LAJMI I FUNDIT:

Elefanti

57 Artikuj

Elefanti vret një punëtor me “hundën” e tij në një kopsht zoologjik në Spanjë

Elefanti vret një punëtor me “hundën” e tij në një kopsht zoologjik në Spanjë

Evropa
Kishte rënë në rreth 15 metra thellësi, momenti kur një elefant nxirret nga një pus në Indi

Kishte rënë në rreth 15 metra thellësi, momenti kur një elefant nxirret nga një pus në Indi

Fun Lajme
Më shumë se 360 elefantë ngordhin në rrethana misterioze në Botswana

Më shumë se 360 elefantë ngordhin në rrethana misterioze në Botswana

Nga Bota
Pasi u bllokua në baltë elefanti i vogël e pëson nga hienat – nëna e tij nuk mundi ta shpëtojë

Pasi u bllokua në baltë elefanti i vogël e pëson nga hienat – nëna e tij nuk mundi ta shpëtojë

Nga Bota
Elefanti shtyp për vdekje kujdestarin e vetë në prezencë të turistëve, në një kopsht zoologjik në Kinë

Elefanti shtyp për vdekje kujdestarin e vetë në prezencë të turistëve, në një kopsht zoologjik në Kinë

Nga Bota
Pamjet tmerruese tregojnë se si elefanti u rrah nga një turmë në Kenia, gjë që çoi në ngordhjen e tij

Pamjet tmerruese tregojnë se si elefanti u rrah nga një turmë në Kenia, gjë që çoi në ngordhjen e tij

Nga Bota
Elefanti i quajtur sipas “bin Ladenit” vret pesë fshatarë në një vendbanim në Indi – por ky nuk ishte sulmi i vetëm i tij

Elefanti i quajtur sipas “bin Ladenit” vret pesë fshatarë në një vendbanim në Indi – por ky nuk ishte sulmi i vetëm i tij

Fun Lajme
Tërbohen elefantët, “fshijnë përpara” të gjithë në rrugë – pamje të incidentit në Shri Lanka me rreth 17 të lënduar

Tërbohen elefantët, “fshijnë përpara” të gjithë në rrugë – pamje të incidentit në Shri Lanka me rreth 17 të lënduar

Nga Bota
Elefantët mbajnë një ‘procesion funerali’ për të voglin e ngordhur (Video)

Elefantët mbajnë një ‘procesion funerali’ për të voglin e ngordhur (Video)

Fun Lajme
Vizitorët u tmerruan nga elefanti i uritur që hyri në restorant për marrë ushqim (Video)

Vizitorët u tmerruan nga elefanti i uritur që hyri në restorant për marrë ushqim (Video)

Interesante
Ia godasin të voglin me gurë, elefanti shtyp për vdekje një burrë në Indi (Video)

Ia godasin të voglin me gurë, elefanti shtyp për vdekje një burrë në Indi (Video)

Nga Bota
Po pastronte elefantin, kafsha gjigante rrëshqet dhe rrëzohet mbi të – humb jetën burri (Video, +18)

Po pastronte elefantin, kafsha gjigante rrëshqet dhe rrëzohet mbi të – humb jetën burri (Video, +18)

Nga Bota
Elefantin që iu erdhi te dera, e ushqyen me banane para se ta përcjellin sërish (Video)

Elefantin që iu erdhi te dera, e ushqyen me banane para se ta përcjellin sërish (Video)

Fun Lajme
Elefanti sulmon qytetarët në një treg në Tajlandë, 19-vjeçarja që ishte kapur në hundën e tij mezi shpëton (Video)

Elefanti sulmon qytetarët në një treg në Tajlandë, 19-vjeçarja që ishte kapur në hundën e tij mezi shpëton (Video)

Nga Bota
Fotografia e elefantit që po pëlqehet në masë të madhe, u mundua t’i fshihet objektivit të aparatit duke u fshehur prapa shkurreve

Fotografia e elefantit që po pëlqehet në masë të madhe, u mundua t’i fshihet objektivit të aparatit duke u fshehur prapa shkurreve

Interesante
U mundua ta hipnotizonte, elefanti shtyp për vdekje burrin në Shri Lankë (Video, +18)

U mundua ta hipnotizonte, elefanti shtyp për vdekje burrin në Shri Lankë (Video, +18)

Nga Bota
Elefanti i vogël ngacmonte mirëmbajtësin, kërkonte vëmendjen duke dashur të luante (Video)

Elefanti i vogël ngacmonte mirëmbajtësin, kërkonte vëmendjen duke dashur të luante (Video)

Fun Lajme
Elefanti përpiqet të përmbysë makinën në një rrugë në Indi (Video)

Elefanti përpiqet të përmbysë makinën në një rrugë në Indi (Video)

Fun Lajme
Elefanti vogël e mësoi në mënyrë të vështirë, pse nuk duhet qëndruar nën të pasmet e të mëdhenjve (Foto)

Elefanti vogël e mësoi në mënyrë të vështirë, pse nuk duhet qëndruar nën të pasmet e të mëdhenjve (Foto)

Dështime
Elefanti shfrytëzonte qetësinë e natës, merrte ushqimet nga ballkoni i një shtëpie (Video)

Elefanti shfrytëzonte qetësinë e natës, merrte ushqimet nga ballkoni i një shtëpie (Video)

Fun Lajme
Elefanti shtyp 10-vjeçarin në Indi, mbetet i vdekur në vend (Video, +18)

Elefanti shtyp 10-vjeçarin në Indi, mbetet i vdekur në vend (Video, +18)

Nga Bota
Burri futet brenda kopshtit zoologjik, elefantët nuk e durojnë dhe “i tregojnë derën” për tu larguar (Video)

Burri futet brenda kopshtit zoologjik, elefantët nuk e durojnë dhe “i tregojnë derën” për tu larguar (Video)

Fun Lajme
Zbulohen tri kartelat e gjuetisë ilegale të fildishëve, tregti që kap miliarda euro

Zbulohen tri kartelat e gjuetisë ilegale të fildishëve, tregti që kap miliarda euro

Nga Bota
Goditet keq prej elefantit të cilin provoi ta prekte (Video)

Goditet keq prej elefantit të cilin provoi ta prekte (Video)

Dështime