LAJMI I FUNDIT:

Elona Caslli

71 Artikuj

PAS FESTAVE …

PAS FESTAVE …

Poezi
Për të ndrequr diçka, nuk ke nevojë të poshtërosh dikë

Për të ndrequr diçka, nuk ke nevojë të poshtërosh dikë

Fjala+
Suksesi i mediokritetit …

Suksesi i mediokritetit …

Fjala+
NE FLASIM NË ERRËSIRË …

NE FLASIM NË ERRËSIRË …

Fjala+
RËRË

RËRË

Poezi
Sa është normale një kamerë në apartamentin tuaj, po aq normal është edhe “Vëllai i Madh”

Sa është normale një kamerë në apartamentin tuaj, po aq normal është edhe “Vëllai i Madh”

Cult+
Dekalogu liberal

Dekalogu liberal

Fjala+
Ka diçka që nuk duhet ta çosh dëm nga jeta … është vetë jeta!

Ka diçka që nuk duhet ta çosh dëm nga jeta … është vetë jeta!

Cult+
Mbyllja e syve nuk të ndihmon

Mbyllja e syve nuk të ndihmon

Cult+
Shpresa e të rinjve dhe budallallëku i të rriturve

Shpresa e të rinjve dhe budallallëku i të rriturve

Fjala+
DHE KUR RRITESH KUPTON SE …

DHE KUR RRITESH KUPTON SE …

Fjala+
Kurbanet e klikimeve

Kurbanet e klikimeve

Cult+
Ishte në modë gjenocidi, a din?!

Ishte në modë gjenocidi, a din?!

Elona Caslli
TË JETOSH …

TË JETOSH …

Poezi
Dinjiteti i një vajze nuk është daullja e një djali

Dinjiteti i një vajze nuk është daullja e një djali

Cult+
Ambasadori që përfaqëson Evropën, por nuk sillet në asnjë çast si evropian

Ambasadori që përfaqëson Evropën, por nuk sillet në asnjë çast si evropian

Elona Caslli
Kur fillova ta doja veten

Kur fillova ta doja veten

Fjala+
Diçka që nuk arrij ta kuptoj

Diçka që nuk arrij ta kuptoj

Cult+
Dy fjalë përfundimtare për Bregoviqin

Dy fjalë përfundimtare për Bregoviqin

Elona Caslli
Varfëria nuk ka tipare njeriu

Varfëria nuk ka tipare njeriu

Elona Caslli
Dhimbja e mendimit

Dhimbja e mendimit

Cult+
Krimi televiziv nuk prodhon gjak, por kjo nuk do të thotë se nuk ka kufoma!

Krimi televiziv nuk prodhon gjak, por kjo nuk do të thotë se nuk ka kufoma!

Elona Caslli
Psikologët dhe sociologët, të mos heshtin

Psikologët dhe sociologët, të mos heshtin

Elona Caslli
Revoltohemi, prandaj jemi

Revoltohemi, prandaj jemi

Fjala+