LAJMI I FUNDIT:

Ëndrra

32 Artikuj

Keni ëndërruar që ju kanë përjashtuar nga puna apo keni dhënë dorëheqjen: Ja çfarë po ju thotë nënndërgjegjja juaj

Keni ëndërruar që ju kanë përjashtuar nga puna apo keni dhënë dorëheqjen: Ja çfarë po ju thotë nënndërgjegjja juaj

Lifestyle
Duke monitoruar aktivitetet e elefantëve, u regjistruan shprehi të pazakonta: Sa flenë dhe a ëndërrojnë?

Duke monitoruar aktivitetet e elefantëve, u regjistruan shprehi të pazakonta: Sa flenë dhe a ëndërrojnë?

Libri i madh i kafshëve
A është e mundur të ëndërrosh në disa gjuhë të ndryshme? Shkencëtarët kanë bërë zbulime interesante që mund t’ju habisin

A është e mundur të ëndërrosh në disa gjuhë të ndryshme? Shkencëtarët kanë bërë zbulime interesante që mund t’ju habisin

Të tjera
Çfarë do të thotë kur ëndërroni se po bini? Kontrolloni se çfarë porosie ju dërgon nënndërgjegjja juaj

Çfarë do të thotë kur ëndërroni se po bini? Kontrolloni se çfarë porosie ju dërgon nënndërgjegjja juaj

Të tjera
Që nga sikleti i ndjekjes e deri te rënia e dhëmbëve: Shpjegimi i ëndrrave më të zakonshme

Që nga sikleti i ndjekjes e deri te rënia e dhëmbëve: Shpjegimi i ëndrrave më të zakonshme

Lifestyle
Edhe qentë mund të kenë ankthe: Qe si mund ta dalloni kur kanakari juaj sheh ëndrra të këqija

Edhe qentë mund të kenë ankthe: Qe si mund ta dalloni kur kanakari juaj sheh ëndrra të këqija

Kërshëri
Personat e zgjuar mund ta ëndërrojnë shpesh këtë situatë

Personat e zgjuar mund ta ëndërrojnë shpesh këtë situatë

Psikologji
Se çfarë ëndërroni varet nga pozicioni në të cilin flini: njëra anë është shkaktar i maktheve, ndërsa tjetra i ëndrrave erotike!

Se çfarë ëndërroni varet nga pozicioni në të cilin flini: njëra anë është shkaktar i maktheve, ndërsa tjetra i ëndrrave erotike!

Shëndetësi Lajme
Çfarë do të thotë kur vazhdimisht ëndërroni të njëjtin person? Ç’porosi na dërgon nënndërgjegjja në këtë mënyrë

Çfarë do të thotë kur vazhdimisht ëndërroni të njëjtin person? Ç’porosi na dërgon nënndërgjegjja në këtë mënyrë

Psikologji
Çfarë tregojnë ëndrrat me makthe të luftës

Çfarë tregojnë ëndrrat me makthe të luftës

Të tjera
Kuptimi i ëndrrave ku shihni shtëpinë ku jeni rritur

Kuptimi i ëndrrave ku shihni shtëpinë ku jeni rritur

Lifestyle
Cili është kuptimi i shkallëve në ëndrra?

Cili është kuptimi i shkallëve në ëndrra?

Lifestyle
Thuhet se sjell ters kur të ndërpret rrugën, por çfarë simbolizon macja e zezë në ëndërr?

Thuhet se sjell ters kur të ndërpret rrugën, por çfarë simbolizon macja e zezë në ëndërr?

Lifestyle
Ekziston një shpjegim shkencor: Pse ëndërrojmë sikur biem dhe çfarë do të thotë në të vërtetë?

Ekziston një shpjegim shkencor: Pse ëndërrojmë sikur biem dhe çfarë do të thotë në të vërtetë?

Lifestyle
Kuptimi i disa prej ëndrrave që ndodh t’i shohim më shpesh

Kuptimi i disa prej ëndrrave që ndodh t’i shohim më shpesh

Lifestyle
Tetë kuptime jo dhe aq ‘negative’ të ëndrrave me gjarpërinj

Tetë kuptime jo dhe aq ‘negative’ të ëndrrave me gjarpërinj

Lifestyle
Lule në një ëndërr: Çfarë do të thotë një trëndafil dhe çfarë do të thonë një jargavan, bozhure ose orkide?

Lule në një ëndërr: Çfarë do të thotë një trëndafil dhe çfarë do të thonë një jargavan, bozhure ose orkide?

Lifestyle
Kuptimi që fshihet nga mbytja në ëndërr është po aq i frikshëm sa vetë ëndrra

Kuptimi që fshihet nga mbytja në ëndërr është po aq i frikshëm sa vetë ëndrra

Lifestyle
Çfarë kuptimi kanë ëndrrat se jeni kthyer me ish-in tuaj

Çfarë kuptimi kanë ëndrrat se jeni kthyer me ish-in tuaj

Lifestyle
Tri ëndrrat që lajmërojnë ardhjen e afërt të dashurisë së vërtetë në jetën tuaj: Kushtojini vëmendje detajeve të fshehura

Tri ëndrrat që lajmërojnë ardhjen e afërt të dashurisë së vërtetë në jetën tuaj: Kushtojini vëmendje detajeve të fshehura

Lifestyle
Kërkimet kanë zbuluar se çka po ëndërrojnë njerëzit gjatë pandemisë

Kërkimet kanë zbuluar se çka po ëndërrojnë njerëzit gjatë pandemisë

Shkencë
Njerëzit ëndërrojnë, po qentë? Kë ëndërrojnë?

Njerëzit ëndërrojnë, po qentë? Kë ëndërrojnë?

A e dini se...
Ëndrra sikur po tradhtoni ose po tradhtoheni nga partneri? Kuptimi pas shtatë skenarëve më të zakonshëm

Ëndrra sikur po tradhtoni ose po tradhtoheni nga partneri? Kuptimi pas shtatë skenarëve më të zakonshëm

Lifestyle
Do të mund t’ju befasojë çfarë ëndërron qeni juaj

Do të mund t’ju befasojë çfarë ëndërron qeni juaj

Kërshëri