LAJMI I FUNDIT:

Emri

24 Artikuj

Sa të tjerë kanë të njëjtin emër si ju në Kosovë – kërkojeni në këtë link të ASK-së

Sa të tjerë kanë të njëjtin emër si ju në Kosovë – kërkojeni në këtë link të ASK-së

Të Tjera
Semiologjia e emrit

Semiologjia e emrit

Fakte
Anglezi ndërron emrin në ‘Fire Exit’ pretendon se është ‘personi më i famshëm’

Anglezi ndërron emrin në ‘Fire Exit’ pretendon se është ‘personi më i famshëm’

Fun Lajme
Drejtorët me emra të pazakontë e drejtojnë biznesin më me sukses

Drejtorët me emra të pazakontë e drejtojnë biznesin më me sukses

Trend
Burri në Indonezi ia vendosi emrin djalit të tij sipas shkronjave të para të alfabetit, pasi ëndërronte gjithmonë të bëhej shkrimtar

Burri në Indonezi ia vendosi emrin djalit të tij sipas shkronjave të para të alfabetit, pasi ëndërronte gjithmonë të bëhej shkrimtar

Interesante
Këta janë emrat më të famshëm të qenve në të gjithë botën tani

Këta janë emrat më të famshëm të qenve në të gjithë botën tani

Libri i madh i kafshëve
Çiftit suedez i refuzohet kërkesa për ta quajtur djalin e tyre Vladimir Putin

Çiftit suedez i refuzohet kërkesa për ta quajtur djalin e tyre Vladimir Putin

Dështime
Emri i mashkullit zbulon se çfarë është në seks

Emri i mashkullit zbulon se çfarë është në seks

Lifestyle
Ju intereson ta dini sa njerëz në botë kanë emrin e juaj? Kjo është harta që do të “zbulojë” gjithçka për emrin dhe mbiemrin e juaj

Ju intereson ta dini sa njerëz në botë kanë emrin e juaj? Kjo është harta që do të “zbulojë” gjithçka për emrin dhe mbiemrin e juaj

Interesante
Ky është aeroplani sipas të cilit është emëruar fëmija i Elon Musk

Ky është aeroplani sipas të cilit është emëruar fëmija i Elon Musk

Fun
Emri Holandë nuk do të ekzistojë më që nga 1 janari

Emri Holandë nuk do të ekzistojë më që nga 1 janari

Nga Bota
Emri Muhamed futet për herë të parë në listën e 10 emrave më të njohur të fëmijëve në SHBA

Emri Muhamed futet për herë të parë në listën e 10 emrave më të njohur të fëmijëve në SHBA

Nga Bota
Emrat më të popullarizuar për bebet e lindura në vitin 2019 në Britani janë Muhamed dhe Olivia

Emrat më të popullarizuar për bebet e lindura në vitin 2019 në Britani janë Muhamed dhe Olivia

Shëndetësi Lajme
Super truk për t’i mbajtur mend emrat e njerëzve

Super truk për t’i mbajtur mend emrat e njerëzve

Këshilla Lifestyle
Mohammad emri më i popullarizuar në Britani të Madhe

Mohammad emri më i popullarizuar në Britani të Madhe

Nga Bota
Çfarë emri t’ia veni bebes?

Çfarë emri t’ia veni bebes?

Prindër dhe fëmijë
Lidhja e emrit dhe mbiemrit me suksesin në karrierë

Lidhja e emrit dhe mbiemrit me suksesin në karrierë

Lifestyle
Dhjetëvjeçarja që i ka 25 emra të mesëm, po e ka të vështirë t’i mbaj në mend të gjithë (Foto/Video)

Dhjetëvjeçarja që i ka 25 emra të mesëm, po e ka të vështirë t’i mbaj në mend të gjithë (Foto/Video)

Interesante
Si ta zgjidhni emrin e maces suaj që ajo t’i përgjigjet thirrjes?

Si ta zgjidhni emrin e maces suaj që ajo t’i përgjigjet thirrjes?

Kërshëri
Qindra emra shqiptarë dhe ilirë për fëmijën tuaj

Qindra emra shqiptarë dhe ilirë për fëmijën tuaj

Bebja këtu
Qentë e disiplinuar, nisen për të ngrënë vetëm pasi t’iu thirret emri (Video)

Qentë e disiplinuar, nisen për të ngrënë vetëm pasi t’iu thirret emri (Video)

Fun Lajme
Emrat që ndalohen në Shqipëri: Eros nuk mund të jetë shqiptari!

Emrat që ndalohen në Shqipëri: Eros nuk mund të jetë shqiptari!

Shqipëri
Truqet psikologjike të cilat do t’jua lehtësojnë jetën si asnjëherë më parë

Truqet psikologjike të cilat do t’jua lehtësojnë jetën si asnjëherë më parë

Këshilla Lifestyle
Emri juaj sipas shkronjave, çfarë kuptim ka?

Emri juaj sipas shkronjave, çfarë kuptim ka?

Fun Lajme