ngrohjes Qendrore Solare

Energjetika
KEK: Blloku A5 rikthehet në operim

KEK: Blloku A5 rikthehet në operim

Energjetika


mob5