LAJMI I FUNDIT:

Emigracioni

47 Artikuj

Rafuna: Pritjet janë se nuk do të ketë largime të mëdha nga Kosova pas liberalizimit të vizave

Rafuna: Pritjet janë se nuk do të ketë largime të mëdha nga Kosova pas liberalizimit të vizave

Biznes
Filipinezi që punon në Shqipëri: Vend i qetë këtu, s’më pëlqejnë vetëm mbeturinat

Filipinezi që punon në Shqipëri: Vend i qetë këtu, s’më pëlqejnë vetëm mbeturinat

Shqipëri
Pse nuk votuan të rinjtë në Shqipëri?

Pse nuk votuan të rinjtë në Shqipëri?

Shqipëri
Braktisja e hershme e arsimit nga të rinjtë, fenomen shqetësues në Shqipëri

Braktisja e hershme e arsimit nga të rinjtë, fenomen shqetësues në Shqipëri

Shqipëri
Gjermania do t’i ndryshojë ligjet për emigracionin për të reduktuar mungesën e profesionistëve

Gjermania do t’i ndryshojë ligjet për emigracionin për të reduktuar mungesën e profesionistëve

Botë
Gruaja e Agim Ramadanit: Kosova po zbrazet, nuk luftuam për këtë

Gruaja e Agim Ramadanit: Kosova po zbrazet, nuk luftuam për këtë

Kosovë
Rama: I shqetësuar për vrullin e Gjermanisë në kërkim të krahut të punës

Rama: I shqetësuar për vrullin e Gjermanisë në kërkim të krahut të punës

Shqipëri
Gjermania miraton Projektligjin që lejon ardhjen e 50 mijë punëtorëve në vit nga Ballkani, këto janë lehtësimet për t’u pajisur me vizë

Gjermania miraton Projektligjin që lejon ardhjen e 50 mijë punëtorëve në vit nga Ballkani, këto janë lehtësimet për t’u pajisur me vizë

Botë
Braktisja e fshatrave në Lushnje, gratë dhe vajzat mbajnë peshën e emigrimit të burrave

Braktisja e fshatrave në Lushnje, gratë dhe vajzat mbajnë peshën e emigrimit të burrave

Shqipëri
Edhe “Shën Valentini” në krizë, largimi i të rinjve dhe varfëria “rrudhin” festën në Shqipëri

Edhe “Shën Valentini” në krizë, largimi i të rinjve dhe varfëria “rrudhin” festën në Shqipëri

Shqipëri
Indianët, turqit e palestinezët të interesuar për të punuar në Shqipëri – derisa shqiptarët vazhdojnë të ikin nga vendi

Indianët, turqit e palestinezët të interesuar për të punuar në Shqipëri – derisa shqiptarët vazhdojnë të ikin nga vendi

Shqipëri
Arrestohet polici kufitar në Angli, dyshohet se ishte vetë emigrant i paligjshëm nga Shqipëria

Arrestohet polici kufitar në Angli, dyshohet se ishte vetë emigrant i paligjshëm nga Shqipëria

Shqipëri
Ballkani Perëndimor mbetet korridori më i ‘nxehtë’ për kalimin e migrantëve të paligjshëm

Ballkani Perëndimor mbetet korridori më i ‘nxehtë’ për kalimin e migrantëve të paligjshëm

Shqipëri
“The Sun” tregon historinë e çiftit nga Shkodra: Kemi ndërtuar shtëpinë e ëndrrave me paratë që na ka sjellë djali nga Londra

“The Sun” tregon historinë e çiftit nga Shkodra: Kemi ndërtuar shtëpinë e ëndrrave me paratë që na ka sjellë djali nga Londra

Shqipëri
Britanikja “Telegraph”: Shqiptarët shijojnë paratë nga Britania e Madhe, por ekziston një anë e errët

Britanikja “Telegraph”: Shqiptarët shijojnë paratë nga Britania e Madhe, por ekziston një anë e errët

Shqipëri
Rama i drejtohet të rinjve: Mos ikni në Angli, me 30 mijë paund bëni ekonomi në Kukës

Rama i drejtohet të rinjve: Mos ikni në Angli, me 30 mijë paund bëni ekonomi në Kukës

Shqipëri
Rritet numri i emigrantëve shqiptarë që kalojnë La Manshin për të hyrë në Britani

Rritet numri i emigrantëve shqiptarë që kalojnë La Manshin për të hyrë në Britani

Shqipëri
Pakënaqësia ndaj shërbimeve publike nxit emigracionin në Shqipëri dhe rajon

Pakënaqësia ndaj shërbimeve publike nxit emigracionin në Shqipëri dhe rajon

Shqipëri
Katër në 10 emigrantë që kalojnë Kanalin Anglez janë nga Shqipëria, shkruhet në dosjen sekrete të Ushtrisë britanike

Katër në 10 emigrantë që kalojnë Kanalin Anglez janë nga Shqipëria, shkruhet në dosjen sekrete të Ushtrisë britanike

Shqipëri
Turizmi në Shqipëri vuan mungesën e fuqisë punëtore, bizneset kthejnë sytë nga rajoni

Turizmi në Shqipëri vuan mungesën e fuqisë punëtore, bizneset kthejnë sytë nga rajoni

Shqipëri
​Rritet numri i azilkërkuesve, 324 të huaj kërkuan vendqëndrim në Kosovë vetëm këtë vit

​Rritet numri i azilkërkuesve, 324 të huaj kërkuan vendqëndrim në Kosovë vetëm këtë vit

Kosovë
Gjermanisë i nevojiten gjysmë milioni emigrantë për punë në vit

Gjermanisë i nevojiten gjysmë milioni emigrantë për punë në vit

Botë
Në dy muajt e parë të këtij viti, 706 kosovarë kanë hequr dorë nga shtetësia

Në dy muajt e parë të këtij viti, 706 kosovarë kanë hequr dorë nga shtetësia

Sociale
Plani i ri i emigracionit – shpresë për rritjen ekonomike të Kanadasë

Plani i ri i emigracionit – shpresë për rritjen ekonomike të Kanadasë

Amerika