LAJMI I FUNDIT:

Ëmbëlsirë

66 Artikuj

Ëmbëlsirë e shijshme me ftonj

Ëmbëlsirë e shijshme me ftonj

Ëmbëlsirë
Ëmbëlsirë pa miell dhe sheqer – hit botëror: Desert shumë i mirë

Ëmbëlsirë pa miell dhe sheqer – hit botëror: Desert shumë i mirë

Desert
Ëmbëlsirë çokollate

Ëmbëlsirë çokollate

Ëmbëlsirë
Ëmbëlsirë e shijshme me mollë, grizë dhe arra

Ëmbëlsirë e shijshme me mollë, grizë dhe arra

Ëmbëlsirë
Ëmbëlsira me çokollatë e Jamie Oliverit të pushton me kafshatën e parë

Ëmbëlsira me çokollatë e Jamie Oliverit të pushton me kafshatën e parë

Ëmbëlsirë
Ëmbëlsirë për të sëmurët me diabet: Kafshata të ëmbla me të cilat të gjithë kënaqen!

Ëmbëlsirë për të sëmurët me diabet: Kafshata të ëmbla me të cilat të gjithë kënaqen!

Ëmbëlsirë
Udhëtari i çuditshëm e hëngri gjalpin sikur të ishte ndonjë ëmbëlsirë (Video)

Udhëtari i çuditshëm e hëngri gjalpin sikur të ishte ndonjë ëmbëlsirë (Video)

Dështime
Ëmbëlsirë e shijshme me kajsi

Ëmbëlsirë e shijshme me kajsi

Ëmbëlsirë
Ëmbëlsirë e cila nuk piqet: Recetë e shijshme me lajthi, kokos dhe çokollatë

Ëmbëlsirë e cila nuk piqet: Recetë e shijshme me lajthi, kokos dhe çokollatë

Ëmbëlsirë
Ëmbëlsira më e thjeshtë me fara lulëkuqeje: Shije e mirë dhe e vjetër nga fëmijëria!

Ëmbëlsira më e thjeshtë me fara lulëkuqeje: Shije e mirë dhe e vjetër nga fëmijëria!

Ëmbëlsirë
Ëmbëlsirë me kungull- misiri (Video)

Ëmbëlsirë me kungull- misiri (Video)

Nga duart tua
Kafjall i shijshëm dhe një filxhan me kafe të ngrohtë për fillim të ditës

Kafjall i shijshëm dhe një filxhan me kafe të ngrohtë për fillim të ditës

Ushqim i shëndetshëm
Shije e re: Ëmbëlsira-palapetë me kajsi

Shije e re: Ëmbëlsira-palapetë me kajsi

Ëmbëlsirë
Ariu ndjeu erën e ëmbëlsirave dhe shkoi të shijonte një (Foto)

Ariu ndjeu erën e ëmbëlsirave dhe shkoi të shijonte një (Foto)

Fun Lajme
Ëmbëlsirë me pekmez

Ëmbëlsirë me pekmez

Ëmbëlsirë
Ëmbëlsirë e shpejt dhe e shijshme me banane

Ëmbëlsirë e shpejt dhe e shijshme me banane

Ëmbëlsirë
Ëmbëlsira më e bukur për Vitin e Ri: Bredhi-ëmbëlsirë i gatshëm për pesë minuta! (Video)

Ëmbëlsira më e bukur për Vitin e Ri: Bredhi-ëmbëlsirë i gatshëm për pesë minuta! (Video)

Ëmbëlsirë
Kjo është ëmbëlsira më e thjeshtë në botë: Shija është fenomenale!

Kjo është ëmbëlsira më e thjeshtë në botë: Shija është fenomenale!

Ëmbëlsirë